Εσύ - Σωλήνα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
(Ανακατεύθυνση από Εσύ, Σωλήνα)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Yourovision;


Επιπλέον, μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο για τα Windows 11, το νέο μαλακισμικό της διάσημης πατζουροεταιρείας!

Η ελληνική έκδοση του Εσυσωλήνιου/Εσύ Τούμπα.
Το λογότυπο της ιστοσελίδας Εσύ, σωλήνας

Το Εσυ, Σωλήνα (You-Tube) είναι ενα site Ίντερνετς όπου πολλοί χρήστες μπορούν να ανεβάζουν βιντεοκασέτες σε ενα πατάρι που βρίσκεται στους ψηλότερους σωλήνες. Πολλά έμο ανεβάζουν βίντεο όπου μιλάνε για το οτι η ζωή τους είναι χάλια και οτι θα αυτοκτονήσουν. Επίσης, είναι καταπληκτικό το πως κανένας δεν έχει ανεβάσει μέχρι τώρα κάποιο σοβαρό βίντεο.

Ιστορία[επεξεργασία]

Tο σατανικό youtube...
...και τα σατανικά μηνύματα που περνάει...

Το Εσύ, Σωλήνα άρχισε όταν ο Chuck Norris έκανε την χειρότερη κουράδα του, αφού είχε φάει έναν εσύ και μία κάμερα. Είναι δημιούργημα του διαβόλου, φτιαγμένο για να κάνει τους Ελ να βαρεθούν και να αφήσουν την Ελλάδα και να γίνουν έμο. και για πρώτη φορά σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα μόνο στη φρικηπαίδεια τα αδιάσειστα στοιχεία που αποδεικνύουν οτι ο σωλήνας αποτελεί έργο του σατανά και των βρίλ. δείτε τις διπλανές εικόνες και θα καταλάβετε...

Περιεχόμενο[επεξεργασία]

Πολλά διάσημα βίντεο τα οποία έχουν βγάλει διάφοροι (Φρίχτες???). Τα βίντεο έχουν περιεχόμενο εκπαιδευτικό, ηλίθιο, άκυρο, εμόσιοναλ, βίαιο, ρατσιστικό, φασιστικό, αληθινό και φριχτό. Παραδείγμα:

Ύστερα από την εξαγορά του Youtube από τη google, στο περιεχόμενο των βίντεο προστέθηκε ένας τόνος διαφημίσεων, από φροντιστήρια μέχρι αυτοκινήτα.

Χρήστες[επεξεργασία]

Κύρια στυλ/είδη χρηστών είναι οι:

Φήμες[επεξεργασία]

Οι φήμες λένε πως το YouTube το ελέγχουν τα πόδια (μιας και δεν έχουν μυαλό) της frikipaideia, ώστε να αποπλανούν τον κόσμο με αλήθειες και να τον ξυπνάνε με διάφορα βίντεο (βλ. στο περιεχόμενο). Έτσι θα καταφέρουν να ενημερώσουν τον κόσμο για το τι πραγματικά γίνεται. Το YouTube φημίζεται πως έχει βεντέτα με την Ελληνική Αστυνομία και το Google. Όπως και να έχει όμως είναι πολύ τζιτζί το site!