Ειδήσεις:Συνάντηση κορυφής Snooby και Woody Allen

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Frikipaideia news.PNG

Makis bush.jpg
Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα ΦρίκηNews, τις ειδήσεις που λένε για τα πάντα την αλήθεια.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευτίες μέρες στη Φρικηπαίδεια μετά την χρήση του όρου 'Δήθεν Ειδήμονες' από κάποιον, προκειμένου να περιγράψει τους γνωστούς και μη εξαιρεταίους Φρίχτες, Τζίμιο, Γούντιο και Σνουμπία.

Αφού δεν πρυτάνευσαν οι δικομανείς λογικές φωνές που πρότειναν απλώς την κατάθεση πολιτικής αγωγής, οι δύο τελευταίοι αποφάσισαν να συναντηθούν για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις. Βάσει έγκυρων πηγών παραπληροφόρησης, αποφασίστηκε να διατηρηθεί άγκρα μυστικοτητα. Για αυτό, η συνάντηση δε θα γίνει στο Da Capo(ta) στο Κωλονάκι, αλλά κάπου αλλού. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή (10 Ιουλίου 3019, 26.66 π.μ.), ο Γούντιος κατευθύνεται με το υπερπολυτελές πατίνι του στο σταθμό ΚΤΕΛ Αγρινίου (αριστερα μεσα μετά την στάνη του μπάρμπα-Μπεν), για να παραλάβει τη δεσποινίδα(!) σνούμπ.

ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΩ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!


για τη Φωνή της Αμερικής (VOA). Γειά σας, απ' την Ουάσιγκτον!


Ιδιαίτερα για τις πιπεράτες/καυτές/hot/sexy/αποκαλυπτικές/τσιλιμπουρδίστικες εξελίξεις![επεξεργασία]

να μας κρατάς ενήμερους δαιμόνιε ρεπόρτερ! TwistedTool 15:13, 10 Ιουλίου 2009 (UTC)

Τζάμπα εισητήρια για Ρόδο. Και κόψτε μου 1 κιλό ζαμπόν παρακαλώ!!! --nikos 06:59, 11 Ιουλίου 2009 (UTC)

Μμμ αν βάλεις και τζάμπα διαμονή, η είδηση δε γράφτηκε ποτέ! :P --JimmyX® Τσεκ άουτ μάι βλογ! 15:49, 14 Ιουλίου 2009 (UTC)

και βοστ σου κόβω αμα θες (τα γκρόιτς είναι παρενέργειες της Μυστικής Συνου...εεεεεεε Συνάντησης)sn00by ,άρτι αφιχθείσα από τον τόπο του εγκλήματος της Συνάντησης

ΥΓ. σύντομα θα παρέχουμε και οπτιακουστικό υλικό (το ακουστικό αφαιρέθηκε για λόγους προστασίας ανηλίκων)

Μην ξεχνάς οτι εγώ εχω την αποκλειστικότητα δημοσίευσης!!! (1ο post στη φρίκη από το (α)κινητο! Τώρα είμαι reporter ον δε φλαï!) --JimmyX® Τσεκ άουτ μάι βλογ! 13:00, 12 Ιουλίου 2009 (UTC)