Ευγενία Μανωλίδου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
την Ευγενία Μανωλίδου.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τον άντρα της, Μπουμπούκο.
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον άντρα της, Μπουμπούκο.
Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
κάτι ακόμη που θα σας χρειαστεί.


Η Μπουμπούκα (γεν: Ευγενία Μανωλίδου, 27 Φεβρουαρίου 1991) είναι μία παγκοσμίου φήμης συνθέτης κλασσικής μουσικής και μαέστρος και πανελληνίως γνωστή ως παρουσιάστρια, τηλεπαρουσιάστρια, αμφιπαρουσιάστρια, καταπαρουσιάστρια, χορεύτρια, γυναίκα του Μπουμπούκου και τηλεοπτικός μαϊντανός.

Τα πρώτα χρόνια[επεξεργασία]

Η Ευγενία ήταν από μικρή ένα πανέμορφο κοριτσάκι όλο χαρά και τσαχπινιά. Της άρεσε η μουσική, το ποδόσφαιρο, η Καλομοίρα, οι παπαριές και οι πλούσιοι γέροντες. Έπαιζε κιθάρα, μπάσο, πιάνο, χλαπατζίμπαλα, τρομπόνι και "κλαρίνο". Επίσης τραγουδούσε.

Τα δεύτερα χρόνια[επεξεργασία]

Η Ευγενία μεγαλώνοντας παρέμεινε ένα πανέμορφο κοριτσάκι όλο χαρά και τσαχπινιά. Έκανε μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, έπαιξε με τεράστια συγκροτήματα και μπάντες με το αυτοκίνητο σε πάμπολα drift events. Έγραψε τη μουσική και τους στίχους σε ιστορικά τραγούδια κάθε καιρού και εποχής και συγκέντρωσε τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία δώρισε σε καινοτόμες εγκυκλοπαίδειες στο ίντερνετς.

Ευγενία V.2.1[επεξεργασία]

Με τις δωρεές τις οποίες έκανε η Ευγενία ανέβασε το IQ της περίπου 10 μονάδες πλησιάζοντας το 200. Εφηύρε τις ιντερβικιές πριν την σύζευξη των μεγάλων επιστημόνων Αϊνστάιν-Σβαϊνστάιγκερ-Άπαρτχάιντ παρότι εκείνοι μελετούσαν το θέμα τουλάχιστον 60 χρόνια πριν τη γέννηση της Ευγενίας.

Ευγενία V.2.4[επεξεργασία]

Μετά και από αυτή την εφεύρεση η Μπουμπούκα ασχολήθηκε με τις πολεμικές τέχνες. Νίκησε τον Μπου-ζι με το ένα χέρι, τον Τζάκι Τσαν με το ένα πόδι, τον Τσακ Νόρρις με δεμένα μάτια και την Ελένη Λουκά χωρίς ωτασπίδες. Με λευκή ισοπαλία έληξε ο αγώνας της με την Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ στον οποίο η Ευγενία αγωνιζόταν δεμένη χέρια πόδια ενώ η Απόλυτη είχε την αναμενόμενη βοήθεια από τα ξαδέρφια της

Ευγενία V.2.8 Μέτα Τον Υπνωτισμό[επεξεργασία]

Ένα βράδυ που 'βρεχε, που ΄βρεχε μονότονα, η Ευγενία ήταν μόνη της στο νεοκλασικό της στη Μέση Γη. Περίμενε το περίφημο μέντιουμ, αστρολόγο, υπνωτιστή, μάγειρα και στρίπερ Δρ. Φίλιππο Ντεκάστρο (περίφημος για τον εξορκισμό στο κοριτσάκι της ταινίας ο Εξορκιστής, για τους υπνωτισμούς του σε Σωσώ Παπαδήμα, Ελένη Λουκά κ.α) για να μάθει ποια ήταν στην προηγούμενη ζωή της. Όταν το κουδούνι χτύπησε η Ευγενία πήγε να ανοίξει φορώντας ένα απλό φόρεμα Τρανούλης. Καλωσόρισε το μέντιουμ και τον κέρασε το απαραίτητο φοντάν και πτιφούρ που είχε κρατήσει από τον πρώτο της γάμο με τον Σάουρον. Η Ευγενία φόρεσε την μάσκα ομορφιάς της για τον ύπνο και άρχισε ο υπνωτισμός. Τότε το μέντιουμ έμαθε ότι η Ευγενία στην προηγούμενη ζωή της ήταν ο τύραννος Δρακουμέλ στον Μεσαίωνα. Όταν έφτασε η ώρα να την ξυπνήσει έβγαλε από την δερμάτινη τσάντα του δύο γύρους με τζατζίκι και μπόλικο κρεμμύδι και τα έβαλε κοντά στην Ευγενία για να την ξυπνήσει η μυρωδιά τους! Όμως τότε η Ευγενία έπεσε σε μια χρονοδίνη και ξυπνώντας είχε αποκτήσει την προσωπικότητα της Λόρας από το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι" (γίνεται εμφανής όταν η Ευγενία γλυκαίνει την φωνή της και φτιάχνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια) την προσωπικότητα του τύραννου Δρακουμέλ (όταν εμφανίζεται η φωνή της Ευγένιας γίνεται μπάσα και το κέφαλι της γυρνάει γύρω, γύρω) και την προσωπικότητα Σαύρας (εμφάνιζεται όλη την ώρα).

