Αρχηστρίδι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Μπας και εννοούσατε εν αρχή ην το στρείδι;

Αρχηστρίδης...[επεξεργασία]

Λίγα λόγια για την ζωή του...

-Πότε γεννήθηκε? Πώς? Γιατί? Ποίοι οι γονείς του?

Καθώς περπατούσε αμέριμνη η Ελ-ίνα στο δάσος, ξαφνικά από την λιμνούλα πετάγεται η Λερναία Ύδρα μισοπεθαμένη, βγάζει από το στόμα του το μωρό και λέει με ψιλή φωνούλα : Καταραμένε Τσακ Νόρις!
Φημίζεται ότι ο Τσακ Νόρις είναι ο πραγματικός του πατέρας, αλλά επειδή του έσπαγε τα νεύρα το μωρό, και είχε και τον Ηρακλή να του πρήζει τα α**ίδια να πάει να σκοτώσει την Λερναία Ύδρα επειδή δεν ήξερε να κολυμπάει, δίνει μια κλωτσιά το μωρό (από τις φημισμένες γυριστές υπερσυμπαντικές κλωτσιές του) και ξεφορτώνεται και τους δύο. Από αυτό γεγονός βγήκε και η φράση :
Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια! ( ****κία είπα :P)
Πραγματική του μητέρα φημίζεται ότι είναι Ευγενία Μανωλίδου, και από αυτήν πήρε το χάρισμα να πρήζει αρχ*δια ( Όταν μαγειρεύουν τα παιδιά στο Master Chef ).

Πώς πήρε το όνομα του;[επεξεργασία]

Ο Τσακ συνήθιζε να τον φωνάζει : Σταμάτα να κλαις ρε αρχ*δι! Αλλά επειδή όταν τον βρήκε η μητέρα του η Ελ-ίνα, μαζί με το μωρό από το στόμα της Λερναίας Ύδρας πετάχτηκε και ένα στρείδι, και έτσι πήρε το όνομα του...

Τι έχει κάνει τέλος πάντων στην ζωή του;[επεξεργασία]

Ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να φτιάξει μια πλήρη φόρμα της Μπλε ΟΘόνης του Θανάτου.

Δυστυχώς επειδή ήταν κουτοπόνηρος, ότι άλλο είχε εφεύρει, ήρθε ο Αρχιμήδης, (του έκλεψε ακόμα και το όνομα) και του τα πήρε όλα με την υπόσχεση ότι θα γίνει σημαντικό μέλος στους Ελ.
Το μόνο που του έδωσε ήταν αυτά τα οποία συνήθιζε μικρός να πρήζει...Λίγο πριν τον θάνατο του είχε αφήσει ένα σημείωμα κάτω από το μαξιλάρι του, το οποίο έγραφε :

Μπέρθντευ Πάρτυ

20 κιλά πατάτες
15 δοχεία 1/2 λίτρο μελανά ζωμό
ο καθένας ας φέρει και από 3 τάλαντα για την πληρωμή των εταίρων

Φιλάκια, ο τζουτζούκος σου (Φημίζεται ότι το γράμμα προέρχεται από τον Άδωνη Γεωργιάδη)