ΤΑΚΕ ΤΗΑΤ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 20:11, 6 Σεπτεμβρίου 2011 από τον Mimo&maxus (συζήτηση | συνεισφορές) (ADE GAMISOU ZWO PAW GIA YPNO SE VARE8IKA 8A TA KANONISW TA YPOLIPA AVRIO)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Οι TAKE THAT είναι ένα δημοφιλές συγκρότημα από την Μικρή Βρεττανία και γνωστοί σαν επαγγελματίες γκομενοσυγκινητές. Κάποτε, πρίν το 2000, τότε που ούτε οι γιαγιάδες μας δεν είχαν connex, είχαν μεγάλες επιτυχίες, κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Σήμερα έχουν χαθεί σχεδόν, πολύ ελάχιστα νέα κυκλοφορούν για το τι απέγιναν και μονάχα μια Εγγλέζα τουρίστρια που κάρφωσε ο κολλητός μου μας μίλησε γι' αυτούς. Δήθεν - είπε - έχουν σιντί στο νάμπερ ουάν στην Αγγλία. Ο κολλητός μου της έπαιξε Παπαρίζου στο μπαγλαμαδάκι του, κ.τ.λ., κ.τ.λ.

Παρελθόν[επεξεργασία]

Αυτό που μόνο λίγοι ξέρουν, είναι ότι στην πραγματικότητα ξεκίνησαν από την Συμπρωτεύουσά μας τραγουδώντας σε μπαράκια και κλαμπ στους πυκνίοι καπνίοι της νύχτας με μάνατζερ κάποιον από την Νέα Δημοκρατία. Η ελληνική καλλιτεχνική τους επωνυμία ήταν "Οι Μούντζες" και συμμετείχε ακόμη και ο πασίγνωστος σήμερα Σάκης Ρουβάς στο συγκρότημα, μέχρι που τον χάσαν στον Ψινάκη. Τότε πάντως κυκλοφόρησε και το πρώτο τους σιντί με τον τίτλο «Πάρε Δώσε με τις Μούντζες».