ΔΝΤ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ελληνική ΔΝΤοκρατία;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε δυναμίτης;
Ε·Λ


“Η πρωθυπουργική λιμουζίνα δεν πωλείται”

- Η σκληρή απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου στο ΔΝΤ για τις αποκρατικοποιήσεις

“Τότε θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση πέ ε... χρέους ήθελα να πω.”

- Η εξίσου σκληρή απάντηση του θείου Ντομινίκ στο Γιώργο για τις αποκρατικοποιήσεις


Ο αρχιΙΛ κατά λάθος στο διεθνές σύμβολο του ΔΝΤ
Η εντολή του ΔΝΤ προς τους Έλληνες


Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για αυτή τη μέθοδο αδυνατίσματος.

ΔΝΤ ή αλλιώς Διαιτολόγηση του Νομισματικού σας Ταμείου (διεθνής ονομασία Άι-Εμ-Εφ, "I Money F..want"), είναι μέθοδος μαζικού αδυνατίσματος. Ξεκίνησε από διακεκριμένα στελέχη των (αγγλιστί ill) σε συνεργασία με το Ηνωμένο Βασίλειο παρακολουθούν τις κινήσεις των Βριλ, Νάρχ, Γιους, Ελ, Αλ. Το σύστημα αυτό ελέγχει και εντοπίζει παχύδερμα στις χώρες και οι πιθανότητες να εφαρμοστεί εναντίον μιας χώρας είναι ανάλογη του πλήθους παχυδέρμων που εντοπίζονται.

Ιδρύθηκε το Έβδομο νανοδευτερόλεπτο (Ακριβώς όταν ο Κθούλου έπεσε για ύπνο) στο ΗΠΑστάν αφού τα Ιλ κατάφεραν να κοροϊδέψουν 39 χώρες να πληρώσουν το 80% του κεφαλαίου και σαν έδρα του διορίστηκε η Wash Ink Ton DC (=Πόλη καθαρισμού μελανιού στην τσίτα) ένα παράλιο της Μέσης γης. Το 2000 τα κορόιδα - μέλη του ΔΝΤ αριθμούσαν 182/230 (χώρες).


Λειτουργία του ΔΝΤ[επεξεργασία]

Το ΔΝΤ φροντίζει για το μαζικό αδυνάτισμα του λαού μιας χώρας με συγκεκριμένες μεθόδους. Το πρόγραμμα λειτουργίας έχει αναπτυχθεί από ειδικούς επιστήμονες με καταπληκτικά αποτελέσματα όπως όλες οι δίαιτες. Πιο συγκεκριμένα, συνιστάται μεγάλη μείωση θερμίδων (δαπάνες) και αλλαγή διατροφικών συνηθιών (σόλες παπουτσιών, αρουραίοι, πτώματα εξαμβλωμάτων για τις απαραίτητες πρωτεΐνες). Τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι η μαζική δίαιτα αυξάνει την υγεία και την ευημερία των κατοίκων ενώ ταυτόχρονα τονώνει την ευεξία και αυτοπεποίθησή τους. Ταυτόχρονα, ανοίγουν μαζικά τα γυμναστήρια για περαιτέρω γράμμωμα Μποντιμπιλτεράδων και όχι μόνο. Οι χώρες που συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μετονομάζουν το συνταγματικό τους όνομα με την πρόσθεση ενός -σταν στο τέλος κάθε χώρας, όπως: Τζατζικιστάν, Τουρκιστάν, Ρουμανιστάν, Αγγλιστάν, Βραζιλιαστάν, Κιναστάν, Ελλαδιστάν... Και πιο πρόσφατα Ελλαδιστάνσταν.

Με αυτές τις μεθόδους επιτυγχάνεται η παγκόσμια κυριαρχία .. Εεε Λάθος.. η παγκόσμια ειρήνη εννοούσα..

Δυσκολίες του ΔΝΤ στις Μεταφορές[επεξεργασία]

Πηγαίνοντας για δουλειά
τα ταξί (η γυναίκα δεν χρειάζεται να βάλει μάσκα είναι μπροστά έτσι δεν την απασχολούν τα τοξικά αέρια)

Το ΔΝΤ προκειμένου να συμβάλει στο αδυνάτισμα, στην καταπολέμηση και στην αφάνιση του φαινομένου του θερμοκηπίου που προκαλεί θανατηφόρα για την υγεία αέρια, καταργεί τις μεταφορές και επιστρατεύει εναλλακτικές μορφές μεταφοράς. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα νέα μαθήματα επιμόρφωσης περιλαμβάνουν την εκμάθηση ποδήλατου σε όλους και φυσικά να μάθουν οι πάντες από πατίνι. Για την τόνωση της ευεξίας θα πρέπει να χαμογελάμε και να κάνουμε ποδήλατο ταυτόχρονα. Δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο διαφημιστικής καμπάνιας του ΔΝΤ με στόχο την εκμάθηση των παππούδων να κάνουν παρκούρ και των γιαγιάδων να κάνουν την 360 γύρισμα στο πατίνι.

