Εφτάσκυλος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εφτάσκυλος είναι οποιοδήποτε μέλος από τους εφτά σκύλους που αποτελούνε την ομάδα του εφτάσκυλου. Αυτοί αποκαλούνται συχνά και ως "οι εφτάσκυλοι". Οι εφτάσκυλοι είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχουν συμβεί στην ανθρωπότητα γιατί είναι πολύ κακοί και σκοτώνουν.

Τα μέλη της ομάδας[επεξεργασία]

Ξέρουμε ότι τρεις από τους εφτάσκυλους είναι ο κουτσός, ο τριχωτός και αυτός με το ένα αυτί.

  1. Ο κουτσός είναι μάλλον ο πιο επικίνδυνος από τους εφτάσκυλους γιατί το κλάμα του ακούγεται από όσο μακριά γίνεται. Κλαίει γιατί συνέχεια πονάει και από το πόδι που δεν έχει τρέχει συνέχεια αίμα και μία ουσία που βρωμάει. Ο κουτσός σκοτώνει ό,τι βρει μπροστά του και δεν υπολογίζει τίποτα.
  2. Ο τριχωτός είναι ο αρχηγός του εφτάσκυλου και είναι ο πιο δυνατός. Είναι καλυμμένος παντού με πυκνό τρίχωμα και είναι πολύ τρομαχτικός.
  3. Ο με το ένα αυτί του λείπει το ένα αυτί και γενικά είναι και αυτός πάρα πολύ κακός.

Τους υπόλοιπους εφτάσκυλους δεν τους έχει δει κανένας. Τους έχουνε ακούσει μόνο που γαυγίζουνε επειδή πεινάνε και το γαύγισμά τους σε κάνει να θέλεις να φύγεις. Έχουν βρεθεί πυρηνικά απόβλητα όπου πήγανε και γι αυτό υπάρχουν φήμες ότι ο ένας από αυτούς είναι πυρηνικός ή κλάνει πυρηνικά αλλά αυτό δεν είναι επιβεβαιωμένο.

Βιότοπος[επεξεργασία]

Οι εφτάσκυλοι δεν έχουν σπίτι σε ένα μέρος. Γυρνάνε όλη την Ευρώπη και πηγαίνουν από πόλη σε πόλη. Εκεί σκοτώνουν και τρώνε. Την τελευταία φορά ακούστηκε ότι ήταν στη Γερμανία. Εκεί σκότωσαν διακόσιους Γερμανούς και το κλάμα του κουτσού ακούστηκε μέχρι τη Γαλλία. Ο κουτσός πεινούσε τόσο πολύ που έφαγε εκτός από ανθρώπους και δέντρα και κτίρια και κάτι τουρίστες. Το κλάμα του κουτσού είναι κάπως έτσι:

ΓΑΟΥΥΟΥΟΥΟΥ-ΓΑΟΥ-ΓΑΟΥ-ΓΑΟΥ-ΓΑΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.

Το μέλλον[επεξεργασία]

Τώρα οι εφτάσκυλοι έρχονται προς την Ελλάδα και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο γιατί μπορεί να έρθουν μέσα στο σπίτι μας. Όταν μπαίνουνε σε σπίτια οι εφτάσκυλοι μπαίνει πάντα πρώτος ο τριχωτός που είναι ο αρχηγός τους, μετά αυτός με το ένα αυτί και μετά όλοι οι άλλοι.

Προφυλαχτείτε επίσης από:[επεξεργασία]