Γάιδαρος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ιδού το γαΐδούρι.

επιστημονική ονομασία: Γαίδουρας Ono (Νιχοτζής)

Πιστός και σπαζαρχί φίλος του γνωστού Σρεκ. το γαΐδούρι κάνει γνωστή την εμφάνισή του στη ταινία όπου πρωταγωνιστεί και ο ξενέρωτος φίλος του "Σρεκ".

Παιδικά Χρόνια και Μετέπειτα Πορδεία[επεξεργασία]

Από πολύ μικρή ηλικία, το γαΐδούρι ένιωθε ότι ήταν ξεχωριστό. Στο σχολείο όμως δεν ήτο κι ο καλύτερος μαθητής. Τα υπόλοιπα ζωάκια του δάσους τον κορόιδευαν, τον κακοποιούσαν σεξουαλικά, τον καβαλούσαν και τις γιορτές τον γέμιζαν με γλυκά και σοκολάτες, τον κρεμούσαν σε ένα δέντρο και ύστερα τον ξυλοκοπούσαν μέχρι να του βγουν τ'άντερα όξω. Όλα αυτά άλλαξαν, μέχρι που μπήκε στην εφηβεία. Άρχισε να βγαίνει με γκόμενες, να καπνίζει χόρτο και να ακούει Ντεθ-Μεταλ. Βαθιά μέσα του όμως ήξερε πως αυτό δεν ήταν πρέπον. Έτσι αποφάσισε να βγάλει κάνα φράγκο.

Αρχικά δοκίμασε να δουλέψει σε στριπτιτζάδικα. Δεν ήταν και κανας κόμματος, η κοιλίτσα περίσσευε αλλά τα γκομενάκια είχαν πάθει τη πλάκα τους μαζί του. Τα πράγματα κυλούσαν ομαλά για το μικρό μας γαιδουράκι, ώσπου μια ωραία πρωία ήρθε ο ΣΔΟΕ και έκλεισε το μαγαζάκι(έκανα και ρίμα). Απένταρος και μόνος περιπλανιόταν και πάλι στους δρόμους. Λαμπρή ιδέα του 'σκασε στο τσερβέλο και είπε να δοκιμάσει και τη σταντ-απ κόμεντι. Γνωστός για το ηλίθιο χιούμορ του, κατάλαβε ότι είχε πάρει τη σωστή απόφαση. Τη πρώτη του μέρα είχε πολύ άγχος αλλά γρήγορα μπήκε στο νόημα. Το κοινό τον γιουχάριζε, του πετούσαν ντομάτες, λάχανα, καρπούζια (θετικό αυτό για τον γάιδαρο αφού είχε χάσει και αρκετά κιλά).

Τυχερός μες στη γκαντεμιά του, μια μέρα του έγινε πρόταση να περάσει από καστινγκ για μια γελοία ταινία που τη λέγαν "Winnie the Pooh". Οι παραγωγοί της ταινίας δε διέκριναν τις υποκριτικές του ικανότητες και έφαγε πόρτα. Χωρίς να χάσει το θάρρος του, κατάφερε να παίξει σε low budget ταινίες και σε διαφημιστικά για σερβιέτες. Κι εκεί που πήγαιναν όλα καλά για το μικρό γάιδαρο ξαφνικά..[( λείπει κείμενο) Φήμες λένε ότι η συνέχεια αυτού του πολύτιμου εγγράφου, εκλάπη ή έγινε κοντοσούβλι από κάποια κακοήθη ατομάκια τα οποία εμπλέκονταν σε κάποια μυστική σεξιστική οργάνωση, ενώ άλλες ήθελαν την εμπλοκή του παπουτσωμένου γάτου και της Ευγενίας Μανωλίδου σε ομαδικά όργια και τη Χιονάτη να παίρνει μάτι (καλό πουτανάκι κι αυτό)].

Έτσι που λες ο γάιδαρος μπήκε και στο Χόλιγουντ. Υπογράφει αυτόγραφα, έχει σελίδα στο Φατσοβιβλίο, κάνει διαφημιστικά για τον Ραλφ Λωρεν και άλλα πολλά. Είναι παντρεμένος με μια σέξυ δράκαινα και έχουν 5 μούλικα.

Πού θα τον Πετύχεις[επεξεργασία]

  • Θα τον βρείς να χαμουρεύεται με διάφορες σταρ του Disney σε κακόφημα μπαράκια.
  • Στο σπίτι του, στο βασίλειο του Ψείρα-Ψείρα.
  • Και επειδή οι παλιές καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται, σε στριπτιτζάδικα για κανένα μεροκάματο για τα παιδιά.