Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Οριγκάμι»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
261 bytes προστέθηκαν ,  20:03, 30 Οκτωβρίου 2014
Αναίρεση αναθεώρησης 113338 υπό τον/την 85.75.177.111 (Συζήτηση)
Ετικέτα: mobileedit
(Αναίρεση αναθεώρησης 113338 υπό τον/την 85.75.177.111 (Συζήτηση))
 
To '''γαμίσιοριγκάμι''' (折り紙) (χώσιμοτέχνη μπανάναςδιπλώματος στονχαρτιού κώλοσε διάφορα σχήματα) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το αρχιδοκούλουριori (μουνότρυπαδιπλώνω) και το βυζομουνακιkami (μπλέ αρχίδαχαρτί) στα Ιαπωνικά, ενώ η ίδια η σκατοβυζάρατέχνη δεν προέρχεται καν από την [[ΖιμπάμπουεΙαπωνία]].
 
==ΗΤο πούτσαιστορικό της γιαγιάς σουδημιουργίας==
Η ονομασίαν του προέρχεται από τον ΜουνίΙουστίνο του παππού σουΞεροβουνίδη, πουάγριον σεμονόχνοτον ηλικίαάνθρωπο 5που ετών βίαζε γιαγιάδες και παππούδεςζούσε στα γηροκομείαυψίπεδα που ζούσετης [[ο πούστηςΠόντος|Τραπεζούντας]]. Ο πορνόγεροςΙουστίνος είχε το κακό συνήθειο να χώνεικόβει αγγούριακομματάκια στοφύλων, Μουνίπαπυρόχαρτου τουκλπ θείουκαι να τα αναδιπλώνει μανιωδώς καθώς περίμενε στη ψαρόβαρκα του να τσιμπήσουν τα [[το ξυρισμένοψάρι]]α. Οι συγχωριανοί τοντου βίασαναπεχθάνοντο ομαδικάαυτήν την συνήθεια και τους πήρεενοχλούσε το "πούτσοχρατσάρισμα" (πουτάναςήχος όμοιος της βυθίσεως χείρας εις πακέτου με καπότεςπατατάκια) που δημιουργούσε διπλώνοντας είχετα κάνειχαρτάκια μηκαι επιθυμητόπολύ σεξολίγο μετον συμπαθούσαν. Τούτον τον γκέιείχε γαμιολάκια,κάνει τριγύριζεμη στηνεπιθυμητό Συγγρούεις μετην κακοποιούςκοινωνίαν ανηλίκωνκαι βιάζονταςόντας γυμνασιάκιαορφανός τριγύριζε στα βουνά μόνος. Ως πορνόγεροςαγριάνθρωπος και καυλιάρης γκέιημιμαθής που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αγελάδααίγα αλλά ούτε αγόριόρνιθα αλλάαβάτευτη!!! ούτεΔι κότααυτόν αγάμηατη,τον τιςλόγον βίασεοι όλεςσυγχωριανοί απότου τοτον στόμααποκαλούσαν Ορηγάμη.. Διαπό αυτόντο τονΌρος αποκαλούσαν(βουνόν) πούστηκαι γαμιολάκια.γαμώ (βατεύω).
 
Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι [[η γιαγιά τουύπνος]] βιάζεικυρίευσεν τον παππού του από το στόμα μεΙουστίνον την πούτσαώρα της]]του εψάρευε και τηνεχάθη... ώραΆλλες ιστορίες εκείνηλέγουσι ότι οι συγχωριανοί του, τουτον έγλυφανεκοίμησαν τομετά Μουνίαφεψήματος ανελέηταπαπαρούνας και τον απεμόλησαν στην [[θάλασσα]] εις την βάρκαν του για να γλιτώσουν από τίνον.
{{βικιπαίδεια}}
πηδαγαν και τον βίασαν στην [[κωλοτρυπίδα]] εις την βάρκαν του για να ουρλιάζουν απο οργασμούς.
Εξύπνησε σε [[μέρος]] παράξενον αρκετές μέρες μετά όπου οι άνθρωποι ήτο [[κινέζοντες|σκιστομάτιδες]] και περιφέρουντο με τις νυχτικές τους ολημερής και οληνυκτίς... ερεθισμένος από τας γυναίκας με τας νυχτικάς τους, συνεχίσε το έργον του εις το όρος Φούτζι και ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|ολόκληρο λαό]] στο δίπλωμα χάρτου που πήρε και την ονομασίαν του από το παρατσούκλι του Ιουστίνου "Ορηγάμη".
 
{{βικιπαίδεια|το μουνί σου, διότι είναι πια πάσιγνωστό αφού γαμιέσαι με όλους}}
 
Εξύπνησε σε [[μουνότρυπα]] παράξενη και ήτο [[κινέζοντες|μόλις άνοιξε τα μάτια τον πιάσανε και τον βίασαν πάλι]] και περιφέρουντο ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|πορνόγερος κακοποιό ανηλίκων]] και πήγαν μαζί να βιάσουν παππούδες,που εκείνη την ώρα γαμιόντουσαν από τους εγγονούς τους στα στόματα, και πήρε και την καπότα
του από το "πούτσο του γαμήσια πούστη".
 
{{επέκταση}}
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης