Γυρόφρενο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Περιγραφή[επεξεργασία]

Το γυρόφρενο αποτελεί μία από τις πιο πρόσφατες εφευρέσεις της Γύρομπανκ teleshoping η οποία έχει μεγάλη βάση οπαδών παγκοσμίων, τους γνωστούς γυρόφιλους. Η εφεύρεση αυτή λοιπόν είναι ένα είδος χειρόφρενου προσχεδιασμένο για να ικανοποιεί

το γυρόφρενο

τις απαιτήσεις των πελατών που αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν την ξαφνική όρεξη στο αμάξι. Τέρμα λοιπόν σε αυτό το μαρτύριο δίνει το Γυρόφρενο το οποίο είναι επενδυμένο με στρώσεις γύρου που μπορούν εύκολα να ξεκολλήσουν και να βρεθούν στο στόμα του πελάτη.

Χρήση[επεξεργασία]

Το γυροσκόπιο τοποθετείται από ειδικούς στο χειρόφρενο. Το γυροσκόπιο δεν καταλαμβάνει όλο το χώρο του χειροφρένου για να μπορεί να το πιάνει κανείς με ευκολία. Γι αυτό λοιπόν το γυροσκόπιο μπαίνει στην κάτω μεριά του χειρόφρενου. Επίσης μπορείτε να το χειριστείτε με την ίδια ευκολία καθώς αποτελεί απλώς ένα χειρόφρενο απλώς έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να φαγωθεί.

Πακέτα[επεξεργασία]

Το πακέτο του κλασσικού γυροσκόπιου εμπεριέχει αρωματικό υγρό το οποίο εξανεμίζει την μυρουδιά του πιτόγυρου. Επίσης μπορείτε να αγοράσετε το πακέτο Super Delux το οποίο περιλαμβάνει και την ειδική σκόνη η οποία σας επιτρέπει να πιάνετε το γύρο καθώς οδηγείτε. Αυτό σας προσφέρει περισσότερο γύρο.