Ελληνικό Βρωμόξυλο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το ελληνικό βρωμόξυλο είναι μια παραλλαγή του Ελληνικού Καράτε (το οποίο προέρχεται από τον Θεό Άρης). Για να μάθει κανείς ελληνικό βρωμόξυλο δεν χρειάζεται να πάει σε κάποιον δάσκαλο ή να ψάχνει εκπαιδευτικά βιντεάκια στο Youtube, αρκεί να βρίσει τον περαστικό έφηβο -αλάνι- (που σου δίνει την εντύπωση πως δεν έχει ζώνη να δέσει το παντελόνι του) και θα ανακαλύψει κάποια βασικά πράγματα για το Ελληνικό βρωμόξυλο.

Μετά το Ελληνικό βρωμόξυλο, πάντα υπάρχει κάποιος χαμένος. Αυτός συνήθως, έχει πονεμένη την γεννετική του περιοχή, μαυρισμένο μάτι, και μπόλικες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε όλο του το σώμα. Ο νικητής, δεν είναι σίγουρο αν θα βγει λαβωμένος από τον καβγά και πόσο.

Βασική εκπαίδευση[επεξεργασία]

Αν θέλετε να προχωρήσετε στην τέχνη του ελληνικού βρωμόξυλου, και σας μάγεψε τόσο πολύ, έτσι ώστε να θέλετε να φάτε κι άλλο, λατρεύετε τον όρο μαζοχιστής και δεν χορτάσατε αυτήν την εκπληκτική Πολεμική Τέχνη τότε μπορείτε να ειδικευτείτε στο άθλημα με πολλούς τρόπους.

Καταρχήν σας συνιστούμε να πάρετε κανένα βαράκι και να δυναμώσετε λίγο τα χέρια σας, να κάνετε κανένα πουσάπς και να λαδώσετε λίγο τους μυς των ποδιών σας αλλιώς θα καταλήξετε στο νοσοκομείο κατευθείαν. Ύστερα από αυτό, δείτε κανένα βιντεάκι WWE στο Youtube, δείτε καμιά ταινία του Rocky, πειραματιστείτε λίγο με τον μικρό σας αδερφό (αν δεν έχετε δεν πειράζει δοκιμάστε με το μόμολο της γειτόνισσας) και βουρ για δοκιμές.

Εξάσκηση[επεξεργασία]

Για αρχή, μην ορμήξετε στους κλειστούς κύκλους αλανιών γιατί τότε δε σας σώνει τίποτα, ούτε καν οι καταπληκτικές, μοναδικές συμβουλές που σας δίνω εγώ τώρα. Δοκιμάστε με αλάνια που δεν είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟ γνωστά, άτομα με σωματότυπο ίδιο με τον δικό σας, λίγο μικρότερο, χωρίς ιδιαίτερη σωματική διάπλαση, χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Σιγά σιγά, καθώς οι νίκες σας θα αυξάνονται, προχωράτε σιγά σιγά, και σε πιο κλειστούς κύκλους ώσπου τα ίδια τα μοναδικά αλάνια θα σας κάνουν πρόταση να μπείτε στην παρέα τους.

Εξετάσεις[επεξεργασία]

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορεί να υπάρχει κάποιου είδους δοκιμασία. Προσπαθήστε να μάθετε τι είδους. Αν δεν τα καταφέρετε, πρωτοφανές γεγονός που ίσως συμβαίνει για δεύτερη φορά, προσπαθήστε να κάνετε τα μπράτσα σας τεράστια, και τους μυς σας τέρατα πριν τον αγώνα γιατί δεν σας βλέπω καλά. Επίσης βρείτε τρόπο να μάθετε κι άλλες τεχνικές, και εκπαιδευτείτε όσο περισσότερο μπορείτε γιατί θα φτύσετε πολύ αίμα για να περάσετε τη δοκιμασία τους!

Συμβουλές[επεξεργασία]

ΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝ καταφέρετε και επιτύχετε στην δοκιμασία τους, μην κυκλοφορείτε για λίγο καιρό έξω. Δώστε λίγο καιρό στις πληγές σας και στους μώλωπές σας να συνέλθουν. Γιατί σίγουρα μετά από αυτού του είδους τη δοκιμασία δεν θα μπορείτε να κάνετε ούτε βήμα.

ΟΟΟΟΟΟΛΑΑ αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θέλετε να ασχοληθείτε με το Ελληνικό Βρωμόξυλο.

Σημείωση: Αν κάτι δεν πάει καλά (που σίγουρα δεν θα πάει), ΜΗΝ επικοινωνήσετε μαζί μας! Το θέλουμε το κεφαλάκι μας!

Λοιπόν, καλή επιτυχία, και ελπίζουμε να ανεβείτε στους κόλπους των αλανιών (λέμε τώρα) και να μην μάθετε ποτέ, μα ποτέ ποτέ, το όνομά μας. Ίσως (λέμε ίσως) θελήσετε να μας "ευχαριστήσετε" για τα δωράκια που θα σας έχει κάνει αυτού του είδους η εκμάθηση του Ελληνικού Βρωμόξυλου.

Καλή σας μέρα! =]

Ρίχτε μια ματιά[επεξεργασία]