Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Μετρική»

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
(Νέα σελίδα με '==Μετρική== Και καλά όρος που χρησιμοποιείται για να ψαρώνει κόσμο. Οι αδαείς την συνοδεύουν μ…')
 
(δεν έχετε Ακρότατα, & υπάρχει και στην φιλολογία/ πολλά μαζί)
 
(Μία ενδιάμεση έκδοση από ένα χρήστη δεν εμφανίζεται)
Γραμμή 1: Γραμμή 1:
==Μετρική==
+
==H Μετρική==
   
Και καλά όρος που χρησιμοποιείται για να ψαρώνει κόσμο.
+
Και καλά όρος που χρησιμοποιείται για να [[Δεκαοχλιός|ψαρώνει]] κόσμο. Οι αδαείς την συνοδεύουν με τις επίσης [[TOY EINAI|και καλά]] - ψαρωτικές - ντοκυμαντερίστικες λέξεις:
Οι αδαείς την συνοδεύουν με τις επισης και καλα - ψαρωτικές - ντοκυμανταιρίστικες
 
λέξεις
 
   
  +
*[[Το Χρονοντούλαπο της Ιστορίας|Χωροχρόνος]]
-χωροχρονος
 
  +
*[[Θεωρία της Ασχετοσύνης|Σχετικότητα]]
  +
*[[:Κατηγορία:Ποίηση|Στιχουργία]]
 
χωρίς να ξέρουν συνήθως για τι ακριβώς μιλάνε. Ενίοτε δε συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες και το [[καλοκαίρι]] με μπύρα.
 
Η αλήθεια είναι πως η λέξη μετρική αναφέτεται στην κούρμπα που σχηματίζει μια [[μπάλα]] του ποδοσφαίρου όταν πιεστεί και πετάξει βυζί.
   
  +
===[[Ιστορία]]===
-σχετικότητα
 
   
 
Σε έναν [[Ποδόσφαιρο|αγώνα]] κατά την διάρκεια της κατοχής μεταξύ της ομάδας των [[Μαυραγορίτης|μαυραγορίτων]] και των [[Σαλταδόρος|σαλταδόρων]] σε σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέταξε βυζί. Αυτό προξένησε το ενδιαφέρον Γερμανών [[σκάουτερ]] που βρισκόνταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τρώγοντας σοκολάτες γάλακτος τις οποίες είχαν για να δελεάζουν τους [[Ο Ιωάννης ο Πρόδρομος, όλη η ιστορία|ρουφιάνους]] για να προδόσουν την [[Υπολοχαγός Νατάσσα|Υπολοχαγό Νατάσσα]] που τότε ήταν απλά δεκανέας και την γνώριζαν με το κωδικό όνομα Ανέστης.
χωρίς να ξέρουν συνήθως για τι ακριβώς μιλάνε.
 
Ενίοτε δε συνοδεύεται με τηγανιτές πατάτες και το καλοκαίρι με μπύρα
 
Η αλήθεια είναι πως η λέξη μετρική αναφέτεται στην κουρμπα που σχαματίζει μια μπάλα του ποδοσφαίρου οταν πιεστεί και πετάξει βυζι
 
   
 
Οι [[Γερμανία|Γερμανοί]] , που εκείνη την εποχή είχαν το μονοπώλιο στις θετικές επιστήμες επειδή δεν σκάμπαζαν γρι από [[Αρχαία|αρχαία]] και [[Βατικανό|λατινικά]], προαπάθησαν να περιγράψουν [[μαθηματικά]] το εξόγκωμα που οι παίχτες του αγώνα ονόμαζαν [[Βυζιά|βυζί]]. Την λύση έδωσε ο τερματοφύλακας των μαυραγοριτών που [[τετραγωνισμός του κύκλου|διαγωνιοποίησε]] τον τελευταία πίνακα και τον έκανε από τετράγωνο [[Κάλαντα|τρίγωνο]]!
===Ιστορια===
 
   
 
Οι Γερμανοί εντυπωσιάστηκαν αλλά ο [[διαιτητής]] Μπέρναρντ Ρίμαν ζήλεψε και απέβαλλε τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια που τελικά τερματίστηκαν με την [[Φασίστας|καταδίκη της βίας]] στα γήπεδα από αμφοτέρες και τις δυο πλευρές.
Σε εναν αγώνα κατα την διάρκεια της κατοχης μεταξυ της ομάδας των [[μαυραγοριτων]] και των [[σαλταδορων]] σε σουτ λίγο εξω απο την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέταξε βυζί. Αυτό προξένησε το ενδιαφέρον γερμανών [[σκάουτερ]] που βρισκονταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τρώγοντας σοκολάτες γάλακτος τις οποίες είχαν για να δελεάζουν τους ρουφιάνους για να προδόσουν την υπολοχαγό Νατάσσα που τότε ήταν απλά δεκανέας και την γνώριζαν με το κωδικό ονομα Ανέστης.
 
