Φρικηβιβλία:Τάδε Έφη Ζαραπούστρα

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 15:15, 11 Απριλίου 2018 από τον 2a02:2149:840a:ac00:1d:64d9:dc7f:8025 (συζήτηση)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.
Διαβάστε κι άλλα φρικτά βιβλία

Το Τάδε Έφη Ζαραπούστρα είναι κορυφαίο έργο του γνωστού Γερμανοναμιμπιανού συγγραφέως Φρειδερίκου Κίτσε, το οποίο απευθύνεται στην αγαπημένη του, Έφη Ζαραπούστρα.

Πλοκή[επεξεργασία]

Αναφέρεται στον γενάρχη της οικογένειας των Ζαραπουστραίων, προφήτη Ζορο-γάστρη ή Ζαραπούστρα του οποίου η ύπαρξη ανάγεται στη σφαίρα των θρύλων της Μαντρουγκάντας (Μαδρουγάδας) με μόνες αντικειμενικές γραπτές πηγές τα τεφτέρια ενός μπακάλη από τον οποίον ψώνιζε βερεσέ και δεν ξεχρέωσε ποτέ με αποτέλεσμα να αναφωνεί κάθε φορά που έφευγε από το μαγαζί "Α ρε πούστρα!". Θεάσεις του έχουν καταγραφεί και στα υπερφλωροκαταστήματα ΖΑRA όπου συνήθως κήρυττε ο προφήτης αντικαπιταλιστικά, παγανιστικά και ομοφυλοφιλικά μηνύματα, όπως ότι το 31.242 μ.Χ. θα πεθάνει ο Μητσοτάκης και τότε θα είναι δυνατή η εξάπλωση της ομάδας Έψιλον και στην Αλβανία, στο Λουξεμβούργο και στην Παπούα Νέα Γουινέα.

Ανάλυση[επεξεργασία]

Είναι ένα απάνθισμα από μπουρδολογίες, κοπρολαγνείες και ζορογαστροπληξίες που απευθύνονται απλώς στην αγαπημένη του.

Υφολογική καθαρότητα[επεξεργασία]

Πιο εξειδικευμένη επουστρομονική μελέτη των τελευταίων ετών κατέδειξε αφενός μεν τα λάθη των προηγούμενων μελετητών αφετέρου δε τις τάσεις κοπρολαγνίας όλων ανεξαιρέτως των συντακτών της Φρικηπαίδειας, και έφερε στο φως νέα στοιχεία, που διευκολύνουν τον ερευνητή στην εξεύρεση της αλήθειας.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το έργο αυτό αποτελεί μέρος από μεγαλύτερο σήριαλ, όπου ο συγγραφέας καταγράφει πλήρως τις ζάρες από τα μπλουζάκια που φοράνε όλες οι πούστρες της υφηλίου. Άλλη πηγή εξίσου σοβαρή, αναφέρεται στο ενδεχόμενο να αναφέρεται το μεγάλο αυτό σύγγραμμα στις πούστρες που δουλεύουνε στου Ζάρα.

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για το Τάδε Έφη Ζαραπούστρα.

Επιπλέον ένδειξη αυτής της θεωρίας αποτελεί το γεγονός ότι ιστορικά στοιχεία τεκμηριώνουν την ύπαρξη προ απομνημονεύτων ετών μιας κάποιας μυστήριας κυρίας Κοπρολαγνοποντικοχώστου Έφης ή Ευθυμίας, το βαπτιστικόν, η οποία φέρεται να αποχώρησε κάποτε εκνευρισμένη από του Ζάρα αναφωνάζουσα: ο, μον ντιέ, τι χορίμπλ τιμές! Χάλασε και ο Ζα-Γάςh!!!! Α ρε, Ζα Γα, Πούστγα! Ο υπάλληλος που ήταν αυτόπτης μάρτυς του γεγονότος, δε μπορούσε να θυμηθεί το επώνυμο της εν λόγω πελάτισσας, και έτσι στην κατάθεσή του αναφέρθηκε σε μία κυρία Έφη Τάδε...

==

Καλύτερα να ‘σαι τρελός από ευτυχία, παρά τρελός από δυστυχία.

Ξεμάθετε λοιπόν τη μελαγχολία και κάθε θλίψη του όχλου! (…)Πόσα και πόσα δεν υπάρχουν ακόμα που μπορούν να γίνουν! Μάθετε, λοιπόν, να γελάτε περνώντας πάνω από τα κεφάλια σας! Υψώσετε τις καρδιές σας, ω καλοί χορευτές, ψηλά, ψηλότερα! Και μην ξεχνάτε ούτε και το καλό γέλιο! Αυτό το στεφάνι του γελαστού, αυτό το στεφάνι από ρόδα: σε σας αδελφοί μου, πετώ αυτό το στεφάνι! Αγίασα το γέλιο! Ω ανώτεροι άνθρωποι, μάθετε, λοιπόν, να γελάτε!

ΝΙΤΣΕ, ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