Ερρίκος Πετιλόν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Σεπτέμβριος 2010)

T75arren.jpg

Ιστορία[επεξεργασία]

Μυθικό πλάσμα της νύχτας, αναφερόμενο σε πολλούς σατανιστικούς μύθους και ιστορίες του ινδοευρωπαικού πολιτισμού. Λέγεται ότι η ομορφιά και η γοητεία του μπορούσε να μεθύσει όσους τον άκουγαν να τραγουδά με την δαιμονισμενη του φωνή. Πολλές φορές έχει συγκριθεί με τον μονόκερο, αλλά η κρατούσα θεωρία θέλει τον Πετιλόν να είναι η αρσενική εταίρα.

Υπάρχουν πολλές αναφορές για ξαφνικές εμφανίσεις του, εκ των οποίων η σημαντικότερη είναι το βράδυ της γέννησης του ομοφυλόφιλου και παιδεραστή Μωάμεθ, σε μία προσπάθεια να κλέψει τη λάμψη του άστρου της Σιών.

Πολλοί ποιητές έχουν υμνήσει τα κάλλη του σε έπη και αρχαίες τραγωδίες. Μάλιστα τιτάνιες περιγράφονται από τον Τούρκο Ομέρ πασά οι μάχες ανάμεσα σε αυτόν και ένα άλλο πλάσμα της φαντασίας, τον Theo-Rak cassets gypsy. Περισσότερες σχετικές έρευνες έχουν γίνει από το ερευνητικόν ίδρυμα 666 (παρακλάδι του πορνειου cosa nostra).

Σύμφωνα όμως με διαδόσεις, ο Πετιλόν είναι απλώς μία μετοχή του χρηματιστηρίου εκπόνευσης του έρωτα. (βλ. Ομέρ πασά: Πετιλειάς, Γ', στ. 456-461 και mitsotakus nazi anarxis: Vita Petiliana, VII, 37-39C)