Διοικητικό συμβούλιο[επεξεργασία]

Ο Αλογοθκούφηθ παίζει κρυφτό με τον Παπακωσταντίνου.

Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από έγκριτα πρόσωπα του χώρου ικανά να πάρουν την ευθύνη να βγάλουν την κάθε χώρα πιο αδύνατη και να την κουμαντάρουν σωστά. Η απόφαση του προέδρου γίνεται σε συνεργασία του Πάπα με την ινδουιστική εκκλησία και φυσικά τις ΗΠΑ. Η τρέχουσα του σύνθεση είναι:

Πρόεδρος:Γκουσγκούνης (Ακόμα πρόεδρος) 1900 - 2159 (προβλέπεται να πεθάνει)
Σύμβουλοι προέδρου: πολλά-πολλά Αρχι-Ίλ
Γενικός διευθυντής Τζόγκινκ: Mike
Διπλός πράκτορας: n00b moderator της frikipaideia
Διευθυντής γυμναστηρίου: ΦΑΣΙΑΝΟΣ (ΗΟΜΟ ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΙΟΥΣ)
Διευθυντής υγείας: Λάρυ ο ναυαγογοσώστης
Συνδικαλιστές: Στρουμφάκια
Διευθυντής δημοσίων σχέσεων: Τζούλια Αλεξανδράτου
Διεύθυνση: Λασπολουτρά Άνω Βούρκου
Χορηγός: Γύρομπανκ

Soundtrack ΔΝΤ[επεξεργασία]

Το ΔΝΤ προάγει τον πολιτισμό, καταξιωμένοι καλλιτέχνες μόλις έμαθαν την κατάσταση για το ΔΝΤ έγραψαν και

ηχογράφησαν ειδικό τραγούδι που περιγράφει την κατάσταση του μέσου έλληνα για το ΔΝΤ:

240px
Ο ύμνος του ΔιΝαΤά

Για παλαιότερες εκδόσεις παρακαλώ δείτε Παρε μου μια πίπα γλυκειά μου

Αναμνηστικά γκάτζετ του ΔΝΤ[επεξεργασία]

Ένας δωρεάν ΔωΝηΤης από την ΔΝΤ με πολλή πολλή αγάπη για τον κάθε πολίτη για να των συμπαραστέκεται στις δύσκολες στιγμές του
Αναμνηστικό ΔωΝηΤης μεταμφιεσμένος στον τρισμέγιστο Κθούλου

Το ΔΝΤ εκτός από τα παραπάνω έχει και δεύτερη σημασία (που είναι συμπληρωματική των προαναφερθέντων (παραπάνω). Αναφέρεται και σαν ΔυΝαμίΤης ΔωΝηΤης. Η σημασία αυτή έχει κρυμμένο νόημα, αφού θα έχει παρόμοια χρήση με το γνωστό "κίνκυ" σεξουαλικό βοήθημα, δηλαδή με την έλευση του ΔωΝηΤη θα μας απαυτώσουν όπως και από όπου μπορούν με τα νέα μέτρα τους. Το απαύτωμα θα είναι αργό στην αρχή (μέχρι να το συνηθίσουμε) και όσο πάει θα γίνεται όλο και πιο γρήγορο και βασανιστικό. Τελικά από την εξαντλητική και επαναλαμβανόμενη χρήση του ΔωΝηΤη, θα αδυνατίσουμε όλοι, μέχρι να μείνουν μόνο τα κόκκαλα. Για να μας το παρουσιάσουν πιο ύπουλα, μεταμφίεσαν τον ΔωΝηΤη στον τρισμέγιστο Κθούλου, με σκοπό να μην αντισταθούμε βλέποντάς τον. Δυστυχώς όμως ο Κθούλου κουρασμένος από την δημιουργία του κόσμου, το έβδομο νανοδευτερόλεπτο κοιμήθηκε. Έτσι δεν πρόλαβε να δει τα Ιλ να διαπράττουν αυτή την ιεροσυλία, που έφτιαξαν είδωλο στο όνομά του, για να τα καταστρέψει με την τιτάνια δύναμή του.

Πρόγραμμα γυμναστικής[επεξεργασία]

  • Κάνοντας Τρέξιμο κάθε μέρα 2 με 3 φορές το γύρο της πόλης τους π.χ Αθήνας μπας και τους κάτσει καμιά δουλειά.
  • Δουλεία στα λατομεία για γερά μπράτσα
  • Βάρη στο τέλος της ημέρας για επιπλέον φούσκωμα
  • Άλλες πιο τσουχτερές, δονούμενες ενασχολήσεις

Φιλανθρωπία του ΔΝΤ[επεξεργασία]

  • Στο ΔΝΤ δεν θα υπάρχει ο όρος δουλεία αλλά θα προσπαθούμε να βοηθήσουμε οικειοθελώς τους καημένους φτωχούς και άπορους εργοδότες μας, και για αυτό το ΔΝΤ θα μας τιμήσει στο τέλος της ζωής μας δίνοντάς μας από ένα κλαδί παπαριάς σαν δώρο.