Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Οριγκάμι»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Ετικέτα: mobileedit
(Αναίρεση αναθεώρησης 113338 υπό τον/την 85.75.177.111 (Συζήτηση))
 
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
To '''γαμίσι''' (折り紙) (χώσιμο μπανάνας στον κώλο) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το αρχιδοκούλουρι (μουνότρυπα) και το βυζομουνακι (μπλέ αρχίδα), ενώ η ίδια η σκατοβυζάρα δεν προέρχεται καν από την [[Ζιμπάμπουε]].
+
To '''οριγκάμι''' (折り紙) (τέχνη διπλώματος χαρτιού σε διάφορα σχήματα) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το ori (διπλώνω) και το kami (χαρτί) στα Ιαπωνικά, ενώ η ίδια η τέχνη δεν προέρχεται καν από την [[Ιαπωνία]].
   
==Η πούτσα της γιαγιάς σου==
+
==Το ιστορικό της δημιουργίας==
Η ονομασίαν του προέρχεται από τον Μουνί του παππού σου, που σε ηλικία 5 ετών βίαζε γιαγιάδες και παππούδες στα γηροκομεία που ζούσε [[ο πούστης]]. Ο πορνόγερος είχε το κακό συνήθειο να χώνει αγγούρια στο Μουνί του θείου του [[το ξυρισμένο]]. Οι συγχωριανοί τον βίασαν ομαδικά και τους πήρε "πούτσο" (πουτάνας εις πακέτου με καπότες) που είχε κάνει μη επιθυμητό σεξ με τον γκέι γαμιολάκια, τριγύριζε στην Συγγρού με κακοποιούς ανηλίκων βιάζοντας γυμνασιάκια. Ως πορνόγερος και καυλιάρης γκέι που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αγελάδα ούτε αγόρι αλλά ούτε κότα αγάμηατη, τις βίασε όλες από το στόμα. Δι αυτόν τον αποκαλούσαν πούστη γαμιολάκια.
+
Η ονομασίαν του προέρχεται από τον Ιουστίνο Ξεροβουνίδη, άγριον μονόχνοτον άνθρωπο που ζούσε στα υψίπεδα της [[Πόντος|Τραπεζούντας]]. Ο Ιουστίνος είχε το κακό συνήθειο να κόβει κομματάκια φύλων, παπυρόχαρτου κλπ και να τα αναδιπλώνει μανιωδώς καθώς περίμενε στη ψαρόβαρκα του να τσιμπήσουν τα [[ψάρι]]α. Οι συγχωριανοί του απεχθάνοντο αυτήν την συνήθεια και τους ενοχλούσε το "χρατσάρισμα" (ήχος όμοιος της βυθίσεως χείρας εις πακέτου με πατατάκια) που δημιουργούσε διπλώνοντας τα χαρτάκια και πολύ ολίγο τον συμπαθούσαν. Τούτον τον είχε κάνει μη επιθυμητό εις την κοινωνίαν και όντας ορφανός τριγύριζε στα βουνά μόνος. Ως αγριάνθρωπος και ημιμαθής που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αίγα αλλά ούτε όρνιθα αβάτευτη!!! Δι αυτόν τον λόγον οι συγχωριανοί του τον αποκαλούσαν Ορηγάμη.. από το Όρος (βουνόν) και γαμώ (βατεύω).
   
Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι [[η γιαγιά του βιάζει τον παππού του από το στόμα με την πούτσα της]] και την ώρα εκείνη οι συγχωριανοί του, του έγλυφαν το Μουνί ανελέητα και τον
+
Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι [[ύπνος]] κυρίευσεν τον Ιουστίνον την ώρα του εψάρευε και εχάθη... Άλλες ιστορίες λέγουσι ότι οι συγχωριανοί του τον εκοίμησαν μετά αφεψήματος παπαρούνας και τον απεμόλησαν στην [[θάλασσα]] εις την βάρκαν του για να γλιτώσουν από τίνον.
  +
{{βικιπαίδεια}}
πηδαγαν και τον βίασαν στην [[κωλοτρυπίδα]] εις την βάρκαν του για να ουρλιάζουν απο οργασμούς.
 
