Αγριόμηλο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;

Επιπλέον, ρίξτε μια ματιά στη Φρικηομάδα!⚠ ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠

Υπάρχουν πολύ λίγοι συμμετέχοντες στη Φρικηομάδα! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ!!!Αγριόμηλο επιτίθεται!

Αποτελεί φρούτο συγγενικό με το μήλο, με μια βασική διαφορά: δεν το τρως, σε τρώει! Το αγοράζεις από την λαική, νομίζοντας πως είναι ένα απλό κατακόκκινο, λαχταριστό μήλο, μα όταν φτάνεις στο σπίτι σου, και κάθεσαι λίγο να ξαποστάσεις, αυτό βρίσκει ευκαιρία και πετάγεται από την σακούλα, και αρχίζει να χοροπηδά πάνω κάτω δείχνοντας τα κοφτερά δόντια του στα υποψήφια θύματα του!

Ιστορία[επεξεργασία]

Τα αγριόμηλα προήλθαν μετά την ένωση ορκ, με απλό μήλο. Τώρα το πώς ενώθηκε ένα άγριο πλάσμα με ένα φρούτο, δε θέλετε να το μάθετε... Πιο συγκεκριμένα, ο Γουορλντοφγουωρκράφτιος ο Κοινός ενώθηκε με κόκκινο μήλο, ώστε να προκύψει το είδος Agriomilus kokkinensis, ενώ ο Ντότιος ο Λαχανής ενώθηκε με πράσινο μήλο και προέκυψε το είδος Agriomilus prasinensis.

Κίνδυνοι[επεξεργασία]

Agriomilus Prasinensis
  • Να σου φάει το δάκτυλο του χεριού
  • Να σου φάει το χέρι
  • Να σε φάει ολόκληρο


Πρωτοφανής χρησιμότητα[επεξεργασία]

Σε ώρα τρομερής λιγούρας, καταβροχθίζει όλα τα ζαρζαβατικά και τα μαγειρεμένα λαδερά φαγητά που τυχαίνουν να βρίσκονται στο σπίτι σας. Όμως πιθανότατα να έχει ήδη φάει εσάς ολόκληρους πριν καταλήξει, με μισή καρδιά, στα φασολάκια.

Apfel1.jpg
Φρούτα και λαχανικά
4531367129.jpg

ΑγριόμηλοΜήλοΜανταρίνοςΜπανάνεςΣαγκουίνοςΒελανίδιαΑγγουράκιαΛεμόνιαΦασολάκιαΠατάταΜαϊντανόςΜπάμιαΝτομάταΕλιάΣτρουμφόμουραΣταφύλιΤσακώνικη μελιτζάναΧόρταΛαχανάκια Βρυξελλών