Αγγλίδες τουρίστριες

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Κλασσικές Αγγλίδες τουρίστριες με μαγιό τελευταίας τεχνολογίας που στοχεύει στον καλύτερο εξαερισμό του δέρματος.

Οι Αγγλίδες τουρίστριες είναι το πιο επικίνδυνο είδος αγγλίδων που συναντώνται. Επίσης, κατά πολλούς, είναι και το πιο επικίνδυνο είδος τουριστριών και ανήκουν στη φυλή των Homo Touristicus Myconiae.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις μπερδεύετε με τις σκληρά εργαζόμενες Ελληνίδες φοιτήτριες, με τις οποίες μοιράζονται κάποιες κοινά χαρακτηριστικά και κατοικούν στην ίδια χώρα, καθώς είναι ένα ξεχωριστό και εντελώς διαφορετικό είδος τετράποδων.

Δραστηριότητες[επεξεργασία]

Στις εν λόγω κυρίες αρέσει να βγάζουν τα προς το ζην κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στη Μύκονο. Αφού περιπλανιούνται από μαγαζί σε μαγαζί πίνοντας το πρώτο ποτό (το οποίο είναι δωρεάν) και φεύγοντας, μεθούν δίχως πρόθεση και επιδεικνύουν τα προσόντα τους στις κάμερες του απόλυτου ελληνικού καναλιού. Ύστερα από την άδραξη των 5 λεπτών δημοσιότητας που τους αντιστοιχούν, συνηθίζουν να σκοντάφτουν εντελώς τυχαία πέφτοντας στα στιβαρά μπράτσα των Ελληνικίων που μόλις έχουν κάνει επανάληψη τα τελευταία διδάγματα του μεγάλου διδασκάλου και προτίθενται να δείξουν στις κοπέλες το μεγαλείο της Ελλάδας. Τελικά οι άμοιροι άνδρες ανακαλύπτουν ότι ο αποτέτοιος με το επίθετο του διακεκριμένου γιατρού Doctor Dolittle έλεγε αλήθεια και ότι λόγω σατανικών συμπτώσεων και αλλεπάληλλων ευχών του Μητσοτάκη, οι Αγγλίδες είχαν ασφαλίσει τα αποτέτοια τους και τα προφυλακτικά έσπασαν. Έτσι βρίσκονται να πληρώνουν αστρονομικά ποσά για βιασμό και διατροφή. Εξυπακούεται ότι παιδί δεν υπάρχει, αλλά αφού το λέει το Δικαστήριο, έτσι θα 'ναι!