Ελισάβετ ή Ελισαβέτα ή Βέτα η Βού(΄Β) του Διαλυμένου Βασιλείου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η κυρά Βέτα του Διαλυμένου Βασιλείου(τώρα πια) (γεννημένη Παρασκευή και 13 το 1802) και νυν Διαολεμένου Βασιλείου του "Μεγάλου" βοήθειά τους και σίδερο στην μέση τους, συνεχίζω όσοι δεν καταλάβατε είναι η κυρία με τις παράξενες κατασκευές ούφο στο κεφάλι της (βλέπε φωτο)

κεφαλοφτερού !!ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΕΙ!!!

η οποία εξακολουθεί να δουλεύει καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα κατάλληλα ένσημα για την συνταξιοδότησή της, και εξακολουθεί να ταλαιπωρεί εκατομμύρια Βρετανούς, αλλά τέτοιοι που είναι καλά να πάθουν αφού το σηκώνουν το σακάκι, που λέτε η κυρά Βέτα, έχει κολλήσει την καρέκλα στο κώλο της με τσιμεντόκολλα και δεν λέει να παραδώσει ψυχή, και μαγαζί σε κανένα πιο μάγκα του σπιτιού, μπας και δούνε άσπρη μέρα εκτός από τις χιονοθύελλες. Και φυσικά είναι η χειρότερη πεθερά από τις διασημότητες, μιας και τα τρία στα τέσσερα παιδιά της χώρισαν κακήν κακώς και έγιναν εστεμμένα ρεζίλια!! Ίσως να φταίει για όλα ο κερκυραίος σύζυγος της κυρά Βέτας ο μπάρμπα Φίλιππας ο "ψηλός"(ψιλός) ο οποίος κινεί όλο το παρασκήνιο σε όλα τα επίπεδα, πολιτική, οικογένεια, κράτος μέλος της Ε.Ο.Κ με δικό του νόμισμα. Τι σου είναι οι επτανήσιοι διαόλου κάλτσες με ζαρτιέρες.

Καταγωγή[επεξεργασία]

Με την καταγωγή της βασιλικής Βρετανικής οικογένειας ασχολήθηκε πριν ενάμησι αιώνα ο κύριος Δαρβίνος, όπως λέμε ραββίνος μπαμπουίνος και λοιπά σε -ίνος, εξαιρείται το μελοίνος γιατί έχει κρασί μέσα. Στην καταγωγή των ειδών του Κ.Δαρβίνου, ειδική συνομοταξία είναι οι γαλαζοαίματοι μπαμπουίνοι

γαλαζοαίματος μπαμπουίνος

όπως του Ουίνδσορ, οπότε η κυρά Βέτα μας ανήκει στι μαϊμούδες γενικότερα. Βλέπε εκπληκτική ομοιότητα του υιού Καρόλου με τον μακαρίτη Κινγκ Κονγκ στα νιάτα του πριν ψηλώσει πολύ. Επίσης χαρακτηριστικό της οικογένειας αυτής είναι ότι όλοι παντρεύονται ζώα για αυτό και ο υιός Κάριολος πήρε μια Γκαμήλα, δεν του έκανε η γυναίκα με τα δυο πόδια αλλά με τα τέσσερα είναι βλέπετε φαν της στάσης 42 αυτός στα δύο και η άλλη στα τέσσερα! (βλέπε συγκεκριμένη φωτό)

Στάση 42 με τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας

Να μην τα πολυλογούμε, περισσότερες και πιο νόστιμες λεπτομέρειες για το μαϊμουδόσογο, να βλέπετε στις ειδήσεις των κουτσομπολοκάναλων και στα έγκυρα και αξιόλογα έντυπα του κίτρινου και ροζ τύπου, ξέρετε για ποιά λεμε μην τους κάνουμε και διαφήμιση, μιας και δεν είναι εύκολο να κάνουμε απντέιτινγκ στο (γ)λήμμα Βέτα-Κάριολος, και ανεβάζουμε την αντικειμενική τους αξία ως ακίνητα!.

Κάριολος