Αγία Τριάδα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 07:01, 24 Ιουνίου 2017 από τον 94.66.57.168 (συζήτηση) (→‎Τι κάνουν μετά την αποφοίτηση από Τριάντειο;)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Eλ Καραμπέλ ο Σοφός, ο Πατέρας του γένους

H Αγία Τριάδα είναι ένα ανεξάρτητο κρατίδιο το οποίο βρίσκεται μέσα στην Πάτρα.

Οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας ήταν αρχικά ένα μεταλλαγμένο είδος κάγκουρα το οποίο στη συνέχεια διασταυρώθηκε με Τουρκόγυφτους ομογενείς του φημισμένου γένους των Καράμπελων και μετά τη μετάβαση τους στην Πάτρα κατάφεραν μέσω εξέγερσης να κατακτήσουν ένα κομμάτι της, ανατολικά των Ζαρουχλέικων που ονομάστηκε Αγία Τριάδα.

???-1995 Τα πρώτα χρόνια[επεξεργασία]

Η Αγία Τριάδα από τη στιγμή που δημιουργήθηκε, ημερομηνία άγνωστη για τους κοινούς θνητούς, προσπάθησε να οργανωθεί κοινωνικά και πολιτικά έτσι ώστε να ορθώσει το ανάστημά της και να μην κινδυνέψει από επιθέσεις των γύρω περιοχών αλλά και ολάκαιρης της Πάτρας καθώς ο Βασιλιάς Καρνάβαλος Β' είχε ήδη καταλάβει πως το μικρό κρατίδιο που ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν ανήκε πλέον στη δικαιοδοσία του, θα δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα μελλοντικά. Μέσα σ' αυτά τα χρόνια ο κάθε Αγιοτριαδιώτης συνέβαλε για τη βελτίωση της κοινωνίας αλλά και τη εξέλιξη του αγιοτριαδιότικου λαού υπό την καθοδήγηση του Ελ Καραμπέλ του Σοφού. Ο Ελ Καραμπέλ έδωσε στο γιο του, Νικουλάε Καραμπέλ Α' το αξίωμα του Βασιλέως των Αγιοτριαδιωτών και ήταν πρόσωπο αποδεκτό από όλο το λαό που τον υποδέχτηκε μετά τη στέψη του στην κεντρική πλατεία, ζητωκραυγάζοντας. H πρώτη κίνηση του Νικουλάε ήταν να δημιουργήσει στρατό ο οποίος αποτελούνταν από 30 άτομα των οποίων η δύναμη ήταν υπεράνθρωπη και μεταγενέστερα θα ονομαζόταν A.T.P.

Κακάλιοφ, το πρώτο μέλος του Αγιοτριαδιώτικου στρατού

Αιμοβόροι Aγιοτριαδιώτες[επεξεργασία]

Οι Αιμοβόροι Αγιοτριαδιώτες συνήθως οργανώνονται σε κοπάδια-συμμορίες και αρέσκονται στο να ρίχνουν ξύλο σε όποιον βρουν χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στόχος τους μέσω αυτών των ανδραγαθημάτων είναι να τραβήξουν τα βλέματα του αρχέγονου Αγιοτριαδιώτικου στρατού "Α.T.P" (Agia Triada Power) και να ενταχθούν σε αυτόν, πράγμα που λίγοι μέχρι σήμερα κατάφεραν .

Αγιοτριαδοχιπχοπάδες[επεξεργασία]

Πρόκειται για την κατηγορία των Αγιοτριαδιωτών που πιστεύουν πως έχουν ταλέντο στη Ραπ μουσική και ευελπιστούν κάποια μέρα με τους στίχους τους να ξεπεράσουν τους Ζαρουχλιοτοχιπχοπάδες. Οι περισσότεροι ακολουθούν τη ΖΝ σχολή.
Κάθε Αγιοτριαδοχιπχοπάς που σέβεται τον εαυτό του έχει στο δωμάτιο του μια αφίσα του αγαπημένου του ράπερ κάτω από την οποία προσεύχεται και κάνει θυσίες προσφέροντας στο θεό του τον ηττημένο αντιπαλό του σε κάποιο battle. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 50% των ατόμων που ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία έχουν στον τοίχο τους αφίσα του μεγάλου και επιτυχημένου freestyler TUS , ενώ το υπόλοιπο μισό αρκείται στη φωτογραφιά του εαυτού του.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα Αγιοτριαδιωτών[επεξεργασία]

  1. Φτιαγμένο μηχανάκι
  2. Δημιουργία πλαστών ιστοριών (αυτοαποκαλούνται Αίσωποι)
  3. Τρέφονται με ένα ιδιαίτερο γεύμα δικής τους εφεύρεσης (πλούσιο σε θερμίδες) το πατατοκούλουρο.
  4. Το κλασικό Ριμίξ γύφτικο κλαρίνο- χιπ χοπ- τρανς το οποιο ακούγεται από τα φτιαγμένα τους ντατσούνια.
  5. Βαμμένο μαλλί (συνήθως πλατινέ)
  6. Κακή ορθογραφία
  7. Χρησιμοποίηση της λέξης "δηλαδής" αντί για "δηλαδή" .
  8. Κλεμένο Gameboy από πιτσιρικά που απάντησε καταφατικά στην ερώτηση "Θα μου το δώσεις ; Και στο φέρνω αύριο!"
  9. Ποδοσφαιρικό παπούτσι με τάπες, μάρκας "score" ή "strike" , ενώ παίζουν μπάλα στην άσφαλτο.
  10. Πετσί και κόκκαλο σε επίπεδα υποσιτισμού για στάχτη στα μάτια των αντιπάλων , ενώ χώνονται για τσαμπουκά .

