Ατομική βόμβα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η ατομική βόμβα είναι ακόμα μία εφεύρεση του υπέρλαμπρου πανεπιστήμονα Ηλία Κακά. Πρόκειται για μία βόμβα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, εξ' ού και το ατομική. Μοιάζει με ατομική πίτσα με ζαμπόν, μπέικον, πε-περόνη, σαλάμι, σαλτσα τοματα, ανανά και σκατά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να της βγάλει την πε-περόνη και να την πετάξει (την πε-περόνη) στον εχθρό του. Η βόμβα σκάει στα χέρια του χρήστη και έτσι γλιτώνει από τους μπελάδες. Πρόσφατα βγήκε και σε οικογενειακό μέγεθος. Από την κατάποση της έρχεται το επονομαζόμενο κάψιμο.

Η πρώτη Ατομική Βόμβα[επεξεργασία]

Η χρήση της πρώτης ατομικής βόμβας συνδέεται με την πιο λαμπρή (λόγω της λάμψης από την έκρηξη) μέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας. Εφευρέθηκε όπως προαναφέρθηκε από τον πανεπιστήμονα Ηλία Κακά και υλοποιήθηκε από τον Πανοραμίξ με την βοήθεια αιχμαλώτων Εβραιών ναζιστών (από αυτούς που έμπαιναν στους φούρνους από μονοί τους) Η ιστορία έχει ως εξής:

Η οικονομία των ΗΠΑ περνούσε μεγάλη κρίση. Πόλεμος είχε να γίνει από το 1865, οι μαφιόζοι έκαναν εισαγωγή οπλών από τις Συρακούσες και το κράτος για να δέρνει τους μαύρους χρησιμοποιούσε παραδοσιακά όπλα (μαστίγια). Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να γεμίσουν ασφυκτικά οι αποθήκες πυρομαχικών. Οι βιομηχανίες όπλων άρχισαν να κλείνουν η μια μετά την άλλη αυξάνοντας την ανεργία. Αποτέλεσμα αυτού σε συνδυασμό με την άφιξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ήταν το οικονομικό Κραχ του 1929.

Την λύση ήρθαν να δώσουν οι Ιάπωνες που με την σφαγή στο Πέρλ Χάρμπορ από 15.000 αλαφιασμένους Σαμουράι και 3.000 Νίντζα. Οι ΗΠΑ ενεπλάκησαν στον πόλεμο, άδειασαν τα αποθέματα οπλών, και άρχισε, κυριολεκτικά, ένας βιομηχανικός οργασμός.

Για να ευχαριστήσουν τους ηττημένους του πολέμου και πεινασμένους Ιάπωνες, οι ΗΠΑ, τους έστειλαν ντελίβερι τις δυο πρώτες ατομικές βόμβες με ένα ταχυδρομικό γεράκι τύπου Πετρίτη, αυτό που πιάνει ταχύτητα 1.200 χιλιομέτρων την ώρα σε ανηφόρα. Η πρώτη έσκασε στη ΧοιροΣιγμα και η δεύτερη στο ΜάγκαΣάκη (μα γκαζάκι ήθελαν να ρίξουν, μα τους τελείωσε) τον Αύγουστο του 1945 δημιουργώντας δυο τεραστία μανιτάρια, ικανά να θρέψουν πληθυσμό δυο εκατομμυρίων κατοίκων για πέντε χρονιά.

Δυστυχώς όμως ο βοηθός του Πανοραμίξ είχε συλλέξει λάθος μανιτάρια, από τα δηλητηριώδη, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους πολλοί Γιαπωνέζοι.

Όπλα μαζικής σκατατροφής (καταστροφής)[επεξεργασία]

Όπλα μαζικής καταστροφής ονομάζονται τα όπλα που καταστρέφουν (επι)λεκτικά την μάζα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το φαΐ που φέρνει το Gilli Diet, η λιποαναρρόφηση και οι αντιλιπικές βόμβες. Τα όπλα αυτά όπως θα καταλάβατε χρησιμοποιούνται για το αδυνάτισμα των ΧΟΝΤΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ που ζουν στην ελληνική και μόνο κοινωνία.