Έρπουσες Χέστρες

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Τι είναι[επεξεργασία]

Μια σύγχρονη έρπουσα χέστρα.

Πρόκειται για αυτόνομες συνειδητές υπάρξεις που επηρεάζουν τη μοίρα των ανθρώπων.

Πώς δημιουργήθηκαν[επεξεργασία]

Όταν μια χέστρα αφήνεται σε αχρησία για μεγάλο χρονικό διάστημα, πεθαίνει από ασιτία και η ψυχή της αποσυνδέεται από το σώμα της. Στη συνέχεια βρίσκει ένα νέο σώμα και ο κύκλος συνεχίζεται. Ώστοσο επειδή υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των ψυχο-χεστρών, ίσως να περάσουν και χρόνια μέχρι να βρουν νέο σώμα. Αν το διάστημα είναι πολύ μεγάλο, η ψυχο-χέστρα σταματά το ψάξιμο και καταλήγει Έρπουσα Χέστρα.

Πού βρίσκονται[επεξεργασία]

Ανάμεσα στην ύπαρξη και στην ανυπαρξία. Ανάμεσα στη φθορά και στην αφθαρσία. Στο σύνορο μεταξύ του συνηθισμένου σύμπαντος και του μεταφυσικού μπουμπάουα.

Απόδειξη της λειτουργίας τους[επεξεργασία]

Η λειτουργία τους μπορεί να αποδειχθεί με μαθηματικά του λυκείου. 'Έχουμε και λέμε:

Κι αν το αναλύσουμε έχουμε:

Συνεπώς: και

Άρα:

Αλληλεπιδράσεις με τον φυσικό κόσμο[επεξεργασία]

Αισθήσεις[επεξεργασία]

Βλέπουν κανονικά τι γίνεται στον κόσμο μας, έχουν κανονική ακοή αλλά όχι όσφρηση (οι χέστρες ποτέ δεν έχουν όσφρηση, είναι εξελικτικό πλεονέκτημα για να είναι ικανές να αποδίδουν στο δύσκολο έργο τους χωρίς πρόβλημα).

Θεωρήματα[επεξεργασία]

Μετακίνηση στο χώρο[επεξεργασία]

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
τις πύλες των έρπουσων χεστρών.
Ανυποψίαστοι επιστήμονες, ετοιμάζουν πύλη για το διάστημα.

Μπορούν να κινηθούν με τηλεμεταφορά, χρησιμοποιώντας σαν πύλες τις υλικές χέστρες. Παρόλο που δεν μπορούν να καταλάβουν μια υλική χέστρα σαν δική τους εκτός φυσικά αν είναι άδεια, οι οικοδέσποινες-ψυχοχέστρες των υλικών χεστρών συνήθως συνεργάζονται μαζί τους και τους αφήνουν χρόνο να παραμείνουν για κάποιο διάστημα. Ωστόσο δεν μπορούν να μετακινηθούν καθόλου χωρίς τηλεμεταφορά, έτσι η ζωή τους είναι περιορισμένη στη μεταφυσική διάσταση κάθε τουαλέττας. Κατά τη διάρκεια των αιώνων, τα μέρη που μπορούν να προσπελάσουν έχουν αυξηθεί, αφού ο άνθρωπος έχει βάλει στόχο να γεμίσει το σύμπαν με χέστρες. Αυτό έγινε ιδιαίτερα αισθητό κατά τον 20ό αιώνα χάρη στα αεροσκάφη αλλά και τα διαστημόπλοια. Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός είναι ένας πολυσύχναστος σταθμός για τις Έρπουσες.

Επιδράσεις στους ανθρώπους[επεξεργασία]

Οι άνθρωποι συνήθως δεν μπορούν να δουν τις Έρπουσες, λόγω της μεταφυσικής τους ιδιότητας. Οι Έρπουσες όχι μόνο αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους, αλλά μπορούν και να επηρεάσουν την ψυχή τους. Κάθε φορά που ένας άνθρωπος κάθεται σε μια χέστρα που έχει καταληφθεί από Έρπουσα, η Έρπουσα αποκτά εξουσία πάνω του και μπορεί να του αλλάξει τις απόψεις, την προσωπικότητα αλλά και να τον διατάξει να εκτελέσει μια εντολή. Αφού ο χέστης αποσυνδεθεί, οι εξουσίες της Έρπουσας μειώνονται σχετικά, αλλά πλέον έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει κόψιμο στον χέστη όποτε επιθυμεί. Έτσι, ο χέστης θα αναγκαστεί να καθίσει σε μια υλική χέστρα και θα ξαναβρεθεί υπό την επιρροή της Έρπουσας.

Καταστροφή του κόσμου[επεξεργασία]

Ο απώτερος σκοπός των Έρπουσων είναι, προφανώς, η καταστροφή του φυσικού κόσμου το 2012. Ο πληθυσμός τους αυξάνεται εκθετικά και αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου ότι θα επαρκεί για την κατάληψη όλων των χέστρων του σύμπαντος το 2012. Το σχέδιο είναι Έρπουσες-μαχητές να καταλάβουν όλες τις χέστρες, από τις οποίες θα προκαλέσουν ένα κόψιμο κολοσσιαίων διαστάσεων σε όλους τους ανθρώπους. Η ενέργεια που θα απελευθερωθεί από τις κλανιές θα δημιουργήσει ωστικό κύμα που θα μετατρέψει το σύμπαν σε μαύρη τρύπα.

