Βάτραξ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Bouncywikilogo9.gif
  Αυτό το άρθρο είναι εξαιρετικά σοβαρό και έχει προταθεί η μεταφορά του στη Βικιπαίδεια. Ετοιμαστείτε να βαρεθείτε!  
  ⠀ ⠀ ⠀ Σοβαρό άρθρο  Λίγα λόγια για τον ίδιο[επεξεργασία]

Ο Βάτραξ ή Βάτραχωρ ή Μπάμπης, είναι ο πρώτος εν ζωή άνθρωπος, μισός άνθρωπος-μισός αμφίβιο. Δηλαδή, τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά είναι ενός τρίχρονου ευνούχου με αυτισμό, ανθρώπου για τις αμοιβάδες, αλλά με έναν τόνο βατραχίλας. Τέλος, φήμες λένε ότι πρόκειται και για το ίδιο το κατοικίδιο του Copro Lagno κι ένας μύθος, ότι άμα κάποια του δώσει φιλί θα γίνει πρίγκιπας.

Μια πικρή ιστορία[επεξεργασία]

Η γέννησή του από πολλούς θεωρείται ένα θαύμα. Σύμφωνα με την επικρατέστερη θεωρία, τον έχεσε ο Τσακ Νόρις, μετά την κατανάλωση βατραχοπόδαρων από τον ίδιο. ήταν ένα πανέμορφο βατραχαθρωπάκι! Ο Τσακ όμως δεν τον ήθελε. Έτσι του 'ριξε μια ΣΚτΤΝ και πήγε στον αγύριστο, αλλά ως γιος του Τσακ Νόρις ήταν αθάνατος. Τότε, τον περιμάζεψε ο Copro Lagno και του χάρισε μια αξιοπρεπή ζωή και φυσικά, πολλά παξιμάδια, τα οποία έγιναν και το αγαπημένο του σνακ![1]

Λίγα χρόνια αργότερα, αποφάσισε πως ήθελε τη δική του ζωή και εγκατέλειψε τον Copro Lagno. Για να μη στα πολυλογώ δεν τον ήθελαν πουθενά, κι έτσι πήρε τα βουνά. Τώρα, συνήθως τον βρίσκεις σε αγροτικά αμάξια με ντατσουνόγυφτους οδηγούς ή στο πιο μπαστουνοβλάχικο μαγαζί να τα τσούζει με τραχανοπλαγιάδες.

Ατσίβμεντς[επεξεργασία]

Το χρυσό σκατό.

Έχει κερδίσει το χρυσό σκατό 50 συνεχόμενε φορές,[2] λόγω της απαράμιλλης ασχήμιας του, είναι ένας πολύ επιτυχημένος ψαράς (έχει ψαρέψει αέρα κοπανιστό, πράγμα το οποίο δεν έχει κάνει κανείς άλλος), αλλά και γυναικάς (αυστηρά με γυναίκες ηλικίας 2-8 χρονών από το Κουρδιστάν).

Σχέδια για το μέλλον[επεξεργασία]

Ένα ψυχρό βράδυ στη Ζιμπάμπουε, ο Πρίγκηψ Βατράχ ντε λα Μονοδόντε ο Α'[3] θα ξεκινήσει την εκστρατεία με τους βατραχανθρώπους του και τον σύντροφό του, Ασημακούντα λε Γύφτ αλά τσαντίρ παχύ τον Ε' και τον δούλο του, Σπυράκιους ζαν Μπιφτέκιους Ρουμελιώτιους ντε λα Παπάκιους τον Δ' στον Νείλο ποταμό με σκοπό να συντρίψει τα στρατεύματα του Βασιλιά Ρενίσιους Χουάν Μαλλού αλά Μονοφρύδ και να απελευθερώσει τη γυναίκα του, την Ελέν Κοντέν Πουτέν Μελέν τη Ρ', η οποία κρατείται κλειδωμένη στις φυλακές Σφιχτοκώλι στις ακτές των νησιών Φίτζι.

Υποσημειώσεις[επεξεργασία]

  1. Αγαπάει πιο πολύ αυτά με τη σάλτσα διάρροιας.
  2. Σταμάτησε να το παίρνει όταν έγινε πρίγκιπας. Θα δείτε σε λίγο!
  3. Θα έχει ήδη γίνει πρίγκιπας τότε, αλλά δε θα έχουν φύγει τα σημάδια στο πρόσωπό του, καθώς η κλωτσιά του Τσακ φυσικά, ΔΕΝ θεραπεύεται.

Το άρθρο αυτό δεν έχει ιντερβικιές.Πηγαίνετε γρήγορα να του βάλετε τις απαραίτητες ιντερβικιές, γιατί αλλιώς θα πάτε εδώ.