  +
Εξύπνησε σε [[μέρος]] παράξενον αρκετές μέρες μετά όπου οι άνθρωποι ήτο [[κινέζοντες|σκιστομάτιδες]] και περιφέρουντο με τις νυχτικές τους ολημερής και οληνυκτίς... ερεθισμένος από τας γυναίκας με τας νυχτικάς τους, συνεχίσε το έργον του εις το όρος Φούτζι και ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|ολόκληρο λαό]] στο δίπλωμα χάρτου που πήρε και την ονομασίαν του από το παρατσούκλι του Ιουστίνου "Ορηγάμη".
 
{{βικιπαίδεια|το μουνί σου, διότι είναι πια πάσιγνωστό αφού γαμιέσαι με όλους}}
 
 
Εξύπνησε σε [[μουνότρυπα]] παράξενη και ήτο [[κινέζοντες|μόλις άνοιξε τα μάτια τον πιάσανε και τον βίασαν πάλι]] και περιφέρουντο ενέπνευσε έναν [[ιαπωνία|πορνόγερος κακοποιό ανηλίκων]] και πήγαν μαζί να βιάσουν παππούδες,που εκείνη την ώρα γαμιόντουσαν από τους εγγονούς τους στα στόματα, και πήρε και την καπότα
 
του από το "πούτσο του γαμήσια πούστη".
 
   
 
{{επέκταση}}
 
{{επέκταση}}

Τελευταία αναθεώρηση της 20:03, 30 Οκτωβρίου 2014

To οριγκάμι (折り紙) (τέχνη διπλώματος χαρτιού σε διάφορα σχήματα) λανθασμένα αναφέρεται ότι προέρχεται από το ori (διπλώνω) και το kami (χαρτί) στα Ιαπωνικά, ενώ η ίδια η τέχνη δεν προέρχεται καν από την Ιαπωνία.

Το ιστορικό της δημιουργίας[επεξεργασία]

Η ονομασίαν του προέρχεται από τον Ιουστίνο Ξεροβουνίδη, άγριον μονόχνοτον άνθρωπο που ζούσε στα υψίπεδα της Τραπεζούντας. Ο Ιουστίνος είχε το κακό συνήθειο να κόβει κομματάκια φύλων, παπυρόχαρτου κλπ και να τα αναδιπλώνει μανιωδώς καθώς περίμενε στη ψαρόβαρκα του να τσιμπήσουν τα ψάρια. Οι συγχωριανοί του απεχθάνοντο αυτήν την συνήθεια και τους ενοχλούσε το "χρατσάρισμα" (ήχος όμοιος της βυθίσεως χείρας εις πακέτου με πατατάκια) που δημιουργούσε διπλώνοντας τα χαρτάκια και πολύ ολίγο τον συμπαθούσαν. Τούτον τον είχε κάνει μη επιθυμητό εις την κοινωνίαν και όντας ορφανός τριγύριζε στα βουνά μόνος. Ως αγριάνθρωπος και ημιμαθής που ήτο, δεν έμενε στο διάβα του ούτε κόρη ούτε αίγα αλλά ούτε όρνιθα αβάτευτη!!! Δι αυτόν τον λόγον οι συγχωριανοί του τον αποκαλούσαν Ορηγάμη.. από το Όρος (βουνόν) και γαμώ (βατεύω).

Ιστορικές πληροφορίες λέγουν ότι ύπνος κυρίευσεν τον Ιουστίνον την ώρα του εψάρευε και εχάθη... Άλλες ιστορίες λέγουσι ότι οι συγχωριανοί του τον εκοίμησαν μετά αφεψήματος παπαρούνας και τον απεμόλησαν στην θάλασσα εις την βάρκαν του για να γλιτώσουν από τίνον.

Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Οριγκάμι.

Εξύπνησε σε μέρος παράξενον αρκετές μέρες μετά όπου οι άνθρωποι ήτο σκιστομάτιδες και περιφέρουντο με τις νυχτικές τους ολημερής και οληνυκτίς... ερεθισμένος από τας γυναίκας με τας νυχτικάς τους, συνεχίσε το έργον του εις το όρος Φούτζι και ενέπνευσε έναν ολόκληρο λαό στο δίπλωμα χάρτου που πήρε και την ονομασίαν του από το παρατσούκλι του Ιουστίνου "Ορηγάμη".