Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Πολωνία»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
μ (Ρομπότ: Προσθήκη: pl:Polska)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
Πρώην Κολωνία, η Πολωνία ιδρύθηκε αρχικά στην Βόρεια Αμερική το 1234 μ.Χ. Ο τότε αρχηγός της [[Μπάμπης Τονπούλος]] αποφάσισε να ιδρύσει μία νέα χώρα όπου θα μένουν όσες γυναίκες έχουν τέλειο κώλο, εξού και το όνομα «Κολωνία» (χαρακτηριστικό παράδειγμα Πολωνής με ωραίο κώλο, είναι η Christie που θα συναντήσετε στο LOLITA). Όμως ο [[κανένας]] τσαντίστηκε τόσο πολύ που δεν ήταν κάτοικος της, που αποφάσισε να τα κάνει πλακάκια με τους [[Ελ]] και να διαγράψουν τελείως την χώρα από τον χάρτη. Έτσι λοιπόν το έτος 1357 οι [[Ελ]] τελειοποίησαν τον Διαγραφτή και τον δοκίμασαν στην Κολωνία. Όμως ένας [[χλιμίντζουρας]] έκανε την βλακεία να αλλάξει τις ρυθμίσεις του Διαγραφτή, νομίζοντας πως ήταν μηχανή που φτιάχνει προφυλακτικά! Η Κολωνία δεν διαγράφτηκε, μα τηλεμεταφέρθηκε στον Βόρειο Πόλο. Τότε ο [[κανένας]] την ονόμασε κοροϊδευτικά «Πολωνία». Όμως η χαρά του δεν κράτησε πολύ αφού ξανατηλεμεταφέρθηκε στην [[Ευρώπη]].
+
Πρώην Κολωνία, η Πολωνία ιδρύθηκε αρχικά στην Βόρεια Αμερική το 1234 μ.Χ. Ο τότε αρχηγός της Μπάμπης Τονπούλος αποφάσισε να ιδρύσει μία νέα χώρα όπου θα μένουν όσες γυναίκες έχουν τέλειο κώλο, εξού και το όνομα «Κολωνία». Όμως ο [[κανένας]] τσαντίστηκε τόσο πολύ που δεν ήταν κάτοικος της, που αποφάσισε να τα κάνει πλακάκια με τους [[Ελ]] και να διαγράψουν τελείως την χώρα από τον χάρτη. Έτσι λοιπόν το έτος 1357 οι [[Ελ]] τελειοποίησαν τον Διαγραφτή και τον δοκίμασαν στην Κολωνία. Όμως ένας [[χλιμίντζουρας]] έκανε την βλακεία να αλλάξει τις ρυθμίσεις του Διαγραφτή, νομίζοντας πως ήταν μηχανή που φτιάχνει προφυλακτικά! Η Κολωνία δεν διαγράφτηκε, μα τηλεμεταφέρθηκε στον Βόρειο Πόλο. Τότε ο [[κανένας]] την ονόμασε κοροϊδευτικά «Πολωνία». Όμως η χαρά του δεν κράτησε πολύ αφού ξανατηλεμεταφέρθηκε στην Ευρώπη.
 
[[Κατηγορία:Χώρες]]
 
 
[[nn:Polen]]
 
[[pt:Polônia]]
 
 
[[nl:Polen]]
 
 
[[ast:Polonia]]
 
[[cs:Polsko]]
 
[[da:Polen]]
 
[[de:Polen]]
 
[[en:Poland]]
 
[[es:Polonia]]
 
[[fi:Puola]]
 
[[fr:Pologne]]
 
[[hu:Lengyelország]]
 
[[it:Polonia]]
 
[[ko:폴란드]]
 
[[lt:Lenkija]]
 
[[no:Polen]]
 
[[pl:Polska]]
 
[[sv:Polen]]
 
[[tr:Polonya]]
 
[[zh:坡栏]]
 
[[zh-tw:波蘭]]
 

Αναθεώρηση της 22:50, 20 Δεκεμβρίου 2008

Πρώην Κολωνία, η Πολωνία ιδρύθηκε αρχικά στην Βόρεια Αμερική το 1234 μ.Χ. Ο τότε αρχηγός της Μπάμπης Τονπούλος αποφάσισε να ιδρύσει μία νέα χώρα όπου θα μένουν όσες γυναίκες έχουν τέλειο κώλο, εξού και το όνομα «Κολωνία». Όμως ο κανένας τσαντίστηκε τόσο πολύ που δεν ήταν κάτοικος της, που αποφάσισε να τα κάνει πλακάκια με τους Ελ και να διαγράψουν τελείως την χώρα από τον χάρτη. Έτσι λοιπόν το έτος 1357 οι Ελ τελειοποίησαν τον Διαγραφτή και τον δοκίμασαν στην Κολωνία. Όμως ένας χλιμίντζουρας έκανε την βλακεία να αλλάξει τις ρυθμίσεις του Διαγραφτή, νομίζοντας πως ήταν μηχανή που φτιάχνει προφυλακτικά! Η Κολωνία δεν διαγράφτηκε, μα τηλεμεταφέρθηκε στον Βόρειο Πόλο. Τότε ο κανένας την ονόμασε κοροϊδευτικά «Πολωνία». Όμως η χαρά του δεν κράτησε πολύ αφού ξανατηλεμεταφέρθηκε στην Ευρώπη.