Γκαντεμιά
“Χεχεχεχεχε!!!... εύχομαι τα καλύτερα!!!... γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!!... χεχεχεχε!!!...”
|
Περιγραφή[επεξεργασία]
Η γκαντεμιά είναι ένα από τα πολλά κακά που μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Γκαντεμιά λέμε την κακή τύχη που μας κυνηγά ανελέητα. Μας την προκαλεί συνήθως ο Μ γιατί είναι θυμωμένος με εμάς. (Απαπα!). λέγεται αλλιώς και aerumna. |}
Επιστημονική προσέγγιση της γκαντεμιάς[επεξεργασία]
Από τα αρχαία χρόνια οι περιστασιακές εξάρσεις της γκαντεμιάς σε ατομικό ή καθολικό επίπεδο προβλημάτισαν τους σοφούς της εποχής. Πρώτος ο Δημόκριτος εξέφρασε την θεωρία για μία ουσιώδη πηγή της γκαντεμιάς η οποία προκαλεί τα ατυχή αυτά γεγονότα. Αρκετούς αιώνες αργότερα (αφού οι περισσότεροι που ασχολούνταν με το θέμα δεν προλάβαιναν να καταλήξουν σε συμπεράσματα λόγω ατυχημάτων και πρόωρου θανάτου) ο Γαλιλαίος διατύπωσε την θεωρία ότι η γκαντεμιά γυρίζει και γκαντεμιάζει όποιον άτυχο βρεθεί στο λάθος τόπο και χρόνο. Λόγω της διατύπωσης τού αυτής παραλίγο να οδηγηθεί στην πυρά.
Ο Νεύτωνας λίγο αργότερα ήταν αυτός που θεμελίωσε την σημερινή επιστημονική άποψη περί των γκαντεμικών καταστάσεων. Σύμφωνα με την θεωρία αυτή ένα στοιχειώδες σωματίδιο είναι αυτό το οποίο ευθύνεται για την πρόκληση γκαντεμικών καταστάσεων. Το σωματίδιο αυτό ονομάστηκε γκαντεμόνιο. Η ιδέα αυτή του ήρθε μια μέρα που του έπεσε στο κεφάλι ένα πεπόνι ενώ κοιμόταν κάτω από μία φραγκοσυκιά , μεθυσμένος. Το γκαντεμόνιο από τότε άρχισε σιγά σιγά να γίνεται αποδεκτό και να αποτελεί αντικείμενο μελέτης για πολλούς επιστήμονες. Ο μόνος επιστήμονας που σθεναρά αμφισβήτησε την ύπαρξη του σωματιδίου αυτού ήταν ο Μαξ Πλανκ(3ος ξάδερφος του Καρλ Μαρξ) ο οποίος πέθανε κατά την διάρκεια των ερευνών του εξαιτίας ενός κότσυφα που καρφώθηκε στο μάτι του καθώς αυτός κυνηγούσε να φάει ένα μπούρμπουλα.
Το γκαντεμόνιο σήμερα γίνετε σχεδόν καθολικά αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα σαν την κύρια πηγή της ατυχίας. Πώς όμως το γκαντεμόνιο είναι δυνατόν να προκαλεί όλα αυτά τα ατυχή γεγονότα? Η απάντηση που καλούταν να δώσει η επιστήμη ήταν πολύ δύσκολη μέχρι που ο Άλμπερτ Αϊνστάιν διατύπωσε την θεωρία της γκαντεμότητας (θεωρία σχετικής γκαντεμοσύνης κατά άλλους). Σύμφωνα με την θεωρία αυτή τα γκαντεμόνια έλκονται από υλικά σώματα ή ενεργειακές καταστάσεις έως ότου αυτά δημιουργήσουν μία υπερκρίσιμη μάζα, οπότε και διαχέονται στον περιβάλλοντα χώρο με ταχύτητες δεκαπλάσιες από αυτές του φωτός.
