Αριάνι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το αριάνι, κοινώς ξινόγαλα, είναι μια ξινή χημική ουσία παρασκευασμένη από γιαούρτι διαλυμένο με τοξικά απόβλητα πυρηνικών εργοστασίων ή άλλες τοξικές ουσίες, συνήθως κλανιές(μπορεί και σκατά). Έχει μια απαίσια ξινή γεύση σαν χαλασμένο γάλα.

Ιστορία[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Αριάνι.
Ένα ποτήρι αριάνι.

Φήμες λένε ότι κάποτε το Γάλα έχασε σε μια μάχη με τον Τσακ Νόρις και από τότε έγινε αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Άλλοι ισχυρίζονται ότι κάποιος έχεσε μέσα στο γάλα του. Άλλες φήμες λένε ότι εφευρέθηκε από τους Ελ όταν κάποιος από αυτούς έκλασε μέσα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής γιαουρτιού. Τότε όλο το γιαούρτι έλιωσε και έγινε το αριάνι. Παρ' όλο που αυτός ο άνθρωπος δέχθηκε παράπονο από τον διευθυντή το εργοστασίου και απολύθηκε για την μυρωδιά που πλημμύρισε το εργοστάσιο και την καταστροφή των τόσων γιαουρτιών έγινε αργότερα γνωστός για την ανακάλυψή του. Αυτή η εκδοχή της ιστορίας του αριανίου είναι η πιο γνωστή και αποδεκτή από σχεδόν όλους. Αυτή η φανταστική εφεύρεση έγινε και παραμένει μέχρι τις μέρες μας πολύ χρήσιμη και εύχρηστη καθώς μπορεί να παρασκευαστεί στο σπίτι χωρίς πολύ κόπο και να χρησιμοποιηθεί ως δηλητήριο.

Χρήση[επεξεργασία]

Όπως είπαμε προηγουμένως το αριάνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φτηνό δηλητήριο που μπορούμε να το βρούμε έτοιμο σε διάφορα καταστήματα ή να το παρασκευάσουμε μόνοι μας στο σπίτι εάν έχουμε φάει φασολάδα.Χάρη στην εμφάνισή του που μοιάζει σαν γάλα, είναι πολύ εύκολο να παγιδευτεί κανείς και νομίζοντας πως είναι γάλα να το πιει. Γι' αυτό είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σκοτώσετε κάποιον με 100% ποσοστό επιτυχίας.

Χημικός τύπος[επεξεργασία]

Το αγαπημένο σας προϊόν τώρα σε συσκευασία.

Ο χημικός τύπος Παρασκευής του αριανίου σε εβδομαδιαία βάση είναι:

όπου το γιαούρτι που του χρειάζεται (1 κεσεδάκι γιαούρτι με πέτσα),
είναι το νερό που θα χρειαστεί σε μορφή (3 παγάκια),
και τέλος οι κλανιές που του αναλογούν (2 max) για πλήρη επιτυχία.

Συμπτώματα[επεξεργασία]

Αφού το αριάνι αποτελείται από τοξικές ουσίες μπορεί να προκαλέσει σε όποιον το πιει τα πέντε παρακάτω συμπτώματα:

  • γρίπη
  • καρκίνο
  • ζάλη που μπορεί να μετατραπεί σε ίλιγγο (από την απαίσια μυρωδιά)
  • σπυριά στην γλουτιαία περιοχή
  • ΘΑΝΑΤΟ εντός ολίγων ημερών

Άλλα παρόμοια προϊόντα:[επεξεργασία]