Θεσσαλία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Θεσσαλία
Κοινοπολιτεία κρατών στον Πλανήτη των Ελ υπο την αιγίδα της Γ' Αθηναϊκής Αυτοκρατορίας της Ελλάδος
Εθνικό Σύνθημα: Ιιιιιιιιιχαααααααα ξαδρ'φι! Τζίμς είμι ά. Ξάδιρφος απ' 'ν Γκαρδίτσα
Εθνικός Ύμνος: Αμμουχάλκο 3Α
Αρχαίος χάρτης της Θεσσαλίας, ιδιοκτησία του Αστεροσκοπείου της Ατλαντίδας που χρησιμοποιήθηκε κυρίως για το εμπόριο. Τα σημαντικά χωριά είναι σημειωμένα πάνω στο χάρτη (Βλ. Μελιβοία)
Πληροφορίες
Θέση: Κεντρικό Ελλαδιστάν
Πληθυσμός: 2.020.001 Κάτοικοι (και 32.000.000 πρόβατα)
Επίσημες Γλώσσες: Θεσσαλιώτικα (βλέπε ένα κράμα από μολοδοβλαχοχιώτικα, αναμεμειγμένα με λίγο Ελ, λίγο Βριλ, λίγο Lol, και εκφράσεις που απαντώνται μόνο στην Θεσσαλία)
Πολίτευμα: Φιλελευθεροποιημένη Φεουδαρχία

(ΠρωθυπουργόςΗγεμόνας: Λουκάς Παπαδήμος)

Νόμισμα: Εξαρτάται. Κυρίως το Euro αλλά οι κάτοικοι συνηθίζουν να κάνουν τις συναλλαγές τους και ανταλλακτικά με μαλλί, τυρί, γάλα, εσπρέσσο, κιλίμια, καρέκλες, τραπέζια, τραπεζάκια, μπαμπού έχω έλα καλέ κυρία πάρε, πανωσέντονα, κατωσέντονα έχω.
Οδηγούν: Συνήθως ναι. Συνήθως στην μέση του δρόμου. Και συνήθως βάζουν βετζίνα σε μπιτόνια στα μπλάρια


Η Θεσσαλία είναι κοινοπολιτεία κρατών στον πλανήτη των Ελ. Βρίσκεται κάπου στην μέση του Ελλάδιστάν και αποτελείται από τέσσερα διαφορετικά κρατίδια. Τον Βόλο, την Λάρσα, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα Α! (ή αλλιώς Καρδιστάν). Οι κάτοικοί της απαξάπαντες ονομάζονται Θεσσαλοί και ομιλούν την Θεσσαλιώτικη γενικότερα αν και μεταξύ των κρατών τα ιδιώματα έχουν τεράστιες διαφορές. Ο συνολικός της πληθυσμός ανέρχεται σε 2.020.001 κάτοικους και 32.000.000 πρόβατα. Επίσης η Θεσσαλία διαθέτει αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμους (για γαϊδούρια και κάρα) και πλούσια βλάστηση.

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;