Αλλαγές

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Windows Kinky

18 bytes προστέθηκαν, 11:27, 8 Ιουνίου 2006
Microsoft Windows Kinky
==Microsoft Windows Kinky==
[[Εικόνα:winkinky_small.jpg|right|thumb|200px|Screenshot από Windows Kinky.]]Η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού, η οποία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2007. Χαρακτηριστικό της έκδοσης αυτής είναι ο Kinky σχεδιασμός του, ο οποίος απαιτεί χρήστες με πολλά βίτσια. Το λειτουργικό ''Windows Kinky'' θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, τη '''''Kinky Cabaret Edition''''' και την ενισχυμένη '''''Kinky Prostitude Edition'''''. Αναμένεται επίσης και η κυκλοφορία της έκδοσης για Servers με όνομα '''Kinky Enterprise Edition'''.
H πληθώρα εφαρμογών και εργαλείων καθιστούν τα Windows Kinky κυρίαρχα στο χώρο των '''69bit''' λειτουργικών. Με τη βασική Cabaret Edition θα υπάρχουν πολλές άλλες 69μπιτες εφαρμογές όπως ''Windows Malakia Player'', ''MSN Dirty Talker'' αλλά και παιχνίδια όπως το θρυλικό ''Psolitaire''.
Το προϊον αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα την Ανοιξη του 2008 καθώς θα υπάρχει και επίσημη παρουσίαση από τον μεγαλομέτοχο και αντιπρόσωπο της Microsoft στην Ελλάδα, κύριο ''M. Kinky''.
12
επεξεργασίες

Μενού πλοήγησης