Πεφωτισμένοι

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 16:54, 11 Μαΐου 2017 από τον Fililost (συζήτηση | συνεισφορές) (Fililost μετακίνησε τη σελίδα Ιλουμινάτι στη Πεφωτισμένοι: ανορθόγραφος τίτλος +συγχώνευση ιστορικού)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Ιλλουμινάτοι;
Illuminati.gif
Illuminati.gif

Οι Ιλλουμινάτοι, γνώστες των μυστικών του Σύμπαντος και της συνταγής των καβουροπάττυ, είναι μια μυστική οργάνωση που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο. Οι συλλογισμοί τους είναι τόσο διαφανείς όσο και οι απαντήσεις της λαίδης Άντζελας στο trivial pursuit και είναι ίσως οι μοναδικοί που μπορούν να ξεπεράσουν σε αλλοφροσύνη τον Νοστράδαμο και την Πυθία, όσον αφορά τις προφητείες τους. Αν παρατηρήσετε, παντού υπάρχουν τρίγωνα, ανεξήγητα πράγματα, ο αριθμός 3, ένα μάτι κλπ κλπ., αλλά αγαπημένο τους έμβλημα είναι η χρυσή πυραμίδα με το μάτι του μεγάλου αδελφού, προάγγελου του μετέπειτα γνωστού ριάλιτι. Οι περισσότεροι σελέμπριτιζ είναι μέλη αυτής της οργάνωσης (έχει αποδειχτεί).

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Ιλλουμινάτοι.

Σήμερα, διώκονται από τους οπαδούς των Ελ, με τη δικαιολογία ότι θέλουν να τους εκθρονίσουν από την κυριαρχία του κόσμου. Προσφάτως κατέφυγαν στο ραδιόφωνο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη δύναμη και απήχηση στο κοινό, κάνοντάς του πλύση εγκεφάλου με τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που μας δείχνουν πως το ιλουμινάτι βρίσκεται παντού! Προσέξτε, γιατί μπορεί και ο καλύτερος σας φίλος να είναι μέλος και μόνον όταν η γη βρεθεί σε κάποια δύσκολη κατάσταση να αποκαλυφθεί! Όμως, τότε θα είναι πολύ αργά... Να είστε σε επιφυλακή, διότι οι Ιλλουμινάτοι μπορεί να κρύβονται πίσω από οτιδήποτε, ακόμα και πίσω από αυτή τη σελίδα!!!

Illuminati.gif