Η θεωρία αυτή είναι το θεμέλιο της σύγχρονης επιστήμης της γκαντεμοδυναμικής. Σύμφωνα με την παραδοχή αυτή το γκαντεμόνιο παρότι ηλεκτρικά ουδέτερο και με ελάχιστη μάζα ( αντίστοιχη του νετρίνου) έλκεται από κάποια μυστηριώδη και καταστρεπτική δύναμη. Λόγω των φυσικών ιδιοτήτων του γκαντεμονίου αυτό είναι εξαιρετικά διεισδυτικό σωματίδιο για αυτό τον λόγο κανείς δεν μπορεί να προφυλαχτεί από αυτό με τα συμβατικά μέσα (πλάκες μολύβδου, σιδηρομπετόν κλπ) αλλά με κάποια άλλα τα οποία εικάζεται ότι μπορούν να εκτρέψουν την πορεία τους (σκόρδα, φυλακτά, σκατά, ξεμάτιασμα κλπ).
Τα υλικά σώματα που μπορούν να ελκύσουν τα γκαντεμόνια δεν ακολουθούν κάποιον κανόνα, μπορεί να είναι ένα πρόσωπο (π.χ. ένας γκαντέμης φίλος, το πλάσμα Μ κλπ), ένα ζώο (μαύρη γάτα, κουκουβάγια) ή και άψυχα υλικά σώματα όπως ένα δώρο της πεθεράς σου ή χρησιμοποιημένα προφυλακτικά (ειδικά όταν τα βρίσκεις κάτω από το κρεβάτι σου ενώ εσύ έλειπες σε ταξίδι). Αντίθετα οι ενεργειακές καταστάσεις που δημιουργούν την υπερκρίσιμη μάζα γκαντεμονίων είναι πολλοί συγκεκριμένες, για παράδειγμα αναφορά στο πραγματικό όνομα του πλάσματος Μ προκαλεί συνήθως υψηλή συγκέντρωση γκαντεμονίων που μερικές φορές σε συνάρτηση με άλλους παράγοντες μπορεί να είναι εξαιρετικά καταστρεπτικές.
Για κάποιους επιστήμονες της νέας γενιάς τα γκαντεμόνια δεν είναι παρά κοινά σωματίδια της ύλης τα οποία αποφορτίζονται για κάποιο λόγω από την θετική ενέργεια και μένουν μόνο με την αρνητική που προκαλεί τις γκαντεμικές καταστάσεις. Η θεωρία αυτή βασίζεται στο γεγονός ότι αυτοί που προκαλούν την γκαντεμιά στους άλλους οι ίδιοι συνήθως είναι πολύ τυχεροί (π.χ. πλάσμα Μ). Την θεωρία αυτή ανέπτυξε ο Στίβεν Χώκινγκς ο οποίος μετά την διατύπωσή του αυτή έμεινε εντελώς παράλυτος.
Τέλος τα τελευταία χρόνια γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την εύρεση της αιτίας της ύπαρξης των γκαντεμονίων από τον ευρωπεηκό ερευνητικό σταθμό Σερν. Βέβαια δεν υπάρχουν αποτελέσματα εφόσον συμβαίνουν συνεχώς απρόβλεπτες βλάβες και ατυχή συμβάντα σε τέτοιο βαθμό που κάποιοι εσχατολόγοι προειδοποιούν ότι εξαιτίας των πειραμάτων αυτών θα καταστραφεί το ηλιακό μας σύστημα. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Σερν υπάρχει ακόμα και βιολογικό υλικό από το πλάσμα Μ (οι πληροφορίες λένε για νύχια από το μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού του πλάσματος και 4 τρίχες άγνωστης προέλευσης μήκους 3 εκατοστών).
