Τηλεόραση

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΑΛΦΑ

Λιακόπουλος παντού...

Η Τηλεόραση είναι ένα Μέσο Μαζικής Αποβλάκωσης Λιακοπούλειας Ανακάλυψης Και Εφεύρεσης του Σταρτσάνελ (ΜΜΑΛΑΚΕΣ), που δημιουργήθηκε ώστε η κυβέρνηση να έχει τον απόλυτο έλεγχο των εγκεφάλων όλων.

Δείτε τις παρακάτω κατηγορίες για να δείτε τι κατάφερε να κάνει αυτό το χαζοκούτι στα σημερινά μυαλά.

Το χαζοκούτι μπορεί να εισβάλει στα μυαλά των ανθρώπων και να τους βάλει να κάνουν ότι ακούνε.

Σε βάζει να αγοράσεις άσκοπα προϊόντα και σε κάνει να μισείς τα άλλα ζώα που βρίσκονται μέσα στο κουτί πόρωσης.

Όταν βλέπεις τηλεόραση δεν σκέφτεσαι τίποτα.

Δεν αντιδράς σε τίποτα.

Ανταποκρίνεσαι μόνο σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Ακόμη μεταφέρει πορνομαγνητική ακτινοβολία σε εκπομπές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μεταφορά pornoμαγνητικής ακτινοβολίας στην εκπομπή He Named Me Malala (Με λένε Μαλάλα). Μετέφερε 1,202,399 πορνομαγνητικά κύματα. Δεν του αρέσει η φράση One child, one teacher, one book and one pen can change the world.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΒΗΤΑ

H Τηλεόραση είναι μια συσκευή-δέκτης που λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικα βλήματα σημάτων βλακείας από ένα ή περισσότερους πομποσταθμούς βαρεμάρας (οι οποίοι ονομάζονται κανάλια) και προβάλει ήχο και εικόνα που αυτά μεταδίδουν. Δημιουργήθηκε από τους Ελ πριν απο 350.000 χρόνια και σαν σκοπό της είχε να τους ενημερώνει για τη πορεία του πολέμου με τους Βριλ και άλλα κακόβουλα όντα που εποθαλμιούσαν να διαταράξουν την ηρεμία και βολή των μέγιστων αυτών όντων. Σε μια κρίσιμη καμπή του πολέμου οι Βριλ έκλεψαν το μυστικό της τηλεόρασης και το έδωσαν στους ανθρώπους προκειμένου να τους καθυποτάξουν σε συνεργασία με τις διαφημιστικές εταιρείες και τα στούντια παραγωγής ταινιών. Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται κυρίως για την αποβλάκωση των κατοίκων της, ένα σχέδιο που έχει αποτύχει καθώς οι Έλληνες αποδεικνύονται πιο ηλίθιοι από όσο μπορεί να τους καταστήσουν τα κανάλια.


Χρήση

Δις αρτικλ ις όου κέι γουιθ Τσακ

Σαν συσκεύη από μόνη της χρησιμεύει μόνο για να πιάνει χώρο και να σκονίζεται. Οι γιαγιάδες τη χρησιμοποιούν για να απλώνουν τα πλεξίματα τους και να βάζουν επάνω τους τα αγαλματάκια με τις γατούλες. Αυτό ίσχυει με τις παλιές ογκώδεις συσκευές τηλεόρασεων καθώς οι νέοι λεπτοί τύποι πλάσμα δεν έπιτρέπουν τη στήριξη μπιμπελό επάνω τους δημιουργώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στις αθώες γιαγιούλες. Η αξιοποίηση της τηλεόρασης γίνεται αν κάποιος έχει καταφέρει να πληρώσει το λογαριασμό της Δ.Ε.Η.,  την έχει βάλει στη πρίζα και μετά πατήσει διάφορα κουμπιά στο σατανικής ευφυίας μηχάνημα τηλεχειρισμού που παρέχεται με την αγορά της. Λέγεται ότι ο πρώτος άνθρωπος που άνοιξε τηλεόραση ήταν ο Μάκης, ύστερα απο παραίνεση του Τσακ Νόρρις, για να πάρει συνέντευξη από τον μέγα Αλέξανδρο.

