Ελευθερία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η πιο παρθένα, απίστευτη και τρομερή γκόμενα του κόσμου. Την θέλουν όλοι, αλλά δεν υποκύπτει σε κανέναν. Οι αριστεροί υποστηρίζουν ότι ανήκει σε όλους, ενώ οι δεξιοί ότι απλά δεν υπάρχει. Όλοι σχεδόν οι φιλόσοφοι, οι άνθρωποι και γενικά οι πάντες την έχουν ερωτευθεί παράφορα. Απόρρητες πληροφορίες λένε ότι κρύβεται, γιατί αν εμφανιστεί διακυβεύονται συμφέροντα, όλα τα μοντέλα θα χάσουν τη δουλειά τους και το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιστεί, γιατί οι άντρες θα θέλουν μόνο αυτήν.

Διάσημα πεσίματα στην ελευθερία[επεξεργασία]

Ακολουθεί κατάλογος με όλων των ειδών τις προσπάθειες για να ρίξουν την ελευθερία:

  • Πολεμική: Στην αρχή πήραν τα όπλα και τα βουνά, για να εξοντώσουν τους αντιπάλους. Ίσως, αν έμενε μοναδικός κάποιος στον κόσμο να εμφανιζόταν η Ελευθερία. Η ελευθερία, όμως πέταξε σαν πουλί γιατί ήθελε να είναι ελεύθερη σε όλους.
  • Παθητική: Η παραπάνω αποτυχία οδήγησε μερικούς να της την πέσουν...χωρίς να αντιδράσουν καθόλου! Πιστεύουν ότι αφού η ίδια δε θέλει να πάει σε αυτούς που τη διεκδικούν θα πάει σε αυτούς που δεν τη διεκδικούν. Η Ελευθερία απλά τους συμπεριφέρθηκε σαν να μην υπήρχαν.
  • Ωμή: Άλλοι πάλι άρχισαν να φωνάζουν πόσο πολύ την ήθελαν και ότι θα έκαναν τα πάντα για αυτήν. Η ίδια δεν άντεξε να τους βλέπει σκλάβους στις ορέξεις τους και τους απέφυγε.
  • Ρομαντική: Συνέχισαν να μιλούν καθαρά για πόσο την ήθελαν, αλλά με συμβολικό τρόπο. Η ίδια τους θεώρησε δειλούς και τους παράτησε, ως σκλάβους των φόβων τους.
  • Λογική: Μερικοί τελικά τα έβαλαν κάτω όλα σε σειρά για να βρουν τί στο καλό χρειαζόταν η Ελευθερία για να πέσει. Τελικά βρήκαν την απάντηση, αλλά βαρέθηκαν να την εφαρμόσουν, γιατί δεν ήταν πλέον ερωτευμένοι μαζί της.