  +
Οι γερμανοί , που εκείνη την εποχή είχαν το μονοπώλιο στις θετικές επιστήμες επειδή δεν σκάμπαζαν γρι απο αρχαια και λατινικα, προαπάθησαν να περιγράψουν μαθηματικά το εξόγκωμα που οι παίχτες του αγώνα ονόμαζαν βυζί. Την λύση έδωσε ο τερματοφύλακας των μαυραγοριτών που διαγωνιοποιησε τον τελευταία πίνακα και τον εκανε απο τετράγωνο τρίγωνο!
 
 
Αξίζει δε να σημειωθεί πως η καταδίκη της [[Ελληνικό Βρωμόξυλο|βίας στα γήπεδα]] αποτέλεσε παράδοση για τα μετέπειτα χρόνια όπου το [[ξύλο]] συνεχίστηκε στα γήπεδα. Η δε σχέση της εν λόγω παράδοσης με την Μετρική είναι σαφής καθώς αποτελεί εξ ορισμού [[Ακραία καιρικά φαινόμενα|σαγματικό σημείο]].
Οι γερμανοί εντυπωσιάστηκαν αλλα ο [[διαιτητής]] ρίμαν ζήλεψε και απέβαλλε τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια που τελικά τερματίστηκαν με την [[καταδικη της βιας]] στα γήπεδα απο αμφοτέρες και τις δυο πλευρές.
 
  +
[[Κατηγορία:Μαθηματικά]]
Αξίζει δε να σημειωθεί πως η καταδικη της βίας στα γήπεδα αποτέλεσε παράδοση για τα μετέπειτα χρόνια οπου το ξύλο συνεχίστηκε στα γήπεδα. Η δε σχέση της εν λόγω παράδοσης με την μετρική είναι σαφής καθώς αποτελεί εξ ορισμού σαγματικό σημείο .
 
  +
[[Κατηγορία:Φιλολογία]]

Τελευταία αναθεώρηση της 19:21, 20 Ιουλίου 2010

H Μετρική[επεξεργασία]

Και καλά όρος που χρησιμοποιείται για να ψαρώνει κόσμο. Οι αδαείς την συνοδεύουν με τις επίσης και καλά - ψαρωτικές - ντοκυμαντερίστικες λέξεις:

χωρίς να ξέρουν συνήθως για τι ακριβώς μιλάνε. Ενίοτε δε συνοδεύεται με τηγανητές πατάτες και το καλοκαίρι με μπύρα. Η αλήθεια είναι πως η λέξη μετρική αναφέτεται στην κούρμπα που σχηματίζει μια μπάλα του ποδοσφαίρου όταν πιεστεί και πετάξει βυζί.

Ιστορία[επεξεργασία]

Σε έναν αγώνα κατά την διάρκεια της κατοχής μεταξύ της ομάδας των μαυραγορίτων και των σαλταδόρων σε σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα πέταξε βυζί. Αυτό προξένησε το ενδιαφέρον Γερμανών σκάουτερ που βρισκόνταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τρώγοντας σοκολάτες γάλακτος τις οποίες είχαν για να δελεάζουν τους ρουφιάνους για να προδόσουν την Υπολοχαγό Νατάσσα που τότε ήταν απλά δεκανέας και την γνώριζαν με το κωδικό όνομα Ανέστης.

Οι Γερμανοί , που εκείνη την εποχή είχαν το μονοπώλιο στις θετικές επιστήμες επειδή δεν σκάμπαζαν γρι από αρχαία και λατινικά, προαπάθησαν να περιγράψουν μαθηματικά το εξόγκωμα που οι παίχτες του αγώνα ονόμαζαν βυζί. Την λύση έδωσε ο τερματοφύλακας των μαυραγοριτών που διαγωνιοποίησε τον τελευταία πίνακα και τον έκανε από τετράγωνο τρίγωνο!

Οι Γερμανοί εντυπωσιάστηκαν αλλά ο διαιτητής Μπέρναρντ Ρίμαν ζήλεψε και απέβαλλε τον τερματοφύλακα με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν επεισόδια που τελικά τερματίστηκαν με την καταδίκη της βίας στα γήπεδα από αμφοτέρες και τις δυο πλευρές.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η καταδίκη της βίας στα γήπεδα αποτέλεσε παράδοση για τα μετέπειτα χρόνια όπου το ξύλο συνεχίστηκε στα γήπεδα. Η δε σχέση της εν λόγω παράδοσης με την Μετρική είναι σαφής καθώς αποτελεί εξ ορισμού σαγματικό σημείο.