Δέλτα, ο κυρίαρχος του κόσμου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Nostradamusgraphic.png Αυτό το άρθρο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια μελλοντικά γεγονότα!
Είδατε τι σαΐνια είμαστε;;
Τύφλα να 'χει ο Νοστράδαμος!

Μια κρύα νύχτα του καλοκαιριού, καθώς χιόνιζε, στην οδό Ζούγκλα Αμαζονίου, γεννήθηκε μια μαϊμού, αλλά όχι μια οποιαδήποτε μαϊμού, μια μαϊμού Ninja, ο Δέλτα. Όταν ο Δέλτα έγινε 310 χρονών εγκατέλειψε το σπίτι του και πήγε να κυνηγήσει το όνειρό του, να γίνει δολοφόνος.

Η αρχή του έπους[επεξεργασία]

Τα πρώτα χρόνια δούλευε για το πλάσμα Μ και ήταν ο καλύτερος πολεμιστής. Το 1945 όπου νίκησε στον Β' παγκόσμιο πόλεμο μαζί με το πλάσμα Μ, παραιτήθηκε και για τα επόμενα 3 χρόνια δούλευε για τον Άλμπερτ Αϊνστάιν εμπνέοντάς τον να γράψει όλα όσα έχει γράψει σήμερα. Μετά από μερικά χρόνια, όταν το τανκ μπήκε στο Πολυτεχνείο, ο Δέλτα με το Κατάνα του έκοψε στα δύο το τανκ και έκοψε τα κεφάλια των στρατιωτών. Την δεκαετία του ΄80, ο Δέλτα ασχολήθηκε με το Disco και μάλιστα χορήγησε στο Video clip του Thriler toυ Μichael Jackson σκοτώνοντας ανθρώπους ώστε να παίξουν ως ζόμπι. Το 1993 ασχολήθηκε πάλι με τις δολοφονίες.

Παρόν και μέλλον[επεξεργασία]

Το 2010, επιτέθηκαν 200 Σαμουράι αγελάδες με αρχηγό τον Μούσχαρο, όμως ο Δέλτα, έκανε ένα 100 Ηit combo με το Κατάνα του και τις σκότωσε όλες. Βλέποντας αυτό ο Μούσχαρος, πήρε ένα μαχαίρι και αυτοκτόνησε. Από τότε όλοι οι κτηνοτρόφοι τον κυνηγάνε και προσφέρουν και 5000 ... δραχμές Extra bonus. Ο Δέλτα έγινε ο νούμερο 1 εγκληματίας στον κόσμο. Το 2199 οι μπάτσοι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πιάσουν και τον έβαλαν στον ζωολογικό κήπο της Αυστρίας. Το 2275 τελικά, μετά απο αμέτρητες προσπάθειες ξέφυγε και πήρε πίσω το Κατάνα του.

Μέχρι το 3054 ο Δέλτα έσφαζε ανελέητα. Από το 3055 και μετά ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της ζωής του. Το 4980 τελείωσε και το πούλησε για 1.000.000 ... Γιέν. Μέχρι το 7548 εκπαίδευε μαϊμούδες μέχρι να φτιάξει τον απόλυτο στρατό. Με τον στρατό αυτό, κατάκτησε τη Γη, τον Άρη, τον Ερμή και τον Ήλιο.

Το 10943 ο Δέλτα πέθανε, αφήνοντας πίσω ούτε έναν διάδοχο του θρόνου του. Από τότε το σύμπαν ήταν πλέον ελεύθερο. Η κυριαρχία των μαϊμούδων έπεσε.