Γλου-Γλου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Μεγάλο κοτόπουλο γνωστό σαν γαλοπούλα στους Φράγκους και σαν κούρκος στους σλαβοσερβοβουλγαροαλβανικροάτες. Το χρησιμοποίησαν οι Ντούρκοι για να τρομάξουν τους Ελ που κατοικούν εκτός ελλάδας γι αυτό και στην βαρβαρικήν ονομάζεται turkey, οι Ελ όμως έκαναν αντεπίθεση με σουβλάκια και οι κούρκοι έκλασαν μέντες. Τρώγεται σφαγμένο την περίοδο των Χριστουγέννων και κατά πολλούς δεν τρώγεται με τίποτα. Γίνεται άγριο ζώο όταν παίρνει ανάποδες γι αυτό μείνετε μακριά! Το γλου-γλου επίσης αμολάει βρομερές πορδές, πολλές φορές συνοδευόμενες και από κουραδοσφαίρες.

Υποπροϊόντα γλου-γλου[επεξεργασία]

Γνωστό και ως γλου² εις τη δευτέρα. Είναι το γάλα που αρμέγεται από τα Βριλ. Διαρκεί περίπου δύο ώρες, ανάλογα με το super market και την τιμή πώλησης.

Επίσης η φράση χρησιμοποιείται για να περιγράψει κάποιος το "fribarisma" Το να πίνεις κοκαΐνη σε μορφή "friba" αλλιώς κρακ. Ο λόγος για αυτή την ονομασία είναι το "γλου γλου" που κάνει ο χειροποίητος ναργιλές την ώρα που ρουφάει η χρήστης apepnosma για κάθε τζούρα.

Χώρες Παραγωγής[επεξεργασία]

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!