Διάβολος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


Γλυκός και αθώος άγγλος άγγελος με το γερμανοσαξονικό όνομα Διαβόλ, ο οποίος έπεσε θύμα πλεκτάνης, και κλείστηκε άδικα στην φυλακή "the hell", στο ίδιο υπερκατυπόγειο κελί του διαολόθρονου με το καστ του Ρετιρέ (συνδέεται με τα βάθη της γης με σκουληκότρυπα) που είναι retarded and retired εκεί για την πνευματική οδύνη που επέφερε στον φυσικό κόσμο, και για τιμωρία τους έχουν πάρει όλα τα Penthouse.

Από τότε έχει κάνει μερικές αλλαγές στη διακόσμηση (φλόγες, καζάνια), οι οποίες όμως κατά περίεργο τρόπο φέρνουν τρόμο στους κοινούς ανθρώπους. Τη διακόσμηση ανέλαβε ο Τσακ Νόρις.
Εκεί, όπως ήτο φυσικό, έχασε τα λογικά του και ορκίστηκε να εξαφανίσει το ανθρώπινο είδος που δημιούργησε αυτό το έκτρωμα. Είναι φίλος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τα βριλ.

Οι φήμες ότι είναι ακόμα ζωντανός είναι αβάσιμες. Τον σκότωσε ο Τσακ Νόρις με μια κυκλοστριφογυριστή κλωτσιά, επειδή αρνήθηκε να πληρώσει τα χρέη από τη διακόσμηση.

Συνώνυμα - ταυτόσημα[επεξεργασία]

Ανίερος ναός: (το) βεζεβουλείο η λαϊκιστί (ο) βεζές[επεξεργασία]

  • βεζεβουλιτήριο (βεζεβουλίζω + -ήριο) ή βεζεβουλητήριο (βεζεβουλώ + -ήριο)
  • βεζεβουλείο
  • εωσφορείο ονομάζεται η Ανάγια Έδρα
  • (το) μπαφομέτο (Baphometum) το θυμιατήρι που καίει μπάφο
  • (το) σπαίμουρο = Ανάγια Κοινωνία από σπέρμα, αίμα και ούρα
  • (το) στησίμι = άβολα ξύλινα στασίδια βιασμών
  • (η) πεντάλφα

Χρειάζονται επίσης: ηχοσύστημα, δίσκοι σατανιστικής μουσικής (σοβαρής, διότι μερικά σατανιστικά house είναι ασόβαρα και καταστρέφουν την ατμόσφαιρα), συνθεσάιζερ, μαστίγια, δονητές, πεντάλφες, μαχαίρια, ναρκωτικά, ποτά, λεφτά, άλλοθι κτλ

Διαφορές και ομοιότητες με το Νθεό[επεξεργασία]

Το Νθεό και το Γιαβόλ, δηλαδή ο Θεός και ο Διάβολος είναι φορείς προσωποσύνης και εβραϊκά επινοήματα. Οτιδήποτε άλλο είναι αδερφίστικη μικρότητα λόγω συμπάθειας όμως εντός του εβραϊσμού. (Για περισσότερο ναζισμό άκουσε τους Σουηδούς Marduk, οι οποίοι όμως στηρίζουν τον εβραίο Γιαβόλ, ενώ οι περισσότεροι Σουηδοί είναι φιλομοναρχικοί και άθεοι. Για την μοναρχία καμία βρισιά δεν εκστομίζουν οι Marduk διότι δεν έχουν τα αρχίδια να πολεμούν κάτι υπαρκτό. Δεν έχουν τ' αρχίδια να τα βάλουν με Άριους Σουηδούς παρά παίρουν το μέρος κάποιων Εβραίων [δαιμόνιων] εναντίων άλλων [θείων].)