Β.Λ.Η.Τ.Ο.

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η ασθένεια Β.Λ.Η.Τ.Ο. (ή αλλιώς Βλάβη Λογικών & Ηθικών Τμημάτων Οργανισμού) υπήρξε μια από τις κυριότερες επιδημίες που έπληξε τον πληθυσμό της Ζαμπίας την 3η βδομάδα της Σαρακοστής του Σωτήριου έτους 1876, για να εξαπλωθεί αργότερα σε όλο τον πλανήτη. Φήμες μιλούν για ένα μικρό γαλατικό χωριό που αντιστέκεται ακόμα.

Προέλευση[επεξεργασία]

Η προέλευση της ασθένειας Β.Λ.Η.Τ.Ο. αποτελεί μυστήριο για τους επιστήμονες ανά την υφήλιο και μονάχα θεωρίες και εικασίες μπορούν να ειπωθούν για αυτήν. Η επικρατέστερη από αυτές θέλει την Β.Λ.Η.Τ.Ο. στενά συνδεδεμένη με την υπερσυγκέντρωση της ορμόνης Κρετίνης στον οργανισμό.

Βάζο μολυσμένο με ιούς της Β.Λ.Η.Τ.Ο.

Μετάδοση & Συμπτώματα[επεξεργασία]

Η Β.Λ.Η.Τ.Ο. διαθέτει ισχυρούς μηχανισμούς που σιγουρεύουν την εξάπλωσή της. Ο κυριότερος τρόπος με τον οποίο ένα άτομο μπορεί να κολλήσει την Β.Λ.Η.Τ.Ο. είναι μέσω κατανάλωσης μεγάλων ποσοτήτων μαρμελάδας σμέουρο από βάζο κλεμμένο από τον φορέα. Με τη είσοδό τους τον οργανισμό, τα σώματα της Β.Λ.Η.Τ.Ο. κατευθύνονται προς τις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τον έλεγχο και την ενσυνείδητη σκέψη και αφοδεύουν. Η πράξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα την έκλυση της ορμόνης Κρετίνης αλλά και την άυξηση του ρυθμού μεγέθυνσης των νυχιών του δεξιού ποδιού. Ανάμεσα στα άμεσα συμπτώματα συγκαταλέγονται η αυξημένη κυνικότητα, η θεοποίηση του Τράγκα, οι τρύπιες κάλτσες και η εμμονή με μηχανάκια GLX.

Θεραπεία[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το Β.Λ.Η.Τ.Ο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια γνωστή θεραπεία. Η Β.Λ.Η.Τ.Ο. αναπόφευκτα θα ολοκληρώσει τον κύκλο της με την πλήρη Κρετινοποίηση του ατόμου και τον στιγματισμό του από τον κοινωνικό περίγυρο. ΜΗΝ δοκιμάσετε τυχόν γιατροσόφια που υπόσχονται θεραπεία, καθώς θα επιβαρύνουν περαιτέρω την κατάσταση του ασθενή, ακόμα και αν τα πρότεινε η Σάρα και η Μάρα από το στενό πιο κάτω. Προχωρημένες έρευνες χρηματοδοτούμενες από το Ίδρυμα Νηπιαγωγών Κανάριων Νήσων υποδηλώνουν μια ανακούφιση των συμπτωμάτων, μέσω της χορήγησης ενός νέου, πειραματικού φαρμάκου που περιέχει δάκρυα μονόκερου και κατάρες Μητσοτάκη.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ!!