Βασίλειο της Ζέλντα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Συνταγματική Βασιλεία της Ζέλντα
Ιδιόκτητο Βασίλειο της Λολίτας
Hyrule Coat of Arms.jpg
 
Έκταση 3.001 τ.χλμ.
Πρωτεύουσα Χάιρουλ
Θρησκεία Πριαπισμός
Γλώσσα Ξωτική με στοιχεία Γκρόιτς
Κυβέρνηση Εμφύλιος Πόλεμος: Λολίτα Α' vs Λινκ


Κράτος που βρίσκεται στα ανατολικά της Χώρας του Ποτέ, πάνω ακριβώς από το Κάστρο του Τακέσι. Η χώρα αποτελεί ένα ακόμη δημιούργημα της Nintendo. Πρωτεύουσα της χώρας είναι το Χάιρουλ.

Ιστορία[επεξεργασία]

Πρώτος βασιλιάς της χώρας υπήρξε ο Σούπερ Μάριο, αλλά βαρέθηκε και παρέδωσε το στέμμα του στην κόρη του Λολίτα, υπό την προϋπόθεση, ότι κάποια στιγμή θα παντρευτεί τον Λινκ, το νεαρό αρχιστράτηγο της χώρας. Όταν όμως ο Σούπερ Μάριο έφυγε, η Λολίτα άρχισε μια ασύδοτη ζωή, γεμάτη σεξ, ναρκωτικά και ποτό. Κάποια στιγμή, πριν τους αρραβώνες τους, ο Λινκ κάνει τσακωτούς τη Λολίτα και τον Κλικ-κλικ, τον βασιλικό μάγειρα. Από τότε, η χώρα ταλαιπωρείται από εμφύλιο πόλεμο, ο οποίος κρατάει εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Ο Λινκ υποκίνησε εξέγερση με αρχηγό τον ίδιο, ώστε να καταλάβει το θρόνο που δικαιωματικά του ανήκει. Ολόκληρη η χώρα σπαράσσεται από μάχες, νεκρούς και καταστροφές.

Ο Λινκ κάνει τσακωτούς τη Λολίτα και τον Κλικ-κλικ.

Μετανάστευση[επεξεργασία]

Εξαιτίας, λοιπόν, του εμφυλίου όλο και πιο πολλοί κάτοικοι του βασιλείου εγκαταλείπουν τη χώρα, αναζητώντας αλλού την τύχη τους. Γενικότερα, προτιμούν να μεταναστεύουν στους κόσμους του WoW και του Lineage, όπου έχουν μεγάλη ζήτηση για τη δουλειά του κομπάρσου.

Παιδεία[επεξεργασία]

Η παιδεία στην Ζέλντα είναι πολύ χαλαρή, και οι δάσκαλοι κοντά στα παιδιά. Όποιο παιδί ανικανεί να ζωγραφίσει χωρίς ξεπατίκωμα, απ' το μυαλό του το οικόσημο του Βασιλείου με απόλυτα σωστή αναλογία, εκτελείται ως προδότης.

Επισκεφθείτε επίσης[επεξεργασία]

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!