Τα τρίτα χρόνια[επεξεργασία]

Που λέτε λοιπόν μετά από αυτή την ακμή στην καριέρα της Ευγενίας έφτασε και η ώρα της παρακμής. Μεγάλωσε λίγο ακόμη, παρέμεινε βεβαίως πανέμορφη και όλο τσαχπινιά, αλλά η χαρά χάθηκε κάπου στο ταξίδι επιστροφής στην Ελλάδα. Παρουσίασε το τηλεπαιχνίδι "Η Στιγμή της Αλήθειας" και μετά αντικατέστησε την αμερικανίδα από την Μαρία την Άσχημη στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο", δίπλα στον Ηλία Ψινάκη και τον χοντρό με τα γυαλιά από τον Θέμο, ο οποίος τελικά είναι χοντρός δίπλα στην Ευγενία και τον Ηλία, γιατί δίπλα στον Θέμο είναι πιο αδύνατος κι από τον Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ.

Η κόντρα με τον Λόρδο Βόλντεμορτ[επεξεργασία]

Η Ευγενία παντρεύτηκε τον Μπουμπούκο, βουλευτή του ΛΑΟΣ (πρεσβεία της ομώνυμης ασιατικής χώρας), κάτι που προκάλεσε την οργή του ακατανόμαστου που την προόριζε για το γιο του. Γι'αυτό το λόγο την καταράστηκε με αποτέλεσμα το ΙQ της να πέσει στο 160 από τα 199 που είχε αισίως φτάσει. Αυτό έκανε την Ευγενία να μουρλαθεί αφού δεν μπορούσε πλέον να αναλύσει τη θεωρία της σχετικότητας σε επίπεδο νηπιαγωγείου και την θεωρία μεταβολής ψευτοδυναμικής ικανότητας αυτοκινήτου σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα. Σκατά!!! Αυτό την οδήγησε στην τηλεμαϊντανίαση.

Κάτι για το τέλος[επεξεργασία]

Spoiler.jpg
Spoiler.jpg
Προειδοποίηση για σπόιλερς, αεροτομές, ζάντες αλουμινίου.
Με τα σπόιλερς το άρθρο γίνεται πιο αεροδυναμικό και πιο καγκουρεμένο. Ακόμα μπορεί να σας γλιτώσει από την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση μιας ταινίας αφού θα γνωρίζετε το δήθεν αναπάντεχο τέλος.
Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.
Τα σπόιλερς τελειώνουν εδώ. Δεν έχουμε να σας χαλάσουμε κάτι άλλο.
Τώρα μπορείτε να σβήσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια.

Μουσικές Συνεργασίες της Ευγενίας[επεξεργασία]

Είπαν για την Ευγενία[επεξεργασία]

“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε η Ευγενία Μανωλίδου, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”

~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για την Ευγενία Μανωλίδου

“Τι θα ήμουν χωρίς την Ευγενία; Ένα τίποτα, ένας άθλιος, ένα σκουπίδι”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την Ευγενία Μανωλίδου

“Πάρ'τα μωρή άρρωστη”

- Ο αγαπημένος σας κόμης

“Κυρία Μανωλίδου, αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου ότι εγώ σας συμπαθώ πάρα πολύ αλλά έπρεπε να έχετε κι εσείς το καυστικό σας άρθρο στην Φρικηπαίδεια και προτίμησα να το γράψω πριν προλάβει κάποιος ανίδεος και γράψει κάτι προσβλητικό”

- Ο αρχικός συγγραφέας του άρθρου για την Ευγενία Μανωλίδου