Ζωνιανά

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τα Ζωνιανά είναι ένα χωριό στην Κρήτη που ιδρύθηκε το 1453 π.Χ. από τον Αλέκο δε γκρέητ. Το χωριό κατακλύζεται από μαυροπουκαμισάδες, ντίσκο και νάιτ-κλαμπ, εκ τον οποίων τα περισσότερα έχει χτίσει ο Μπομπ ο Μάστορας μαζί με τον God of thunder.

Τον τελευταίο καιρό έχουν χτιστεί ίντερνετς καφέ σε περιοχές λίγο πάνω από το χωριό, όπου οι δρόμοι είναι χωμάτινοι και δύσβατοι. Γι'αυτό τα νουμπάκια έχουν αναγκαστεί να κυκλοφορούν με σκληροτράχηλα Φορ γουίλ ντράηβ αμάξια. Επειδή όμως οι γονείς τους βλέπουν όταν κάνουν κοπάνες, έχουν εξοπλίσει το αμάξι τους με φιμέ τζάμι για να μη φαίνονται. Επίσης έχουν νίκελ προφυλακτήρες για να γυαλίζουν στο φως της ημέρας και της νύχτας, διότι τα αμάξια τους είναι Hero (αντίθετα από αυτούς που με το ζόρι φτάνουν στο Level 10 σε server x44444).

Εκεί ιδρύθηκε και η περίφημη σχολή Α.Σ.Β.Ο.Κ. (Ανωτάτη Σχολή Βοσκών Ορεινής Κρήτης) από την οποία αποφοίτησε πρώτος ο Σήφης από την Κρήτη. Τέλος, στα αμάξια τους έχουν και κάγκελα στην καρότσα, μετά από παράκληση του Τζίμη Πανούση για το γύρισμα καινούριου (λέεεεεμε τώρα) βίντεο-κλιπ.

Επίσης παρέλειψα να σας πω ότι οι μισοί κυκλοφορούν με μυδραλιοβόλα οπότε βόδια.. λίγο πιο 'κει.