Οι λεπτομέρειες της συνομωσίας αποκαλύφτηκαν στους Μάγια, την ιερή στιγμή του Κοψίματος. Το αν η διαρροή πληροφοριών ήταν προσπάθεια μιας Χέστρας-Φύλακα (βλ. παρακάτω) να σώσει τον κόσμο ή αποτέλεσμα ασυνέχειας του χωροχρόνου, παραμένει άγνωστο.

Χέστρες - Φύλακες[επεξεργασία]

Μερικές καλόκαρδες Έρπουσες αναλαμβάνουν την προστασία μικρών παιδιών από το κόψιμο. Πρόκειται για αλτρουιστική συμπεριφορά που έχει προβληματίσει τους Δαρβινιστές βιολόγους όπως τον Richard Dawkins.

Ψυχικός Κόσμος[επεξεργασία]

Αυτοπεποίθηση[επεξεργασία]

Οι πλειοψηφία πάσχει από χαμήλη αυτοεκτίμηση, λόγω της εγκατάλειψης από τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη της που την άφησε να πεθάνει από ασιτία.

Τάσεις εκδίκησης[επεξεργασία]

Σχεδόν όλες οι Έρπουσες μισούν τους ανθρώπους και διψούν για εκδίκηση. Πρόσφατα έχει αποκτήσει υποστηρικτές, η θεωρία ότι οι Έρπουσες μισούν ιδιαίτερα τους σουβλατζήδες και προσπαθούν να τους δυσφημίσουν προκαλώντας κόψιμο στους πελάτες τους.

Κίνημα Αμφισβήτησης[επεξεργασία]

Η αρχή[επεξεργασία]

Πρόσφατα απέκτησε υποστηρικτές η ιδέα ότι οι Έρπουσες Χέστρες είναι απλά δημιουργήματα της φαντασίας. Πιο συγκεκριμένα, αφ' ότου αποκαλύφτηκαν τα καταχθόνια σχέδια καταστροφής του κόσμου το 2012, πολλές εταιρίες ειδών υγιεινής χρεωκόπησαν, οδηγώντας στη διεθνή οικονομική κρίση.

Ο κόσμος, έχοντας χάσει πια την εμπιστοσύνη στην τουαλέτα του, και φοβούμενος μην καταληφθεί από έρπουσα, άρχισε να τα κάνει στον γκρεμό και στα λιβάδια. Άνθιση επίσης γνώρισε η χειρουργική αφαίρεση των απορριμάτων του οργανισμού, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποφευχθεί το χέσιμο.

Η διαμάχη[επεξεργασία]

Οι υποστηρικτές τις ιδέας ότι οι Έρπουσες είναι μια μυθοπλασία, υποστήριξαν πως αυτός ο μύθος υποκινούνταν από άτομα με συμφέροντα να βλάψουν της εταιρίες ειδών υγιεινής. Τα άτομα που αρνούνταν την ύπαρξη των Έρπουσων ονομάστηκαν Άχεστροι, και η περίοδος της διαμάχης ονομάστηκε Χεστρομαχία. Η διαμάχη εντάθηκε δραματικά στις 22 Δεκεμβίου 2012, όταν ανακαλύφθηκε ότι ο κόσμος τελικά δεν καταστράφηκε απ'τις Έρπουσες. Το θέμα απασχόλησε εκτεταμμένα τις μεσημεριανές εκπομπές του Star channel.

Το τέλος[επεξεργασία]

Τη λύση έδωσε ομάδα ερευνητών από το Φεγγάρι, όπου απέδειξε, δίχως περιθώρια αμφιβολίας, την ύπαρξη των Έρπουσων. Έτσι, έγινε δυνατή η βαθύτερη μελέτη των Έρπουσων, και η κατασκευή ειδικών χεστρών που ανιχνεύουν την παρουσία μιας Ερπούσης. Όταν υπάρχει έστω και ο παραμικρός κίνδυνος, ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι στην κονσόλα και η κατάληψη προλαμβάνεται. Η ανίχνευση γίνεται με ένα ειδικό εργαλείο, ανάλογο του ανιχνευτή Geiger για την ραδιενέργεια. Επίσης, υπήρξε κατασκευή μπιντέδων που εκπέμπουν υπερήχους, οι οποίοι απωθούν ιδιαίτερα της Έρπουσες. Το θέμα ακόμα ερευνάται.

Stealth Έρπουσες[επεξεργασία]

Παρατηρήθηκε ωστόσο μια σπανιότατη μετάλλαξη του γονιδιώματος των Έρπουσων, που τις επιτρέπει να διεισδύει στους σύγχρονους μπιντέδες χωρίς να γίνεται αντιληπτή, ενώ δεν επηρεάζεται από τους υπερήχους. Οι stealth-έρπουσες είναι σπανιότατες (1:10.000.000 έρπουσες) αλλά είναι πανίσχυρες. Τρόποι άμυνας και ανίχνευσης είναι ακόμα σε ερευνητικό στάδιο. Φημολογείται πως η Έφη Θώδη και ο Καρα-Τζαφέρ είναι υπό κατάληψη stealth-Έρπουσας.