Ανσαϊκλοπή

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ανσαϊκλοπή ονομάζεται μια ασθένεια που έχει τις ρίζες της στον 21ο αιώνα. Χαρακτηριστικά της συμπτώματα είναι η καταστροφή των περισσότερων εγκεφαλικών κυττάρων και το βλέμμα που υποδηλώνει ότι όσα κύτταρα επεβίωσαν από την ασθένεια τηλεμεταφέρθηκαν στο παράλληλο σύμπαν Ι14.

Εκεί όπου ο Μπαμπαστρούμφ κι ο Γκέρι μαζί με τον καθηγητή Ζαμανούδιους Στραρχίδιους συνεργάζονται με τους εκπροσώπους των άλλων πληγέντων πλανητών (το Σείριο, τον Άρη και άλλα πλατώ του Star Wash) προσπαθούν να ανασυνθέσουν κύτταρα ώστε να φτιάξουν το αντίδοτο. Ενώ ο αστυνόμος Σαΐνης με ενισχύσεις από το Βύρωνα Πολύδωρα συνεργάζεται με το mapα show ψάχνοντας αυτόν που δημιούργησε τον υιό ώστε να τον φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης. Αλλά επειδή ως τώρα έχουν συλλάβει μόνο φοιτητές εξετάζονται και οι ίδιοι.

Τα πρώτα θύματα έχουν δυστυχώς φτάσει σε κρίσιμο στάδιο (θρηνούμε ακόμα για την ανεπιτυχή προσπάθεια να σώσουμε τον φίλο μας Μπους, την Άντζελα, τον φίλτατο Ταμπάκι και άλλους επώνυμους κυρίως από τον κακ.... καλλιτεχνικό χώρο)


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!![επεξεργασία]

Έλεγξε πρώτα αν έχει μολυνθεί από την ασθένεια!

  1. νιώθεις ότι το κεφάλι σου είναι ελαφρύτερο τον τελευταίο καιρό.
  2. νιώθεις ότι δεν συγκεντρώνεσαι εύκολα.
  3. νομίζεις ότι οι παραπάνω αναφέρομενοι είναι καλά.


Αν η απάντηση είναι όχι σε όλα αυτά ΟΚ! Η ασθένεια δεν έχει επηρεάσει ακόμα το μυαλό σου σε μεγάλο βαθμό.

ώρα το πραγματικό τεστ:

  1. γελάς σαν που..... εμ.... σκας στα γέλια με τα ορθογραφικά μου
  2. γελάς σαν που..... εμ.... σκας στα γέλια με τα ορθογραφιά μου αλλά δεν πρόσεξες ότι το κείμενο δεν έχει τόνους εκτός από μια λέξη............

ΚΑΙ......................


ΤΕΛΟΣ

3. γύρισε πίσω για να ψάξει τη λέξη που είχε τόνο...............

Medical.jpg Το άρθρο αυτό αφορά ένα ιατρικό θέμα. Αν είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εμπιστευτείτε την Φρικηπαίδεια για να σας δώσει πληροφορίες για μια ασθένεια ή οποιοδήποτε άλλο σχετικό με την Ιατρική Επιστήμη θέμα, τότε εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Αιωνία η μνήμη σας.