Χρήστες

Κυριότεροι χρήστες αυτής της συσκεύης είναι οι καλές και αγαθές νοικοκυρές-δικτατορίσκοι του πορτοφολιού, οι οποίες μαγεύονται από τη θεματολογία των καναλιών και την χρησιμότητα των πληροφοριών που παρέχουν του τύπου πώς να μην καούν τα γεμιστά, τι φόρεσε η κυρία Ταδοπούλου στη δεξίωση του εφοπλιστή Χεζοπλούτη, ποιος/α τα έχει φτιάξει με ποιον/α και με ποιον τσακώθηκε η Άντζελα Δημητρίου ή η Τζούλια Αλεξανδράτου. Οι άνδρες του νοικοκυριού μπορούν να παρακολουθήσουν τις ειδήσεις των καναλιών το βράδυ όπου θα ενημερωθούν ειλικρινέστατα σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα ή κανένα αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ αν είναι σαββατοκύριακο ενώ τα μικρά παιδάκια μπορούν να παρακολουθούν καμιά ταινία θρίλερ ή τσόντα από τη συνδρομητική όταν η γονική συναίνεση ροχαλίζει βαθιά.

Χαρακτηριστικοί Τύποι προγραμμάτων που μεταδίδονται από την Τηλεόραση

  • Εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος: Τέτοια είναι οι πορνοταινίες και οι μεσημεριανές εκπομπές κοινωνικής κριτικής, ή η εκμάθηση Σουαχίλι για εκείνους που ομιλούν τη Σουριναμική διάλεκτο.
  • Αθλητικά Προγράμματα:  Αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαιρίσεως, δεξιοτεχνίας μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, δεξιότητος πόκερ.
  • Δραματικές σειρές: Όπου είτε η χαρά αγνοείται είτε κάποια Γκόλφω ζει τη ζωή κάποιας άλλης είτε ο πυρόξανθος κομμουνιστής Γκ-λέτσος τριγυρνά στα γυφταριά ψάχνοντας γκομενάκια.
  • Κωμικές Σειρές: ¨Ότι δηλαδή προβάλεται από το κανάλι της Βουλής κυρίως οι ζωντανές συνεδριάσεις.
  • Το Ρετιρέ   : Η σειρά για τη ζωή των επιστημόνων του υπερσύγχρονου ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου του κλίματος.
  • Ελληνικές Ταινίες: Ασπρόμαυρες και ολίγες έγχρωμες ταινίες ελληνικής παραγωγής που δεν έχουν μεταδοθεί ποτέ και κρατούν το θεατή σε αγωνία ενώ τον διακεδάζουν όπως: "Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" (Αγροτική περιπέτεια), "Η Αλίκη στο Ναυτικό" (Δραματική υπερπαραγωγή με φόντο μια τιτάνεια ναυμαχία).
  • Ξένες Ταινίες: Χολυγουντιανές υπερπαραγωγές πρώτης προβολής όπως: "Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολη" 1,2,3,4 & 5.
  • Ντοκυμαντέρ: Όπως η αναπαραγωγή του καβουρογαμόσαυρου του Αιτωλού κατά τη διάρκεια χαλαζόπτωσης.
  • Διαφημίσεις: Χρήσιμα ολιγόλεπτα πολλάκις επαναλαμβανόμενα μηνύματα καταναλωτικής μορφής με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πενία των τραπεζών, των αυτοκινητοβιομηχανιών, των εφοπλιστικών ομίλων, των πολυεθνικών και άλλων φτωχών εταιρειών που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ την οικονομική μας συνδρομή μέχρι εξαντλήσεως της τελευταίας μας δεκάρας.
  • Σαπουνόπερες

Δείτε επίσης