Μαστροχαλαστής

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία
Αναθεώρηση ως προς 11:06, 13 Νοεμβρίου 2016 από τον 79.103.254.191 (συζήτηση)
(διαφ.) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφ.) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφ.)
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

“Όλα τα γκρέμισες, όλα τα γκρέμισες..”

- Ο Βασίλης Καρράς για τον μαστροχαλαστή

Ο Μαστροχαλαστής είναι ο εχθρός του Μπομπ του Μάστορα. Δεν είναι απόγονος του Σουηδέζου Άλφρεντ Νόμπελ και ούτε ο πλαστικός χειρούργος της κυρίας Πετραλιάς.

Οι φήμες λένε, πως είναι η ίδια η αρνητική εικόνα του Μπόμπ, που βγήκε μέσα από τον καθρέφτη κατά λάθος όταν ο Μπόμπ χτενιζόταν με το αριστερό του χέρι και τραγουδούσε ανάποδα ένα τραγούδι, που είχε ακούσει το προηγούμενο βράδυ όταν τα έπινε με το Μπομπ τον Σουγιά κι άκουγαν Όζζυ Όσμπορν. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε όταν ο θετικός Μπόμπ+ κι ο αρνητικός Μπόμπ- συναντήθηκαν. Οι γείτονες έλειπαν στην Μύκονο, όπου είχαν κλείσει τραπέζι στο Λε-Πα και η γυναίκα του Μπομπ τον είχε μόλις εγκαταλείψει για ένα από τα Χελωνονιντζάκια. Αυτή όμως είναι μια άλλη ιστορία.

Γεγονός είναι ότι μετά από το συγκεκριμένο κρούσμα της συνάντησης Μπόμπ+ και Μπόμπ- παρατηρήθηκε και κάποια αλλαγή στην συμπεριφορά του πραγματικού Μπόμπ. Άρχισε να βάζει μπρος τη μπετονιέρα με το αριστερό του χέρι και πολλές φορές παίζει το μάτι του. Φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μπορούμε να δώσουμε σαφή στοιχεία πάνω στην υπόθεση, όμως είναι ανησυχητικό αρκετά, ότι στο γιουτιούμπ εμφανίστηκε βιντεάκι με ροζ περιεχόμενο αλλά και με τα αποτυπώματα ενός δημοσιογράφου, που δεν θέλει να εμφανιστεί δημόσια αλλά μονάχα υπό το ψευδώνυμο Θέμος.

Από όσα μπορέσαμε να μάθουμε μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση έχει αναθέσει την διαλεύκανση της υπόθεσης στον Τσακ Νόρις ...