Φρικηλεξικό:ψωλοκόπανος

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 08:09, 14 Αυγούστου 2012 από τον Fililost (συζήτηση | συνεισφορές) (ψλ)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Καλώς ήλθατε στο Φρικηλεξικό, το γλιεξ!ικό που κανένας δεν θα έπρεπε να ανοίξει.

α ά β γ δ ε έ ζ η ή θ ι ί κ λ μ ν ξ ο ό π ρ σ τ υ ύ φ χ ψ ω ώ

Τυχαία λέξηWikiLeksiko.png

ψωλοκόπανος, ο - (ουσ.) συνθ.
σύνθετο εκ του ψωλή + κοπανάω

Είναι κλασσικός θαμώνας του φατσοβιβλίου (facebook), του πορνοσωλήνα (PornTube) και του κεντρικού τσατ του Zoo.gr. Τα έχει όλα ανοιχτά σε ξεχωριστά tabs στο μηρυκαστικό (σημ. ετμ:... browser). Ολόκληρη τη μέρα του (και και τη νύχτα του) την περνάει ψάχνοντας για ξέμπαρκες φωτογραφίες νεαρών κορασίδων (στο ΖΟΟ και το φατσοβιβλίο), και ταυτόχρονα έχοντας ανοιχτό και τον πορνοσωλήνα (για τα "ηχητικά εφέ" ντε!), κάνει αυτό που φαντάζεστε. Παράλληλα πετάει και κανένα "θέλεις να με δεις να τον παίζω στην κάμερα;" στο ΖΟΟ τσατ. Επειδή ποτέ δεν βγαίνει έξω, γιατί προσπαθεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ αυνανισμού, είναι ασπρουλιάρης του κερατά με κατάμαυρα μάτια (απο την συνεχή "απασχόληση" ακόμα και τη νύχτα).
Προσοχή, μην τον μπερδέψετε με γκοθά (επίσης ασπρουλιάρηδες του κερατά με μαύρα μάτια). Ο ψωλοκόπανος είναι γεμάτος καυλόσπυρα στη μάπα πιο μεγάλα από τον Βεζούβιο, είναι σαν βαρελάκι από τα πολλά κιλά λόγω συνεχούς "απασχόλησης" μπροστά από το πισί, και φοράει ότι φλώρικα, άκυρα, γελοία ρούχα βρει να τον δώκει η μαμά του (το μαύρο δεν παίζει με την καμία, δεν "γράφει" καλά στην κάμερα το βράδυ). Εικάζεται ότι έχει τόσο μικροσκοπικό "πιστολίνο" που γι' αυτό "κοπανιέται" συνέχεια, μπας και του μεγαλώσει (αλλά πού τέτοια "τύχη";)

Slang.jpg Η σελίδα αυτή κατάφερε να μεγαλώσει πίνοντας γάλα και ζουλάροντας υλικό από το slang.gr.
Ευχαριστούμε τους διαχειριστές του slang για την άδεια που μας παραχώρησαν, αφού όμως πρώτα τους εκβιάσαμε και τους δείραμε.