Φρικηβιβλία:Ο χρησμός της Πυθίας

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 08:22, 17 Απριλίου 2017 από τον The official Takis (συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Frikivivlia.png

Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα Φρικηβιβλία, τα πιο φρικιαστικά βιβλία σε όλη την αγορά.
Διαβάστε κι άλλα φρικτά βιβλία


"Ο Χρησμός της Πυθίας" είναι το τελευταίο (2012) λογοτεχνικό έργο του γνωστού πολιτικού Μίμη του Σιδερά του Μονοκόματου.

Περιεχόμενο[επεξεργασία]

Αναφέρεται στην ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή της Πυθίας η οποία έβρισκε διεξόδους σε σχετικούς χρησμούς με τους οποίους φαντασιώνονταν και ξεπερνούσε τα καθημερινά της προβλήματα.
"Ο Χρησμός της Πυθίας" όμως αποτελεί το ιδιαίτερο φαντασιωτικό της επίτευγμα το οποίο στα βαθιά γεράματα της έγινε πραγματικότητα και παρέμεινε έκτοτε γνωστό και ως ερωτική στάση με ιδιαίτερη απήχηση στους ηλικιωμένους και γενικότερα στους ανήμπορους.

Παρελκόμενα[επεξεργασία]

"Ο Χρησμός της Πυθίας" σαν ερωτική στάση χρειάζεται σχετική προετοιμασία.
Τα υλικά που απαιτούνται είναι: 2 κιλά μαριχουάνα Κρήτης ή στη χειρότερη νοτίου Ελλάδας, 1 κιλό φύλλα δάφνης για ξεκάρφωμα και μια φωτογραφία του Καλλιπέοντα ακάλυπτου.
Εκτέλεση: Αφού καπνίσεται την μαριχουάνα για δύο συναπτά έτη, ανάβετε τα φύλλα της δάφνης φέρνετε την φωτό με το ένα χέρι και το χτυπάτε (με το άλλο χέρι) για αρκετές ώρες.
Αν καταλάβετε κάτι πάει να πει πως "έδεσε" και έχετε ολοκληρωθεί. Για να ηρεμήσετε ξεκινάτε το επόμενο βιβλίο του ιδίου συγγραφέα με τίτλο "Περιμένοντας τον Χάρο" (2017).

Ο διαδακρυακός τόπος της Πυθίας [To Site][επεξεργασία]

Τέλος, και σημαντικότερο, αξίζει να αναφερθεί πως η γνωστή pithia διαθέτει και site (με το γνωστό /unistudent !) που αναγγέλει τα αποτελέσματα των εξεταστικών στα τμήματα κάποιου ΤΕΙ... Αρκετοί έχουν ήδη ψιλιαστεί την κατάσταση της Κυρίας, την ώρα που ανακοινώνει τα αποτελέσματα, και γι' αυτό δεν ανυσηχούμε ιδιαίτερα για την εγκυρότυτα αυτών. Ειδικά από τη στιγμή που και οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες του συστήματος έχουν καταλάβει πως ο χρησμός της είναι ανεξάρτητος των προσυμφωνημένων, τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με επικοινωνία των υπολοίπων, χωρίς την συγκατάθεση της ιδίας Πυθίας (πόσω μάλλον του site της...)