Συρία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Η σύρος στο χάρτη

Η Σύρος βρίσκετε στο πέλαγος του Θανάτου και είναι πρωτεύουσα του Νομού του Δήμιου. Πρωτεύουσα της είναι η Ερμούπολη γιατί εκεί ο Τζέισον στραγγάλισε τον θεό Ερμή με μια κλωστή. Η Σύρος αναπτύχθηκε όταν μετανάστες Βριλ σε μορφή προσφύγων από τα Ψαρά και την Μαστίχα Χίου εγκαταστάθηκαν στο νησί του θανάτου.

Προϊστορία και εποχή των δεινοσαύρων

Η Σύρος, υπήρξε από πάντα ένα καταραμένο νησί από τους 12 θεούς του Ολύμπου, τον Τσακ Νόρις, τον Θεό, τον Βούδα, τον Αλλάχ και όποια άλλη μορφή θεότητας έχει υπάρξει, με αποτέλεσμα εκεί να μην χιονίζει ποτέ. Φήμες λένε ότι την εποχή των παγετώνων πλάσματα από όλο τον κόσμο κατέφτασαν στη Σύρο γιατί είχε ήπιο κλίμα.Η προφητεία των Μάγιας λέει ότι ΟΤ(ΑΝ) χιονίσει στην Σύρο θα τελειώσει ο κόσμος.

Το νησί εκ της γενέσεως κατοικούνταν από Έλληνες μέχρι το 1579 όταν έγινε απόβαση δεινοσαύρων με πλοία από την Καραϊβική και καπετάνιο τον Μπαρμπαρόσα. Έκτοτε ξέσπασε μεγάλος πόλεμος και δύο περιοχές έμειναν όρθιες, η Χαλανδριανή και το Καστρί της Θώδης. Στην Χαλανδριανή βρέθηκαν 600.000.000 τάφοι δεινοσαύρων και ανθρώπων ενώ στο Καστρί βρέθηκε το κάστρο των Ελλήνων που είχε φτιαγμένο τοίχο από κόκαλα δεινοσαύρων και κάμερες για να μην μπει κανένας μικρός μέσα. Το Κάστρο περιλάμβανε μέσα Υπερυπολογιστές με σύνδεση σε όλους τους δορυφόρους της Γης και απευθείας σύνδεση με τον δάσκαλο Γιόντα και τον Λούκιο. Οι Έλληνες κέρδισαν τον πόλεμο κατά των δεινοσαύρων αλλά έχασαν όταν ήρθαν οι Φοίνικες, οι Μινωίτες και οι Μυκηναίοι οι οποίοι αφού τους σκότωσαν μετά αλληλοσκοτώθηκαν και το νησί ερήμωσε.

Νεότερα χρόνια και δημιουργία της Ερμούπολης

Με το ξέσπασμα της ελληνικής επανάστασης εγκαταστάθηκαν στο νησί τα παιδιά του Χίτλερ που πολλαπλασιάστηκαν σε 50.000.000. Αφού οργανώθηκαν είχαν όλοι την ιδέα ενός σχολείου στο οποίο θα μελετούσαν των Αγώνα του πατερούλη τους. Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο σχολείο με Γυμνασιάρχη τον Νεόφυτο Βάμβα και καθηγητή μουσικής τον Μπετόβεν. Η φρίκη είχε αρχίσει και ο πόλεμος ήταν κοντά.

Με την ανατολή του 20ου αιώνα η Σύρος κύρηξε πόλεμο σε όλα τα νησιά του Αιγαίου αλλά κατάφερε να νικήσει μόνο τις Κυκλάδες γιατί τα Δωδεκάνησα και λοιπά ήταν επίσης δυνατά και είχαν άλλες δυνάμεις. Έτσι έκαναν συμβόλαιο με την Elektra Records και συμφώνησαν να συμμαχήσουν για την κατάκτηση του κόσμου. Εκείνη την στιγμή άνοιξαν οι ουρανοί και κατέβηκε ο Διάβολος λέγοντας:

Εσείς μαλάκες Κυκλαδιώτες θα λέγεστε "Νομός Του Δήμιου", εσείς μαλάκες Δωδεκανησιώτες θα λέγεστε "Νομός του Φόβου" και εσείς Βορειοπελαγίτες θα λέγεστε "Νομός του Τρόμου" και όλο το Αιγαίο πέλαγος θα λέγεται Πέλαγος του Θανάτου. Σπείρετε τον τρόμο Μουαχαχαχα!.

Σήμερα

Η προπαγάνδα έχει ξεκινήσει και οι Θανατοπελαγίτες κινούνται προσεκτικά και κρυφά, έφτασαν στην Κίνα χτες!

Εξωτερική σύνδεσμοι

το site του θανάτου