Γκόμπλιν

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Goblin.jpg

Μικρά αθώα και γλυκά ανθρωπάκια, χρώματος πρασίνου (κυρίως), με χαλασμένα (ή χωρίς) δόντια, με κίτρινα, κόκκινα ή πράσινα μάτια που κάνουν τα πιο ωραία κατοικίδια. Συνήθως κατοικούν στην Middle-Earth, από όπου και εισάγονται μαζικά από πολλές χώρες με πρώτη την Ελλάδα, έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ.


Χρήσεις[επεξεργασία]

  1. Μια χρήση τους είναι σαν φύλακες του σπιτιού για την περίοδο που η οικογένεια λείπει διακοπές στην Mύκονο. Σε ειδική προσφορά για όσους προλάβουν, δίδεται δωρεάν και ένα κινητό ώστε να επικοινωνείτε με το Goblin-φύλακά σας όσο εσείς απολαμβάνετε μία καλούα, ξαπλωμένος στη σαιζλόνγκ σας στην καλύτερη παραλία της Mυκόνου, ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων που με δύναμη πέφτουν πάνω στα γέρικα βράχια, και παίρνοντας τέλος πάντων μάτι τα γύρω γκομενάκια με τα εμφανή προς ευχαρίστησή σας μικροσκοπικά μπικίνι.
  2. Άλλη χρήση του Goblin είναι ώς λούτρινο κουκλάκι για τα παιδιά-έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα ηρεμεί και τα κάνει να κοιμούνται χωρίς σούξου-μούξου-μανταλάκια. Άλλοι πάλι θα μπορούσαν να βάλουν ένα κανονικό Goblin να κοιμηθεί μαζί με τα παιδιά τους.
  3. Τα Goblins έχουν ιδιαίτερο ταλέντο και στο να φτιάχνουν καφέ! Πώς θα σας φαινόταν εάν αντί για την γυναίκα σας, ένα όμορφο και γλυκό Goblin (χωρίς δόντια) σας περίμενε κάθε πρωί με έτοιμο έναν καφέ όπως ακριβώς τον θέλετε; Οι πιο απαιτητικοί θα μπορούσαν να κοιμούνται και με το Goblin τους, Goblin γνωστό και ώς Goblin-καμαριέρα.
  4. Τα Goblins είναι μια πολύ αποτελεσματικοί στρατιώτες. Έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές σαν την βασική μονάδα στρατού στη Middle-Earth. To παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ανεξάρτητως των ικανοτήτων τους, πάντα χάνουν στο τέλος από τον μοχθηρό Gandalf και την ηλίθια παρέα του.


Εχθροί[επεξεργασία]

  1. Gandalf : ο μεγαλύτερος εχθρός τους καθώς έχει επιφέρει τεράστιες απώλιες στον στρατό τους και έχει αποδεκατίσει την κοινότητα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ.
  2. Χριστός : ανεξήγητο φαινόμενο.
  3. Όλοι οι παίχτες των Online παιχνιδιών : άδικα σκοτώνουν goblins για το απάνθρωπο τίμημα του Exp.
  4. Όρισμενα είδη Ορκ.

Προειδοποίηση[επεξεργασία]

ΤΑ GOBLINS ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΕΞΗ -> Χριστός. ΜΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ "Γ*** ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ" ΣΤΟ GOBLIN-ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΘΑ KANEI TO GOBLIN ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ 1 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ (και τότε θα σκάσει)