Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Φονική Μπαταρία»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
== Δυνατότητες ==
 
Λειτουργεί με επικίνδυνα χημικά στοιχεία, τυλιγμένα όμως προσεκτικά σε προστατευτικό πλαστικό, ώστε να μην το παίρνει κανείς χαμπάρι. Υποτίθεται ότι είναι απαραίτητο για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών αυτών των συσκευών. Σε αντίθεση με την [[Φονική Ακτίνα|φονική ακτίνα]], που απαντάται και εκτός Βριλ-συσκευών, η φονική μπαταρία υπάρχει μόνο μεσα στις προαναφερθείσες Βριλ-συσκευές (αρα, αν δεν έχετε Βριλ-φορητή συσκευή, ειστεείστε σχετικά ασφαλείς). Αν και θα δείτε πολύ κόσμο να χρησιμοποιεί [[Κινητό Τηλέφωνο|κινητά τηλέφωνα]] και λάπτοπς με φονική μπαταρία, μην πλησιάζετε, αφού ποτέ δεν ξέρετε πότε θα ενεργοποιηθουνενεργοποιηθούν.
 
== Μέτρηση ισχύος ==
Η μέτρηση της καταστερπτικές ισχύος της φονικής μπαταρίας ενος [[Κινητό Τηλέφωνο|κινητού τηλεφώνου]] και ενος laptop γίνεται σε κιλοτόνους TNT, με τιμές που κυμαίνονται από 0,1024 εως 1,024.
 
== Αποτελέσματα ==
== Αποτελεσματα ==
 
Αποτελέσματα από χρήση συσκευών που κάνουν με τη σειρά του χρήση της φονικής μπαταρίας ειναιείναι πυροτεχνηματαπυροτεχνήματα, απώλεια δεδομένων σκληρού δίσκου (αν υπάρχει) και απώλεια γεννητικών και άλλων οργάνων (αν υπάρχουν) αποαπό έκρηξη. Σε αντίθεση με την [[Φονική Ακτίνα|φονική ακτίνα]], τα αποτελέσματα της φονικής μπαταρίας ειναιείναι άμεσα εμφανή.
 
[[Κατηγορία:Όπλα μαζικής καταστροφής]]