Αυτοκρατορία των Ελ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η Αυτοκρατορία των Ελ , ή Διαγαλαξιακή Αυτοκρατορία ή Βασίλειο του Ελ Ντοράντο είναι μία ομοσπονδία διακοσίων πλανητών που κατοικούνται από τους Ελ , με κέντρο τον πλανήτη Σείριο. Τωρινός αυτοκράτορας είναι ο Έλβις Πρίσλεϊ που δεν πέθανε αλλά το είχε σκάσει από την Ανδρομέδα όταν ήταν πριγκηπόπουλο και έφερε στην Γη την μουσική των Ελ . Παρόλα αυτά οι στρατιώτες των Ελ τον πήραν πίσω όταν πέθανε ο παλιός αυτοκράτορας για να ανεβεί στον θρόνο.

Ο Στρατός των Ελ αποτελείται από 1.000.000.000.000 Ελ στρατιώτες και η αεροπορία τους από 1.000.000.000.000.000 Χανεμπού. Οι Ρώσοι εμπνεύστηκαν από τα Χανεμπού για να φτιάξουν το αεροπλάνο ΣτΕΛθ.

Υπουργός προπαγάνδας των Ελ είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος που θα γυρίσει στον Σείριο σε ηλικία 70 ετών .

Ανάμειξη στα γήινα πραματα[επεξεργασία]

Στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι Ελ είχαν συνεργαστεί με τον Χίτλερ, αλλά όταν αυτός τους πρόδωσε και επιτέθηκε στην ΕΛλάδα αυτοί βοηθήσανε τους Συμμάχους δίνοντας τους το Τ-34 και οι Γερμανοί ηττήθηκαν στο StaLingrad και στο ΕΛ Αλαμέιν.

Σήμερα οι ΕΛ έχουν δύο στρατιωτικές βάσεις στην Γη σε συνεργασία με τον Βλαδίμηρο Ελ Πούτιν, μία στο ΕΛΣίνκι και μία στην Αθήνα. Οι Ελ κάποτε είχαν υπό την κατοχή τους όλη την ΕΛλάδα. Ήταν η γήινη αυτοκρατορία τους. Όμως μετά την ευχή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για ευημερία και σε συνδυασμό με το θόρυβο που έγινε με το θάνατο του προηγούμενου αυτοκράτορα και την επιστροφή του βασιλιά ΕΛβις, οι Ελ έχασαν τη μισή ΕΛλάδα από ορδές οργισμένων Ορκ σταλμένα από τον αμερικάνο λοχαγό Σάουρον. Στη συνέχεια οι Ελ εξαγριώθηκαν. Προσπάθησαν να πάρουν πίσω τη Βόρεια ΕΛλάδα σφυροκοπώντας με μανία τις πύλες τις ΕΛλήνικης Μακεδονίας όμως οι Ορκ άντεξαν με τη βοήθεια της ειδικής μονάδας κρούσης και των αμερικάνων πεζοναυτών. Έτσι οι κάτοικοι της βόρειας ΕΛλάδας έμειναν να νοσταλγούν τις ΕΛ-εποχές και για να μην ξεχάσουν ποτέ αυτά τα χρόνια ευημερίας ενέταξαν στην καθημερινή διάλεκτό τους μία κωδική προφορά για να μην γίνονται κατανοητοί από τους Αμερικάνους. Πρόκειται για το γνωστό ΛΛΛΛααμδα. Οι ΕΛ όταν έμαθαν την αγάπη των ΕΛληνων αποφάσισαν να ονομάσουν τις δημοτικές τουαλέτες στον Σείριο, ΕΛλάδα. Φήμες επίσης λένε πως οι Ελ για να εκδικηθούν τους ανθρώπους (πλην των ΕΛλήνων) εμφύτευσαν στο υπέδαφος της γης συσκευές οι οποίες προκαλούν σεισμούς, εκρήξεις και συχνοουρία. Επίσης έστειλαν απεσταλμένους τους στη γη με σκοπό να πρήζουν την ανθρωπότητα. Από αυτό δε γλύτωσε ούτε η ΕΛλαδα. Γνωστοί ΕΛ απεσταλμένοι είναι ο Τρύφων Σαμαράς, ο κύριος ΠΛΕυρης (ελπίζω να προσέξατε τον αναγραμματισμό), ο αξιότιμος υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης, ο Γεώργιος Παπανδρέου, η ΣτΕΛλα Μπεζεντάκου καθώς και πολλοί άλλοι επώνυμοι..