Γλυκόπουλα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Γλυκόπουλο καθιστό

Η Αγέλη των γλυκοπούλων είναι το πρώτο τμήμα ενός Συστήματος αυτοεξόντωσης παχύσαρκων λυκόπουλων και αποτελείται από τα γλυκόπουλα.

Τί είναι Γλυκόπουλα;[επεξεργασία]

Τα γλυκόπουλα, τα χοντρά αδέλφια των Προσκόπων, δεν είναι τίποτα άλλο από μια χαρούμενη παρέα μπούληδων και παχύσαρκων κοριτσιών, από 7 έως 11 χρόνων, που μαζεύονται μια φορά την εβδομάδα στην Αγέλη - ζαχαροπλαστείο για να χλαπακίασουν λιπαρά γλυκά, σοκολάτες, να ξεράσουν το ένα πάνω στο άλλο από τη πολύ ζάχαρη, να συζητήσουν για νέες σύνταγές, να κάνουν επιδρομές και να ζήσουν την περιπέτεια του εμφράγματος μια ώρα αρχήτερα απ' αυτή που σίγουρα θα έχεις ονειρευτεί να ζήσεις.

Γιατί ονομάζονται γλυκόπουλα;[επεξεργασία]

Ο Μπέιτεν Πάουελ, ο ιδρυτής της αίρεσης του Προφιτερόλ, αγάπησε πολύ τα γλυκά και τα τσίπουρα και έγινε χοντρός σα κουράδα από ένα διάστημα και έπειτα, θέλησε να δώσει λίγο από αυτή τη χαρά, -του να είσαι σα ζώον- και σε μικρούς φίλους, εραστές του γλυκού θανάτου. Έτσι ιδρύθηκαν τα γλυκόπουλα με σήμα το εκλέρ.

Η Στολή[επεξεργασία]

Τα γλυκόπουλα, για να γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά και για να ξεχωρίζουν από τ' άλλα νορμαλ παιδιά, κρατάνε μία πάστα φούρνου με μπόλικη σαντιγύ, την οποία πηγαινοφέρνουν με σκοπό να προσυλητίσουν και άλλα ζώα. Επίσης φορούν πάνες ακράτειας όταν η Αγέλη έχει συγκέντρωση.

Το Ρητό τους : «ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ»

Δείτε επίσης[επεξεργασία]