Θανατος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Θάνατος.png Το άρθρον αυτόν εστί θανατηφόρον!!!,
συνεχίστε με δικιά σας ευθύνη

Ο τρόπος του Θεού να σου πει 'απολύεσαι'.
Γνωστός και ως όψομαι τα ραδίκια ανάποδα, χαιρέτα μου τον πλάτανο ή AAAAAAAAAAAOYYYYYYYYYYYΓΚΟΥΧΟΥΓΚΟΥΧΟΥΜΠΛΑΧ (το τελευταίο συνηθίζεται ιδιαίτερα στα θύματα υπερβολικής δόσης Teletubbies), είναι αποδεκτό από όλες τις κουλτούρες ως ένας τρόπος για αποβολή ενοχλητικών κοινωνικών στοιχείων όπως χίππηδες, χορευτές πόλκα και τους Beastie Boyz.


Τρόποι θανάτου[επεξεργασία]

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα τινάξει κανείς (τι ηλίθια έκφραση, δηλαδή, τι να τινάξει, τα σεντόνια; Πείτε το σωστά, KICK THE BUCKET. Βλάκες. Ναι. Τι έλεγα; Α ναι.) Ας τους δούμε σύμφωνα με τη συχνότητα.

1.Chuck Norris[επεξεργασία]

Εδω ο Chuck καταστρέφει έναν επιστήμονα που για κάποιο λόγο φόραγε στολή καράτε.

Η κυριότερη αιτία θανάτου τα τελευταία 2.000.000 χρόνια.

Θεωρείται υπεύθυνος για τον θάνατο 7*10424 ανθρώπων ετησίως, που είναι πάνω από 20 φορές ο τωρινός πληθυσμός της γης. Οι επιστήμονες μένουν άναυδοι για το πώς σκ*** (IN YO FACE WEBMASTER!) γίνεται αυτό.

Δυστυχώς, όλοι οι ερευνητές είχαν την ίδια μοίρα:→


2.Grue (αλλιώς και Domo)[επεξεργασία]

Ένα Grue έχει καταβροχθίσει τον Γιώργο (Σα)Λιάγκα και μεταδίδει την άποψη των περισσότερων ανθρώπων για τις ειδήσεις του Star channel.

Τέρατα τα οποία τρομοκρατούν τους πάντες με το τετράγωνο σχήμα και τα σαγόνια που κάνουν αυτόν τον φλώρο καρχαρία να μοιάζει με γιαγιά.

Ο μόνος σκοπός ύπαρξής τους είναι να καταβροχθίζουν παιδιά που τρώνε τα λαχανικά τους και περνάνε γιαγιούλες απέναντι (ιδιαίτερα όταν αυτά γίνονται ταυτόχρονα) καθώς και τραγουδιστές καραόκε.

Θεωρείται πως ο μόνος τρόπος να καταστραφούν είναι μέσω του Τηλεφωτός (Όχι το κανάλι, αλλά το φως που έρχεται από μακριά, δηλαδή τρένο DUH!!!)

3.James Blunt[επεξεργασία]

Μην ακουτε James Blunt. Κάντε κάτι λιγότερο οδυνηρό, όπως να βάζετε το πουλί σας στον φούρνο.

O James Blunt, (ελληνικά: Τζίμης Φούντας) θεωρείται η 3η μεγαλύτερη αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες, υπανάπτυκτες και ανύπαρκτες χώρες. Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού του "Γιου αρ μπιούτιφουλ"(ελληνικά: Eisai omorfos) εννοεί "Γιου αρ ντεντ" (ελληνικά: ΟMG, STFU, NOOB, LOL). Οι υπέρηχοι που αναπτύσσονται από την "φωνή" αυτού του όπλου μαζικής καταστροφής θεωρείται πως προκαλούν έκρηξη κεφαλιού σε 0.000000001 sec (που είναι το πόση ώρα κάνεις στο κρεβάτι, χαχαχαχαχαχα είπα ένα αστείο για ότι τελειώνεις γρήγορα, είμαι τόσο αυθεντικός) το οποίο είναι το 1/4 του χρόνου που χρειάζεται για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα παρακολουθώντας την Θέλξη.

4.TikTok [επεξεργασία]

Επειδή ΟΛΕΣ οι γκόμενες χορεύουν, θέλοντας να ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ τους άντρες και τελικά δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ για αυτούς που τις ερωτεύονται! Θάνατος στο TikTok!!!

Ειδοποίηση θανάτου

~~Δυστυχώς τέτοια περίπτωση δεν υπάρχει. O επίκουρος καθηγητής του πανεπιστημίου του Ματσατσούτσας Γιουνιβέρσυτι οφ Χαλποσιέρ έχει αποδείξει έπειτα από πολλαπλές και πολυπλοκότατες πράξεις, πως το πότε θα πεθάνεις είναι κάτι σαν το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού σου ποδιού...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!~~

Συμπέρασμα[επεξεργασία]

Κανένα. Μόλις χάσατε 5 λεπτά από την ζωή σας. Και ήρθατε 5 λεπτά πιο κοντά στον θάνατο. Τα λέμε. Ποτέ.