Τι κάνουν μετά την αποφοίτηση από Τριάντειο;[επεξεργασία]

Καλησπεριτζήδες και μπάρμεν σε μαγαζιά που ανήκουν σε ομόδοξους από περιοχές-αδερφά έθνη όπως η Πλατεία Ελευθερίας, σπρώχτες 'καργιολιών'/αναβολικών για τους ξένους μη Αγιοτριαδιώτες βάρβαρους, ένδοξα πρώην 'επίλεκτα' μέλη του Α.Τ.Ρ. και μηναριτζήδες κουλών. Βαποράκια για τους εντός και τους εκτός και τσιμπουκωτές πρεζεμπόρων στη χειρότερη.

Κάποιοι εκ των απογόνων του Ελ Καραμπέλ μαζί με κάποια άλλα γκρουπούσκουλα της περιοχής πρόδωσαν το κρατίδιο και ίδρυσαν την Εταιρία Προστασίας Πρυτάνεων (Ε.Π.Π) με γραφεία κοντά στα ΤΕΙ. Ως αποτέλεσμα πολλοί νέοι αγιοτριαδιότες σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να βγάλουν την Τριάντειο μετά από 10 συναπτά χρόνια στην 3η γυμνασίου , αυτοεξορίζονται και κάνουν αίτηση εργασίας για αυτή την εταιρία η οποία θεωρείται η ντροπή της Αγίας Τριάδας.

Όσοι έχουν χτίσει ένα καλό όνομα ως λούμπεν-μικροπαραβατικόι-ιλεγκαλιστές από τα μαθητικά τους χρόνια , συνεχίζουν με τη συγκεκριμένη ιδιότητα μέχρι να το παραχοντρύνουν νομίζοντας πως είναι o Al Capone και να καταλήξουν στην ψειρού .

Το επάγγελμα του πρώην hooligan παίζει πολύ ακόμα , σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως λόγω σοβαρού καψίματος από καργιόλια και ενδοφλέβειες cialis το νεαρό άτομο αναπολεί παλιά συνθήματα τύπου "Βρωμάει και κλαίει η πούτσα του Derlei" και κόβει γύρες στους δρόμους της αγιοτριαδιώτικης επικράτειας. Η συγκεκριμένη ιδιότητα θεωρείται επάγγελμα καθώς παίζει ένα παχυλό επίδομα που χορηγείται για τους συγκεκριμένους νεαρούς. Συνομοσιολόγοι-ψεκασμένοι Πατρινοί θεωρούν πως το επίδομα αυτό υπάρχει για να γαλουχείται μια άγρια νεολαία η οποία θα χειραγωγηθεί για ιμπεριαλιστικούς σκοπούς από το αγιοτριαδιότικο κράτος, άλλοι λένε πως απλά πρόκειται για φάση με λιωμήδια και ότι θα τους κλάσουνε τ' αρχίδια.

Ένα άλλο επάγγελμα είναι ο δοκιμαστής γάρων. Η τοπική αυτοδιοίκηση λόγω περιορισμένων χωραφιών στην περιοχή , αλλά και λόγω της συντριπτικής ύπαρξης κατσαπλιάδων γεωπόνων/βοταναλόγων , αναγκάζεται να εισάγει κάνναβη από τις γύρω περιοχές κι έτσι έχουμε το συγκεκριμένο επάγγελμα για τον έλεγχο της ποιότητας της. Τα κριτήρια βέβαια είναι αρκετά αυστηρά και κάθε 2 χρόνια υπάρχει προκήρυξη 2 θέσεων . Για να καταφέρει να διοριστεί κάποιος στη θέση αυτή θα πρέπει να καταναλώσει 50 g διαφορετικών ποικιλιών κάνναβης μέσα σε 2 ώρες και να ονομάσει την κάθε ποικιλία ξεχωριστά . Παραδοσιακά αυτή η θέση κατοχυρώνεται από έκπτωτους Αγιοτριαδοχιπχοπάδες που καταλαβαίνουν που παίζει όντως το paper και η καλή μαστούρα.

Όνειρο πολλών νεαρών είναι να δουλέψουν στο εργοστάσιο της πορτοκαλάδας Λουξ, μιας και αυτό το αναψυκτικό τους σερβίρεται από τα κυλικεία στα σχολικά χρόνια μέχρι και την πλατεία αλλά και στο gaming spot της περιοχής και τους συνοδεύει μια ζωή .Κανείς δεν έχει καταλάβει γιατί έχουν επιτρέψει να εισάγεται το συγκεκριμένο ποτό πατρινής προέλευσης στην περιοχή αλλά ο εθισμός σε αυτό μαζί με αυτόν στο πατατοκούλουρο είναι υπαρκτά φαινόμενα. Οι πρώην A.T.P στην τελευταία τους προκήρυξη μίλησαν για ποτό που κάνει τη νεολαία γυναικωτή, παρ'όλα αυτά εδώ θα πρέπει να πάρουμε υπ'όψην τις ομοφοβικές τους καταβολές. Φήμες λένε πως ο μοναδικός αγιοτριαδιώτης που κατάφερε να δουλέψει κρυφά εκεί , εξαφανίστηκε και από τότε δεν έχουμε τίποτα νεότερο. Κάποιοι μιλούν για χτύπημα νέας παραστρατιωτικής οργάνωσης που είναι πιστή στην παλιά A.T.P. Ο φόβος επικρατεί αλλά πάντα η συλλογή με τα μπουκαλάκια Λουξ βρίσκεται στην ντουλάπα των πιτσιρικάδων συμβολικά ως μνημείο στο ανεκπλήρωτο όνειρο .