Ειδήσεις/Μάικλ Τζάκσον Καπούτ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Frikipaideia news.PNG

Makis bush.jpg
Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα ΦρίκηNews, τις ειδήσεις που λένε για τα πάντα την αλήθεια.

Ο Μιχαήλ Ιωσήφ Ιακωβίδης του Ιωσήφ και της Αικατερίνης απεβίωσε την 26η του μηνός Ιουνίου εν σωτηρίω έτει 2009, εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως.

Μεταφέρθηκε εις το νοσοκομείον στη 1:00 ώρα Ελλάδος όπου και εξετεύλεσε. Η είδηση του θανάτου του είχε μεταδοθεί από αμερικανικά πρωκτορεία ειδήσεων αλλά το BBC World άργησε να το επιβεβαιώσει, με αποτέλεσμα η σύνταξη των ειδήσεων της ΦΠ να μην μπορέσει να προσφέρει άμεση ενημέρωση στους πολίτες.

Η σορός του Μιχαήλ εμεταφέρθη εις το νεκροτομείον όπου και θα πραγματοποιθεί παστερίωση του πτώματος. Υπεύθυνος της νεκροψίας είναι ο Ιατροδικαστής της κοινότητας της Calipornia (Coroner of the Vicinity of Calipornia).

Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμα γνωστά. Φημολογείται πως έπαθε καρδιακή προσβολή όταν ο γιατρός βάρδιας τον ενημέρωσε πως δεν γίνεται να ασπρίσει άλλο. Η νεκροψία θα μας πει.

Αυτά προς το παρόν κυρίες και κύριοι, αν έχουμε κάτι νεότερο θα διακόψουμε ξανά το πρόγραμμα μας για την αμεσότερη και καλύτερη ενημέρωση των πολιτών.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ (ΉΧΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ Α')
Εικών ειμί της αρρήτου δόξης σου ή και στίγματα φέρω πταισμάτων, οικτείρησον το σον πλάσμα Δέσποτα και καθάρισαν ση ευσπλαχνία και την ποθεινήν πατρίδα παράσχου μοι, Παραδείσου πάλιν ποιών πολίτην με.


για την DeutscheWelle. Guten Abend aus Frankfurt am Main.