Αγγλία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

ο Άγιος της Αγγλίας σκοτώνει!!!

Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).

Η Αγγλία ή Ασκοτικό Διασπασμένο Μοναρχιλίκι είναι η μεγαλύτερη έρημος χώρα που αποτελεί το ΗΒ (Ηνωμένο Βασίλειο, αμόρφωτε). Πολλές φορές εμείς οι κοινοί θνητοί λέμε, αντί για "Ηνωμένο Βασίλειο ή έστω Grande Bretagne, Αγγλία, πράγμα το οποίο είναι λάθος. Το όνομα της προέρχεται από τους Άγγλους, μια φυλή ζουλού από την Βόρεια Ντόιτσλαντ που έγιναν οικονομικοί μετανάστες (κάτι σαν Πακιστανός δηλ.) στην Αγγλία. Έτσι έβγαλαν και οι φραγκόφωνοι την περιοχή Anglia. Επειδή οι Άγγλοι είναι χαζοί, νομίζουν ότι ο Άι Γιώργης κάθεται και προστατεύει την Αγγλία (ενώ όλοι γνωρίζουν πως προστατεύει τους μύλους Αγίου Γεωργίου).

Η Αγγλία έχει ως σύμβολο το Στόουνχεζ(ει) μια παλιά μαλακία που έκαναν οι έξυπνοι πρόγονοι τους όταν δεν είχαν τι να κάνουν.

Στο σβέρκο της Αγγλίας (και 16 άλλων) κάθεται τα τελευταία [math]\displaystyle{ \int_{2310}^{12502} \frac{1}{\sqrt{x+x^3}}dx }[/math] χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ Β'. Φήμες λένε πως η Ελισάβετ Β' είναι νόθο παιδί του Ντάνκαν Μακλάουντ (aka The Highlander), αφού δεν φαίνεται να έχει σκοπό να πεθάνει κάπου τώρα.

Πληθυσμός[επεξεργασία]

Η Αγγλία, συνεχίζει ακόμα και στην σημερινή εποχή, που λάμπει στο πάνθεον των αστέρων ο Τάσος Μπουγάς και ο Νίκος Οικονομόπουλος, συνεχίζει την παράδοσή της σαν μία ομοιογενής χώρα.

Συγκεκριμένα ο πληθυσμός της είναι

30% Ινδοί

30% Πακιστανοί

20% μαύροι από τις αποικίες

5% Μαύροι εκτός αποικιών

4% Σκωτσέζοι

3% Ιρλανδοί

3% Σάξονες

2% ιδεολογικοί απάτριδες/άεθνοι/αφυλετιστές, εθνοπολιτισμικά ανυπότακτοι

1% Αλβανοί

1% Άγγλοι

και 2% Έλληνες, γιατί όπου και να πας τον Έλληνα θα τον βρεις