Αυστραλία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ BLUE-WHALE.COM/GAME! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΔΩΣΕΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ! ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΛΩΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ! ΕΠΙΣΗΣ, ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ F57 ΣΤΟ VKONTAKTE! ΑΝ ΑΠΕΙΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ!

Αυστραλία
Καγκουρική μοναρχία
Austrflg.png Acoa.png
 
Ιδρύθηκε από τους Ελ Το 38.200 π.Χ.
Πληθυσμός 21.515.754 εκατ. Κάγκουρες
Πρωτεύουσα Καμπούρα
Θρησκεία Αυστραγγλικός χριστιανισμός - Καγκουρισμός - Μπυροφορία
Νόμισμα Αυστραγγλικό δολάριο. Αν δεν υπάρχει χρήμα ανταλλάσσουν καγκουρό
Επίσημη γλώσσα Αυστραγγλικά - Καγκουρικά
Κυβέρνηση Καγκουρική μοναρχία
Εθνικό ποτό Αυστραλιανή μπύρα
Εθνικό άθλημα Αυστραλιανό ποδόσφαιρο και κρίκετ μπύρας
Εθνικό φαγητό Σουβλάκι Hut
Ανακάλυψαν Τις δαχτυλιές και το μπούμερανγκ
 
Δαχτυλιές

Η Αυστραλία (επίσημη ονομασία: Καγκουρστάν, ελληνόγλωσσα: Καγκουριστάν) είναι μια χώρα κάτω από την Ασία μωρέ, στην ήπειρο Ωκεανία ή Ωκεανός ή Αυστραλία ή δεν ξέρω. Η Αυστραλία ήταν πρώην αποικία των εγκεφαλοβλαμμένων Ελ. Ύστερα ζήλεψαν οι Άγγλοι, έκαναν πόλεμο και γάμησαν τους Ελ. Έτσι, κατάφεραν να κατακτήσουν αυτή τη χώρα, αλλά ήταν πολύ μακριά και δε χωρούσε στους χάρτες, οπότε την ανεξαρτητοποίησαν.

Οι σημερινοί κάτοικοι της Αυστραλίας είναι Καγκουρό και τερατογεννήσεις (Ανθρωποκαγκουρό) και το 0,5% γνήσια ανθρωποειδή μα ολίγον βλάκες.

Η οικονομία της Αυστραλίας τώρα, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα καγκουρό για την εργασία, το κρέας και τη γούνα τους (ως μονωτικό για κελάρια).

Φωτιές[επεξεργασία]

Οι Αυστραλοί είναι οικολόγοι, και αντί να φυτέψουν καλλιεργήσιμα φυτά, να αποψιλώσουν τα δάση για ξυλεία, να εισάγουν γκνου που τρώνε το γρασίδι και μειώνουν τις πυρκαγιές (HHMI - Serengeti - YouTube), δεν κάνουν τίποτα. Το αποτέλεσμα είναι πολλαπλάσιες πυρκαγιές, θάνατοι και οικονομική καταστροφή από αυτή που προκαλούν οι νορμάλ στα μυαλά τους δεξιοί καπιταλιστές, που μεθοδικά και συνειδητά έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τον πλανήτη. Οι Αυστραλοί ισχυρίζονται ότι «οι άνθρωποι και τα γκνου είναι είδη εισβολείς και πρέπει να εξοντωθούν στο ακέραιο».