Ζουμπουλία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η συμπεθέρα απ' το χωριό που άφησε με δάκρυα και πόνο το τρακτέρ της για να έρθει στην Αθήνα και να σώσει τον κόσμο. Για δύο χρόνια αποδείκνυε τις πρακτορικές της ικανότητες, όταν μαζί με άλλους 4 βλαμμένους κυνηγούσε τους "κακούς" που και αυτοί με τη σειρά τους την κυνηγούσαν και την έπιαναν και τους έφευγε και την ξανάπιαναν και τους ξαναξέφευγε και την ματαξανάπιαναν... σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.

Άξια συνεχιστής των Ελ, λέγεται ότι ήρθε με διαστημόπλοιο από κατευθείαν από τον Σείριο για να βοηθήσει τους Νεφελίμ στον αγώνα ενάντια στην σιωνιστική συνομωσία. Εικάζεται ότι εκπαιδεύτηκε με τον Τσακ Νόρις και ότι υπήρξε παιδική του φίλη. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που επέζησε από την στριφογυριστή κλωτσιά του εξαιτίας του υπερβολικού της λίπους. Στην εφημερίδα Εspresso είχε γίνει λόγος για ειδύλλιο μεταξύ της Ζουμπούλιας και του Υπερέλληνα Λιακόπουλου. Πίστεψε ο άμοιρος ότι μαζί θα δημιούργουσαν ένα ανώτερο είδος Ελ. Δεν υπολόγισε όμως τον Τσακ Νόρις που σαν καλός της φίλος έσπευσε να υπεράσπισει την τιμή της.

Από όλα τα όπλα της Υπερκατασκόπου Ζούμπης (όπως είναι ευρέως γνωστή) το πιο αποτελεσματικό είναι το Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. Αυτός είναι ένας διαπεραστικός ήχος τον οποίο παράγει πέφτοντας και ο οποίος σύμφωνα με έρευνες είναι της τάξεως των 250db, πολύ περισσότερο, δηλαδή, απ' όσο μπορεί να αντέξει το ανθρώπινο αυτί, αλλά και ακόμα περισσότερο απ' όσο μπορούν να αντέξουν τα ανθρώπινα νεύρα.

Αυτό το επιφώνημα συνοδεύεται από εκφράσεις του τύπου "Ιιιιιι, μαρή, καλά ιτς δεν καταλαβαίνεις" ή σε εμπορικότερη εκδοχή (όταν η Ζουμπουλία διαφημίζει ποικίλα προϊόντα στο ραδιόφωνο, των οποίων οι κατασκευαστές έχουν μάλλον αυτοκαταστροφικές τάσεις) "Ιιιιιι τι ωραία που είναι η Φέτα Κουτσομήτρος, μου θυμίζει το χωριό μου".

Άλλα Χαρακτηριστικά[επεξεργασία]

  • Έχει μία, μάλλον φετιχιστική, εμμονή με την τσάντα της, την οποία δεν εγκαταλείπει ούτε για να πάει προς νερού της (που λέει ο λόγος).
  • Νομίζει (ή μάλλον νόμιζε) ότι Βουδισμός είναι όταν έχεις αχρωματοψία, ή όταν δεν τρως κρέας. Τελικά κατέληξε ότι είναι μια θρησκεία που αφορά τον Κούδα (που έχει παχύνει πάρα πολύ τελευταία, by the way)

Αποφθέγματα[επεξεργασία]

1. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 2. Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι 3. ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  • Άλλα μυστικά όπλα εναντίον των κακών: βάζο, πλάστης, η σύνοψη.