Τρόποι να αποφύγετε την γκαντεμιά[επεξεργασία]
- Φορέστε ένα κολιέ με σκόρδο
Το σκόρδο το απεχθάνεται ο Μ και έτσι μειώνει την γκαντεμιά σας κατά 99%, αλλά επιβαρύνει την μυρωδιά σας κατά 66%
- Λύστε έναν Κύβο του Ρούμπικ
Θα συγκεντρωθείτε τόσο πολύ στον Κύβο που έτσι θα μειώσει την γκαντεμιά σας κατά 10%.
- Παιδιά sorry λίγο τώρα.Όλα τα παραπάνω αναφέρονται στην γκαντεμιά,στην απλή γκαντεμιά,στην γκαντεμιά του Μ. δεν υπάρχει θεραπεία,αντίδοτο,προστασία ή whatever else.Η μόνη αποφυγή είναι να βάλεις ένα πιστόλι στο κεφάλι και να πατήσεις την σκανδάλη.Μόνο έτσι θα μπορέσεις να γλιτώσεις τα χειρότερα...αξίζει...
Παραδείγματα Γκαντεμιάς[επεξεργασία]
- (παρακαλώ συμπληρώστε)
- Πέφτεις από γκρεμό.
- Πέφτεις απ'το παράθυρο
- Πέφτεις πάνω σ΄ένα μαγαζί με λουκουμάδες χωρίς να φοράς το κράνος.
- Μένεις τυφλός/κουφός/άλαλος
- Έχεις IQ κατσικιού.
- Δεν βρίσκεις γκόμενα.
- Είσαι Τάκης.
- Πας να μ@μη$ε!$ και σου μένει το π0¥/\! στο χέρι.
- Βγήκες από μια θέση πάρκινκ, να πας σε μια άλλη πιο ευρύχωρη, μόνο και μόνο για να ανακαλύψεις ότι την έχουν ήδη πιάσει. Επιστρέφοντας στην παλιά, βλέπεις ότι την έχουν πιάσει και αυτή.
- Θέλεις να στείλεις ένα επείγον e-mail στη δουλειά σου (στο αφεντικό ας πούμε) και ανακαλύπτεις ότι έχει ψοφήσει το ίντερνετς.
- Έχεις σιχαθεί τα παντζούρια, το ρημάδι το λίνουκς δεν σου κάθεται με τίποτα, και δεν έχεις λεφτά για να πάρεις mac.
- Παίρνεις συνέχεια ομπρέλα μαζί σου και βρέχει όταν τη ξεχνάς.
- Όταν πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος.
- Όταν θέλεις να κρυφτείς από κάποιον και τον βλέπεις μπροστά σου.
- Όταν θέλεις απεγνωσμένα να πας τουαλέτα και δεν βρίσκεις ή άμα βρεις ακούς από μέσα "άλλος" !
- Όταν καταφέρεις να πάρεις το παγωτό μέχρι το σπίτι σου, για να σου πέσει μόλις κλείσεις την πόρτα
- Όταν παντρεύεσαι και έξω από την εκκλησία στέκεται ο Μ
- Να έχεις χαρτάκια, καπνό και μπάφο, και να μην έχεις αναπτήρα
- Να σου ψοφήσει ο σκύλος που λέγεται Λάκυ
- Να πάρεις μιά ασπιρίνη για τον ελαφρύ πονοκέφαλο που έχεις, η ασπιρίνη να αποδεικτεί ληγμένη κι εσύ να περάσεις όλη την μέρα ξερνώντας- αλλά χωρίς πονοκέφαλο.
- Να ντυθείς αμαζόνα για το πάρτι μασκέ του γραφείου σου, μόνο και μόνο για να μάθεις μόλις φτάσεις πως είναι μαυρογράβατο.
- Όταν το κινέζικο κουλουράκι σου γράφει "Λυπάμαι"
- Να τρέχεις μόνος σου σε αγώνα ταχύτητας και να έρχεσαι δεύτερος.
- Να πας να κληρονομήσεις περιουσία και να βγεις και χρεωμενος
|